Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojciech1500

bardzo dobry stan to jak dla mnie zegarek sprawny na dobrym chodzie z małymi rysami na kopercie, troszkę przytarta koronka i możliwe braki w wypełnieniu wskazówek plus ryski szkiełka bez problemowe do spolerowania przy czym jak występują te wady wszystkie na raz to już stan dobry + (generalnie tylko takie wady które da się usunąć małym kosztem). No i jakiekolwiek uszkodzenia na tarczy nie dały by mi powiedzieć o zegarku, że jest w stanie bardzo dobrym. Nie wiem jaką klasyfikację mają pozostali forumowicze... ale chyba trzeba się zgodzić z tym co napisał kolega Paweł Bury ta oferta to mina bo za bardzo dobre stany jest bardzo dobra cena a za dostateczne przecena

Mądrze mówisz, ale ocena stanu zależy od osoby... dla jednego nawet patyna na tarczy nie będzie stanowiła problemu, natomiast dla drugiego szukającego ideału każda piska na kopercie będzie dużym problemem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Precz z patyną ;) stan bardzo dobry, to stan bardzo dobry zgadzam się z kolegą rysqut  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mayor, Pikom, Nightdream - gratuluję, świetne nabytki :)

Koledze Pilot353 serdecznie współczuję.

Przy okazji  nasuwa mi się  myśl że wiele zegarków posiadam dzięki kolegom z forum i jestem głębolo przekonany że lepiej kupić tutaj i nawet czasami troszkę więcej zapłacić

niż złapać okazję na aukcjach za dyche taniej. Mam nadziję że to jednorazowy przypadek a jak wiadomo taki potwierdza regółę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co współczuć, z wyjatkiem kilku sztuk pozostałe sa naprawdę a ladnym stanie. Zdjęcie to zdjęcie, z drobnej ryski czy zabrudzenia potrafi zrobić potwora, gdyby było aź tak tragicznie to one wszystkie juź by były w drodze powrotnej do sprzedającego. Fakt jest faktem, te uszkodzone nie powinny znaleźć się w przesyłce. Srednia cena jednego zegarka wyniosła.... albo nie podam ;) Kwota którą odliczylismy i dziś wpłynęła na konto pokryła 5 szt, za ktore zapłaciłem. Dwie damki juź mi źona zabrala i nie odda, szelma jedna (czas nad rozwodem pomyśleć bo mi wszystkie zabierze) dwa, ktore wczesniej zatrzymywaly sie mam dziś ze sobą i chodza ok. Domkitu są tylko te, ktore opisalem. Do tarczy rakiety 24h mozna by się przyczepić no i lata na boki ta otoczka tarczy gdy sie nią obraca. Tarcze idzie dokupić w dobrym stanie. W weekend posprawdzam je jeszcze pod wzgledem oryginalnosci, zajrze do mechanizmów, poszukam w necie i porownam a wszelkie niejasności zapytam w odpowiednim wątku. Szkoda tylko że nie mogę porównać trgo co przyszło z tym co było w ofercie. Forum nie powinno pozwalać sprzedajacym na tak szybkie wywalanie tematu albo trzeba sobie samemu robić screeny. Ogółem dobrze jest, jak się czlowiek raz oparzy to potem na zimne..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm może mnie ktoś uświadomić skąd to całe zamieszanie? A jeśli chodzi o ten zestaw, to widzę tu kilka ciekawych pozycji. Trzy Rakiety i kieszonkowy Poljot. Jeśli nie przepłacone, to całkiem fajny zestawik....z wyjątkiem składaków ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm może mnie ktoś uświadomić skąd to całe zamieszanie? A jeśli chodzi o ten zestaw, to widzę tu kilka ciekawych pozycji. Trzy Rakiety i kieszonkowy Poljot. Jeśli nie przepłacone, to całkiem fajny zestawik....z wyjątkiem składaków ;)

chodzi o to że zostało to zaoferowane jako bardzo dobry stan jak twierdzi kolega który to nabył

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Nie mogliście wcześniej się dogadać a nie zaraz policja sądy a za parę minut wszystko gra w sumie nic się nie stało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, mozecie juz dac spokuj. Zaprezentowalem te zegarki jako zakup a n7e pole do dyskusji warto nie warto itp. Trzymajmy sie tematu, jak wielokrotnie pisaliscie wczesniej kazdy kiedys iles na ruskim zegarku wdupil kasę. Coś mi się widzi że w dziale radzieckich zegarków brakuje watku w stylu "szanujmy siebie nawzajem" ;) z mojej strony to EOT jak coś nowego kupię to się odezwę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, mozecie juz dac spokuj. Zaprezentowalem te zegarki jako zakup a n7e pole do dyskusji warto nie warto itp. Trzymajmy sie tematu, jak wielokrotnie pisaliscie wczesniej kazdy kiedys iles na ruskim zegarku wdupil kasę. Coś mi się widzi że w dziale radzieckich zegarków brakuje watku w stylu "szanujmy siebie nawzajem" ;) z mojej strony to EOT jak coś nowego kupię to się odezwę.

Trzeba było poczekać na odpowiedź sprzedającego,a nie od razu żalić się jakie to zegarki są w złym stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

No to i ja pokażę hurtowo :-)

Przepraszam jeśli coś wcześniej pokazywałem.

post-19054-0-29691000-1425574681_thumb.jpg

post-19054-0-23345200-1425574688_thumb.jpg

post-19054-0-62919200-1425574713_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil - Wskazowki raczej nie kamowe :) Koronka też nie.

Edytowane przez Nightdream

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jednak jeszcze

post-19054-0-52752700-1425575060_thumb.jpg

post-19054-0-12638200-1425575070_thumb.jpg

post-19054-0-75009600-1425575082_thumb.jpg

post-19054-0-73918600-1425575097_thumb.jpg

Edytowane przez battrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

battrek...nie za dużo czasem? :P Fajne sztuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bana mu..bana ;) czarnego cbet'a chętnie bym przytulił :) Z resztą nie tylko jego - Wostoka z ostatniej foty też.

Edytowane przez Nightdream

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka perełek: rakiety automat w super stanie... Ostatni potężny łucz i przepiękny wostok. No i w końcu mam worldtimera w stanie idealnym.

No i reszta też niezła :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super zegarki.,Baltika,Wszystkie Rakietki jak i Wostoki no i Poljot szachmatowy.,Gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil - Wskazowki raczej nie kamowe :) Koronka też nie.

Może ktoś z szanownych kolegów dać fotkę kamy z taką tarczą z właściwymi wskazówkami i koronką?? Google wyplówa mix, nawet wskazówki pobiedy widziałem; domyślam się, że powinny być wypełniane, lub puste strzałki??

Ed

Battrek kupa (masa), świetnych zegarków, gratki :)

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisz w wyszukiwarkę forum Kama i wybierz opracowanie Kam przygotowane przez Endera - nie mogę dać linku z komórki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki:) faktycznie, przecie Ender wszystko dał na tacy, zapomniałem :\

Ed

U mnie powinny być wskazówki do 13 typ, chyba na pewno mi brak ale... mam dużo innych, może ktoś się chce zamienić?????

http://zegarkiclub.pl/forum/uploads/monthly_08_2014/post-64774-0-36566400-1409502266.jpg

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze - nie ma słabej pozycji ! Świetne rakiety, w tym WT, w bardzo dobrym stanie wostok z datą na 6, pomijając baltikę rewelacyny zim rzymianka ! Nio to brakuje Ci niebieskiej rakiety w automacie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi