Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne Pobiedki, ja jeszcze nie dorosłem do zbierania takich staruchów :) Czajki bardzo fajne, szczególnie ta kremowo niebieska, bardzo trafne połączenie.

U mnie taki Poljocik wpadł, w bardzo dobrym stanie. Genialną ma tarczę.

85ut48yf7tlmdwn0.jpeg

I ramie w ramie z polskim bratem znad Bałtyku :)

wse5586vin1e2bqv.jpeg

O ile dobrze kojarzę, to jeszcze został o zdobycia taki Stoliczny i Blonex. Roman, jeżeli się mylę to mnie popraw, bo wiem, że ty masz już chyba wszystkie cztery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Piękne stany tych zegarków @bahuone! :wub:

Był na pewno jeszcze taki Blonex :) tak więc musisz gonić króliczka ;)

Gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bahuone Gratulacje, ten Poljot to jeden z moich ulubionych zegarków, chyba najładniejszy jaki posiadam ;). Pokażcie proszę tego Blonexa z takim giloszem bo nie kojarzę, a tak przy okazji myślałem, że wszystkie cztery modele występowały w tej samej kopercie a tu widzę dwie rożne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki panowie za miłe słowo. Mike S, zgadza się, przepiękne są te tarcza, dlatego chce zebrać wszystkie 4.

Co do koperty to nie jestem pewien. koperta w Poljocie jest na 99% oryginalna, w Bałtyku nie wiem, bo nie zgłębiałem tematu. Może kolega Kwiatek powie coś więcej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim nowym nabytkiem byłaby Czajka Medyczna, gdybym ją znalazł :)  :rolleyes:

Daj K-43 to dostaniesz w zamian złoconą :rolleyes:

Piękne nabytki, szanowni Państwo. Gratki. Bałtyk jednak rządzi! :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne Pobiedki, ja jeszcze nie dorosłem do zbierania takich staruchów :) Czajki bardzo fajne, szczególnie ta kremowo niebieska, bardzo trafne połączenie.

U mnie taki Poljocik wpadł, w bardzo dobrym stanie. Genialną ma tarczę.

O ile dobrze kojarzę, to jeszcze został o zdobycia taki Stoliczny i Blonex. Roman, jeżeli się mylę to mnie popraw, bo wiem, że ty masz już chyba wszystkie cztery.

Eleganckie nabytki :) Gratsy!

Daj K-43 to dostaniesz w zamian złoconą :rolleyes:

Piękne nabytki, szanowni Państwo. Gratki. Bałtyk jednak rządzi! :wub:

PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiedy, poljoty, czajki ... Ostatnio same ślicznotki pokazujecie. Ja mam dwa takie poljoty z giloszowaną tarczą i mają koperty z uszami 18mm, jeden złocony, drugi chrom. I dodatkowo złocony ma tarczę nie białą a jakby połyskującą złotem ( bladym); tylko moje są w gorszych stanach i nie mam jak zrobić fotki bowiem noc. :)

Ed.

Mawis, nie przejmuj się sekundnikiem, miałem kilka łuczy i też miały krótkie sekundniki. Czepiają się ciebie bo łucz ładny, a to wilki som a nie koledzy ;) i chcom ci go wyrwać za piwo w plastiku :).

Poratował bym cię, ale mam krótsze, złote do tego werku :)

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ani w jednym ani w drugim nie są poprawne koperty. Wy macie koperty rodzaju V a powinniście mieć rodzaju IV takie jak tu:

Sorry za OT, ale muszę :)  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

:angry:

Edytowane przez rk7000
Cytat ze zdjęciem

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz zaprezentuję Wam moją absolutnie ulubioną Pobiedę (choć jest u mnie dopiero 2 dni). Ma charakter prawdziwie militarny z tymi zielonkawymi indeksami (jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma) :) Pobieda jest absolutnie unikatowa. Jej 3 sekundniki pokazują równocześnie teraźniejszość, przeszłość i przyszłość.

Z racji braku paska pełni funkcję zegara kieszonkowego.

3539302_pobiedamili.jpg

Edytowane przez peregrinus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mnie jakoś naszło na te WT, że w oczekiwaniu na czerwoną, pocieszam się tą parką ;)

post-60883-0-17818800-1445440561_thumb.jpg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialne te WT :wub: :wub:

Dzięki Krzysztof :) Też się w nich zakochałem :D Jak doleci czerwona w złocie, to się pochwalę trójcą. Coś czuję jednak, że to nie koniec - wiem, że będzie mi brakowało czarnej, białej, fioletowej i szarej, ale czy to wszystkie, nie dam sobie niczego obciąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek - gratuluję Pobiedy :)

Polowałes długo ale za to stan w jakim trafiles godny podziwu :)

Artur - ładna parka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek - gratuluję Pobiedy :)

Polowałes długo ale za to stan w jakim trafiles godny podziwu :)

Artur - ładna parka :)

Dzięki Roman, stan piękny, za to (przepłacena)cena.... Choć przyznam, że dałbym więcej :D

W.T w pięknym stanie, nie częstym.

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak doleci czerwona w złocie, to się pochwalę trójcą.

WT piękne, gratuluję i zazdroszczę. Tak z ciekawości, czerwoną licytowałeś grubiej niż 200pln? :) Miałem licytować ale spodziewałem się niższej ceny... :(

U mnie skromniej w porównaniu z Kolegami. Zasiliłem zbieraninę zegarkami do codziennego noszenia.

Chwalona tu byłą wygoda noszenia takiego Łucza. Rzeczywiście bardzo cienki, spora średnica, ładnie się prezentuje. Nie jestem tylko pewien złotych wskazówek do takiej koperty (?). Już go widzę pod manciecikiem ubranego w jakiego krokodyla.

Wostok absolutnie mnie zauroczył. Całkiem spory (33mm średnicy), ale jego wysokość mnie powaliła- 9mm, może nawet 10mm ze szkłem. Sympatyczna baryłeczka.

3544755_cienkilucz2.jpg

3544756_wostokgrubas3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WT piękne, gratuluję i zazdroszczę. Tak z ciekawości, czerwoną licytowałeś grubiej niż 200pln? :) Miałem licytować ale spodziewałem się niższej ceny... :(

Nie wiem czy mówimy o tej samej. Ja swoją licytowałem na aukro. Razem z przesyłką i kosztami WU, wyszło 201,93zł. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljociki świetne. 55g ma chyba nawet oryginalne szkło i koronkę, czy mi się zdaje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grigorij - bardzo ładne i swietnie zachowane.

Gratuluję :) Rozumiem że to ta wyczekiwana środowa przesyłka? :)

Ten 55g to na pewno u niejednego ukłucie zazdrości wywoła   :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi