Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

4df434f8297347eea8c1bfd999551bcf.jpg

Pobieda marmurek stracila mesh i teraz tak Slava wyglada mysle ze ujdzie w tłoku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu trafiłem kopertę nos do lodówki. Na forum pozyskałem wskazówki i całość od dziś prezentuje się tak: :)

post-22468-0-42470000-1492010767_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Bardzo ładnie Ci wyszła ta lodóweczka. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu trafiłem kopertę nos do lodówki. Na forum pozyskałem wskazówki i całość od dziś prezentuje się tak: :)

Świetna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Się nie mogę powstrzymać tak się cieszę że puki co wklejam zdjęcie z aukcji. Zegarek jest już u mnie w domu (ja siedzę w pracy na lotach  :angry:  ). Nie spodziewałem się że uda mi się złapać ten model. Jutro jak wrócę do domu to wkleję swoje zdjęcie. ;)

7895726_IMG_20170408_010640.jpg

Edytowane przez Rafał75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

attachicon.gif20170412_140849.jpg

A moja czeka na szkło i tarcze datowników.

Twoja wyszla super  :)  Gratuluję.

Się nie mogę powstrzymać tak się cieszę że puki co wklejam zdjęcie z aukcji. Zegarek jest już u mnie w domu (ja siedzę w pracy na lotach  :angry:  ). Nie spodziewałem się że uda mi się złapać ten model. Jutro jak wrócę do domu to wkleję swoje zdjęcie. ;)

Piękna  :rolleyes:

Nie kupiłem. Wróciła do mnie po latach bo kiedyś była moja. Miałem do wyboru białą lub czarną.

Ładny stan  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się nie mogę powstrzymać tak się cieszę że puki co wklejam zdjęcie z aukcji. Zegarek jest już u mnie w domu (ja siedzę w pracy na lotach  :angry: ). Nie spodziewałem się że uda mi się złapać ten model. Jutro jak wrócę do domu to wkleję swoje zdjęcie. ;)

Wścieka się bo musi znowu helikopterem latać  -_- kolejny nudny dzień w pracy  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, a tam kolejny nowy zakup czeka. Wiesz, trudno wysiedzieć, nawet w śmigłowcu

Wymacane na szkle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Panowie dziękuję za zrozumienie, ale ja latam od czasu do czasu jako worek (przeloty na poligon i inne ćwiczenia). Na co dzień sprawdzam czarne skrzynki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Koperta i szkiełko są trochę porysowane - przez pewien czas nosiłem ją w podstawówce. To był początek lat 90-tych, a zegarek kupiony na bazarze od "turystów". Dziadek kupił dwie - czarną i białą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

@Enkil

Zawsze podobał mi się ten "ring" dookoła indeksów. Sprawia wrażenie jak by świeciły ogniki. :)

Edytowane przez Rafał75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil świetne są te Komandiry. Długo już nie mogę na takie trafić:( Gratuluję! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecałem koledze @dopeman zdjęcie Poljota i choć mam go już dawno to dopiero teraz doczekał się fotki. Chyba nie zgrzeszę jak pokażę go w nowościach :D

post-49869-0-27612300-1492085146_thumb.jpg

Ale żeby nie było to jeszcze jeden prawdziwy nowy nabytek :wub:

post-49869-0-59179500-1492085229_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecałem koledze @dopeman zdjęcie Poljota i choć mam go już dawno to dopiero teraz doczekał się fotki. Chyba nie zgrzeszę jak pokażę go w nowościach :D

attachicon.gifDSC09908.JPG

Ale żeby nie było to jeszcze jeden prawdziwy nowy nabytek :wub:

attachicon.gifDSC09566.JPG

Poljot się mi podoba ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi