Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Dość rzadki Komandr, niestety z podmienionymi wskazówkami. :huh:  Jeśli ktoś ma komplet wskazówek to chętnie odkupię :rolleyes:

post-49869-0-34067300-1442323727_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wszystkim niezwykle ciekawych nabytków, szczególnie spodobał mi się ten lotniczy - fajną ma 'budę' :)

U mnie skromnie, ale zawsze coś :)

1. Wostok NOS z metką, ale bez pudła i papierów.

di-UOBYK25L.jpg

2. Slava Chorągiewka - nigdy jakoś mnie nie rajcowały, ale się zdecydowałem i powiem, że warto. Chyba będzie trzeba zebrać pozostałe. Dzięki liscak.

di-13NOS7AM.jpg

3. Zwyczajna Sława, ale ma ładną granatową tarczę i w sumie całkiem dobry stan.

di-DFWGSGMG.jpg

Oczywiście muszę Sławom zafundować SPA - Wostok jeszcze nie potrzebuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wostok NOS piękny  :)  ale z tej sławy zeskrobałbym dyfteryt z teleskopa  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Paweł. Obie Sławy czeka SPA, tylko jeszcze nie teraz, za mało czasu trochę mam ostatnio. Automaty spróbuję odczyścić, ale różnie może być z ich wyglądem,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Kchrapek - te indeksy jakieś nie teges chyba co?U mnie też ktoś próbował, ale na szczęście cyfry zostawił w spokoju...

post-67549-1442328628,4491_thumb.jpg

Edytowane przez fankaDaktarina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fanka, indeksy w tym komandirze są fabrycznie, ręcznie nakładane; z lumy :) jeden z pierwszych serii komandirów. Piękny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kchrapek - te indeksy jakieś nie teges chyba co?U mnie też ktoś próbował, ale na szczęście cyfry zostawił w spokoju...

Całkiem "teges" Marlena :) Tak po latach wygląda luma jak się zestarzeje. W twoim to też oryginalnie zrobione, nikt nic nie nakładał. ;)

Na żywo ten zegarek wygląda super, na zdjęciu tarcza jakby wyblakła i oczywiście jak u mnie zawsze paprochy

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Serio? A ja się wnerwiałam , że mi to psuje efekt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dość rzadki Komandr, niestety z podmienionymi wskazówkami. :huh:  Jeśli ktoś ma komplet wskazówek to chętnie odkupię :rolleyes:

Klawy jak cholera! ;D Zazdroszczę. Skąd go masz jeśli można spytać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allegro ;)

Ale kiedy, jak , gdzie :D Ostatnio sprawdzam codziennie :D Może trochę starszy zakup? Nie pamiętam do przynajmniej.

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Nie widziałeś bo On kupuje przy poziomie wyświetleń poniżej 5 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałeś bo On kupuje przy poziomie wyświetleń poniżej 5 ;)

Dokładnie tak było :D żeby nie było że kłamie to dzisiaj było tak (wszystkie 5 wejść moje :D )

http://allegro.pl/show_item.php?item=5670372942

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Dokładnie tak było :D żeby nie było że kłamie to dzisiaj było tak (wszystkie 5 wejść moje :D )

http://allegro.pl/show_item.php?item=5670372942

Wiedziałam :) tak sobie myślę, że powinniśmy powołać jakąś komisję, która zbada jak to możliwe, żeby tak często , tak okazyjnie.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marlena, takie okazje zdarzają się stosunkowo często, tylko osoby sporadycznie przeglądające Allegro tego nie zauważą, bo takie aukcje szybko znikają. Jeżeli chcesz trafić superokazję to musisz się poświęcić i 24/7, inaczej szanse maleją :D Co nie Krzysztof :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam przeglądać nowowystawione co 15 min skoro tak reklamujecie te okazje :)

Fajne zegary. Sława choragiewka(?) ma coś w sobie, Komandir, klasa, Moskwa również. Ale najbardziej w moim guście wostoczek Fanki, z tą nieskazitelną tarczą.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Zaczynam przeglądać nowowystawione co 15 min skoro tak reklamujecie te okazje :)

I tak oto poczułam się delikatnie mówiąc inteligentna inaczej ;) nie wiedziałam, że jest taka funkcja w alle....

Człowiek się jednak uczy całeeee życie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest filtrowanie wystawionych w ciągu 1h. Słabością tego chytrego planu jest to, że najpierw będę musiał zapytać któregoś z forumowiczów czy okazja jest okazją i czy to nie franken. No kłody pod nogi :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marlena, takie okazje zdarzają się stosunkowo często, tylko osoby sporadycznie przeglądające Allegro tego nie zauważą, bo takie aukcje szybko znikają. Jeżeli chcesz trafić superokazję to musisz się poświęcić i 24/7, inaczej szanse maleją :D Co nie Krzysztof :)?

Pracuję 10,5 godziny i mam przed sobą komputer niemal cały czas więc jestem cały czas zalogowany i odświeżam najnowsze co jakiś czas. Gorzej jak mam wolne wtedy nie mam już tyle czasu :ph34r::D Paradoks :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły Majak, na uwagę zasługuje przede wszystkim finezyjna koperta, stosowana bardzo krótko i chyba tylko w tym Majaku, jego bracie z czarną tarczą i rzadkiej odmianie eksportowej (taka, jak Twoja, tylko z giloszowaną tarczą).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi