Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na razie to zbyt słaba jakość zdjecia żeby cokolwiek móc powiedzieć. Cieszy tylko że prace nie stoją w miejscu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie-to NASZ(naszego Forum) zegarek/projekt,to dlaczego jest najpierw na fejsie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie było retoryczne.Nie chce mi się o tym dyskutować.Mają kontakt z prowadzącymi projekt więc mogli im to przekazać.To jest chamstwo,że nas tak traktują.Ja mam w d*pie ICH wojenki.Biorą naszą kasę to chyba coś się nam należy?Czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie polityka nie interesuje - ja po prostu chce ten zegarek. A kto sobie to przypisze to ja mam za przeproszeniem gdzies. Kupuje, jest moj i koniec. A patrzac co sie dzieje z Foka, to ja sie w limitki z tym wykonawca bawil juz nie bede. A ze koordynatorzy nie pytaja sie ich co tydzien jaki jest status to juz inna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ze koordynatorzy nie pytaja sie ich co tydzien jaki jest status to juz inna sprawa.

Chcialem tu napisać coś, dlaczego nie pytają. Sam znasz chyba odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

InfectedControl, a co się dzieje z foką, bo chyba nie jestem w kursie dieła. ;)

FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem tu napisać coś, dlaczego nie pytają. Sam znasz chyba odpowiedź.

No wlasnie dlatego napisalem ze to inna sprawa ;) - chociaz teraz jak czytam to co napisalem to wychodzi ze to was obciaza, co nie bylo intencja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiele sie dzieje ... no i chyba w tym pies pogrzebany ;) Ja nie zamowilem, ale kilku gosci z wusu zaczyna sie niecierpliwic ... problem w tym ze GG nie daje za wygrana i chce zeby wyszlo na 150%, i jak sie jakis problem pojawi to nie tna rogow, tylko zaczynaja od nowa. To i dobrze i zle IMHO ... zalezy ile masz cierpliwosci :)

Zreszta podobnie jest z 303. Chca budowac jakas tam renome jakosci i to mozna cenic, tylko troche to dlugo trwa z chinczykami. Mi nie przeszkadza za bardzo przy tym projekcie bo sie jakos tam zaangazowalem, ale jakbym byl tylko szarym listowym, to bym sie pewnie podk**wial ;):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj koperty dotarły do Polski, dziś kurier dzwonił do Alamo, że przywozi koperty, jutro będą u Svedosa czyli od przyszłego tygodnia rusza wysyłka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix jeśli możesz uporządkuj informacje, jakie były wysyłane na pw do osób które wpłacają kasę na "303".

Dostaję informację na moją skrzynkę, że powpłacali pieniądze.

Do informacji - ja nie zbieram kasy :), czyli proszę nie przysyłać mi pw w związku z tą sprawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byłoby coś wiedzieć...nie wszyscy mają fejsa. Hendrix co nowego w temacie? Upiorny brak wiadomości.

Na fejsie też "martwa cisza"... A miało być tak "na bieżąco" i "szczerze"... A jest wielkie "G" ! :angry::(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:

Na fejsie też "martwa cisza"... A miało być tak "na bieżąco" i "szczerze"... A jest wielkie "G" ! :angry::(

Wystarczy zapytać na FB :P

JA: leci ten tester do Polski czy cuś?

11 godz. temu

Zegarek Dywizjon 303: Nie leci. Czeka na wskazówki i pozostałe testery.

2 godz. temu

JA: Oki, to czekanie ma jakieś przybliżony termin?

około godziny temu

Zegarek Dywizjon 303: Teoretycznie, pod koniec miesiąca wskazówki tez powinny być gotowe.

około godziny temu

JA: A koperta?

32 minut(y) temu

Zegarek Dywizjon 303: Jest w produkcji - czekamy.

http://www.facebook.com/ZegrekDywizjon303

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Powiem tak - albo bedę coś wiedział na temat tego co dzieje sie z projektem albo będe musiał podjąć decyzję co dalej. Zatrważający jest brak jakichkolwiek wiadomości ze strony osób za to odpowiedzialnych. no wybaczcie ale hendrix to sie nie odezwał juz chyba od wakacji. byc może gdzieś są jakies wiadomości ale ja tutaj zdecydowalem się na zegarek i tutaj wpłacam swoje pieniądze. I czuję się mówiąc krotko co najmniej....lekko zaniedbany. Nie trzeba pisać codziennych niusow no ale 1 RAZ W TYGODNIU napisać krótko co i jak to choć minimum przyzwoitości. Fajnie byloby gdyby coś się udało w tym temacie zmienić. I nie jest to post malkontenta tylko zaniepokojonego klienta....Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według slów przedstawiciela Fundacji, właśnie lada moment powinny dolecieć do Polski wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, mgły są przecież, to wylądować nie mogą...

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najnowsze info jest. Na dniach dolecą tarcze. Koperty i wskazowki bedą za jakieś 3-4 tygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według slów przedstawiciela Fundacji, właśnie lada moment powinny dolecieć do Polski wskazówki.

Najnowsze info jest. Na dniach dolecą tarcze. Koperty i wskazowki bedą za jakieś 3-4 tygodnie.

Nowe będzie:

"Na dniach dolecą werki. Tarcze będą za 3-4 tygodnie. Koperty i wskazówki będą za jakieś 8-10 tygodni."

:D A tak serio to wątek śledzę, kibicuję i podziwiam wytrwałość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hookie, tydzień więcej czy mniej.. :) Zajrzyj w styczniu, to może zobaczysz galerię nadgarstkową :) Czego sobie i wszystkim życzę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie spokojnie czekam ,i mam nadzieję ,że jest warto :D

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.