Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

marcin1995

co to za zegarek ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pisze ten temat z nadzieją że pomożecie mi zweryfikować ten zegarek. Otóż znalazłem zegarek lecz nie wiem co to jest za firma i chciałbym wiedzieć czy to jest jakiś porządny. Zdjecie zegarka jest załączone w załącznikach. Z góry dziękuję.

post-48629-0-78809200-1333957626_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrób lepsze zdjęcie

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ten zegarek to bazarowiec z poczatku lat 90 masowo trafiajacy do nas z RFN ,posiadałem takiego ;),na pocieszenie powiem ze to wysoki model zegarka z bazaru tamtych lat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe też taki kiedyś miałem. China mać i tyle. Jak się rozpadł, to leciał długim lobem w stronę śmietnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prawie identyczny zegarek, Miyoko, Japan Movt.(i siedzi w nim chyba rzeczywiście jakaś Miyota). Jest to specyficzny model, bo WR ma i na 30 i na 50 metrów (tak głoszą napisy na tarczy). Co do jakości zastrzeżeń mieć nie można: dostałem go jakieś dwadzieścia lat temu, aż zgubiłem idąc do sklepu, lat temu pewnie z 15, może 13. Znalazł się przy samej furtce, lat temu 4-5, podczas kopania dołka pod drzewo - musiał spaść z ręki w jakieś błoto i tak przeleżał dekadę pod ziemią. Umyłem go i zachowałem na pamiątkę, ale dopiero w tym roku pokusiłem się o sprawdzenie, czy działa. Nowa bateria i ruszył z kopyta, nawet podświetlenie jeszcze działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa bateria i ruszył z kopyta, nawet podświetlenie jeszcze działa.

Eh, dzisiaj to już nawet Chińczycy nie robią takich porządnych rzeczy jak kiedyś ;)

Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chyba Breitling...

Tak, tak. Na pewno starszy model Brajtka. Tylko bez logo.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.