Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Zdjęcie grupowe

Rekomendowane odpowiedzi

No to szukamy dalej... :lol:

ps. Michał,Ty pewno masz już swoje typy, może zrobisz ankiete będzie łatwiej :P

No,że chyba kolega się określi co szuka,już wiemy,że biała tarcza i że cena ok 7k Euro

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert, ja już chyba wiem co kupię :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz powiedz co ?! :lol: please...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zapeszać :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie, dziękuję. Ja to wierny stereotypom jestem :lol: Lubię takie firmy jak IWC, Rolex, Panerai, JLC, Zenith, GO, i właśnie na tych zegarkach chciałbym się skupić.

demonicConfidence_boredKid-225x300.jpg

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz he he widzę,że kolegi Michała nie przekonamy... :P

Co typujemy co wybrał :lol:

ps. Tak czy siak moim zdaniem Michał ma dobry gust i napewno wybrał super zegarek.

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, dlaczego uważasz, że to nuda? Sam przecież myślisz odkąd pamiętam o portugalczyku, a w temacie o tym jedynym na całe życie pokazujesz nudnego Rolexa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, dlaczego uważasz, że to nuda? Sam przecież myślisz odkąd pamiętam o portugalczyku, a w temacie o tym jedynym na całe życie pokazujesz nudnego Rolexa...

gdyby to miał być tylko 1 na całe życie, niestety trzeba się by kierować rozsądkiem...na szczęście nie ma takich dylematów...

Podstawowa różnica między nami jest taka, że ja nie mam nawet 1 swojego zegarka, a Ty masz już pokaźną kolekcję. I podczas gdy ja mógł bym kierować się jakimś rozsądkiem i kalkulacjami przy wyborze 1, 2 czy 3 zegarka, ty wybierasz n-ty...i nadal zero fantazji. Niestety wiem, że to taka mania naszego rynku...ba, znam na Klubie dokładnie 2 osoby, które jako taką fantazję i szersze spojrzenie przy wyborze mają...

Niestety dla mnie wybór bezpieczny, oklepanej, wielkiej fabryki (nie zarzucając absolutnie nic tym zegarkom) to bolesna nuda, przez która umyka cała gama rewelacyjnych zegarkowych kreacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co typujemy co wybrał :lol:

Pewnie AP- sam (będąc na Michała miejscu) tak bym postawił :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myślę, że JLC :P ...

... jak nie teraz to następnym razem :lol:

Choć AP też fajny, tylko z innej bajki niż np wspomniany wyżej IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biały... i uzupełniający kolekcje... i spokojnie zmieści się w budżecie :)

SBGH001-1__35386_zoom-300x300.jpg

(fotka pożyczona gdzieś z sieci)

Choć wiem, że Ty niekoniecznie masz ochotę na GS :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi-Beat 36000, to jedyny GS, który mi się naprawde podoba :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz :)

Mi podoba się jeszcze SBGH005, choć brakuje mu tego "smaczku", którym w białej wersji jest błękitna sekunda.

Niestety póki co nie zapowiada się, żebym miał mieć dylemat z wyborem :lol:

Wiem, że RO, to jednak RO, ale przy tak pokaźnej kolekcji, jak Twoja, na prawdę pomyślałbym o GSie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GSy to mimo wszystko nie moja bajka, choć może kiedyś jakiegoś sobie sprawie. Narazie jednak śfajcary cenie sobie dużo bardziej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Portugalczyk zawsze będzie chodził Ci po głowie. Ja najpierw miałem białego z niebieskimi wskazówkami, sprzedałem po to, by kupić czarnego. To do tej pory jedyny model zegarka do którego powróciłem. I zamieniłbym go co najwyżej na kolejnego Portugalczyka - w białym złocie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Portugalczyka sobie sprawie na trzydzieste urodziny, które mam jeszcze w tym roku. Przynajmniej taki mam plan :lol: Wcześniej jednak będę chciał sprzedać zegarki w których nie chodzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz bardzo mnie ciekawi jakie marki/modele masz na myśli może info na PW?

Michał jak sprzedajesz niebieskie cudo to :lol:

Tak poza tym wierzę w Twój gust...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monaco nie jest i nie będzie do sprzedania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko zapytałem...(słuszna decyzja)

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli to nie problem to też proszę o informację na PW co jest na sprzedaż.

Zastanawiałem się pomału nad jakimś nowym zakupem, może mi coś podejdzie z listy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.