Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też ostatnio potrzebowałem na szybko specyfikacji tego zegarka i nie znalazłem.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy o to chodziło :)

Werk to modyfikowany Seagull ST 2551 z naciągiem ręcznym

Rezerwa chodu prawie 50 godzin

Średnica koperty 40mm

Lug to Lug 47 mm

Rozstaw uszu 20 mm

Szafirowe szkło

post-45237-0-80200100-1335554211_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Dzięki!

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacAron dzięki

jakiej wysokości ma być ostatnia wpłata?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiej wysokości ma być ostatnia wpłata?

Nie wiem.. Hendrix panuje nad tymi sprawami, trzeba czekać na priva od niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszt wysyłki to:

9 złotych - Paczkomaty

25 złotych - Poczta Polska

Gerlachy preferują Paczkomaty jako najlepszą formę wysyłki.

Zaraz zacznę wysyłać poprawione privy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro podali nam takie opcje, to raczej nie. Ale Paczkomat jest bardzo dobrą formą wysyłki. Tym bardziej, że nim wszystko idzie ubezpieczone też ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to działa? Gdzie odebrać paczkę? U mnie mentalnie poczta jest jeszcze w Austro-Wegrzech.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź na stronie inpostu, czy masz w pobliżu paczkomat. Wtedy podajesz jako dane kontaktowe maila. Chłopaki nadają na Twój mail zegarek, a Ty definiujesz, który Paczkomat wybierasz i do niego kurier wkłada Ci zegarek, po czym dostajesz sms/e-mail, że paczka jest, dostajesz kod jednorazowy do otwarcia przesyłki i za jego pomocą otwierasz Paczkomat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktos onny tez dostanie w tym czasie paczkę? I otworzy paczkomat to ktora paczke zabiera :P?

Nie to ja juz dam te 25 za pocztę Polską. Za te pieniadze powinno być i priorytet i OSTROŻNIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paczkomaty są spoko, sprawdzona forma przesyłki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z paczkomatem jest o tyle słabo, że jest on dostępny jedynie w większych miastach. A właśnie, Hendrixsie, czy mógłbyś się dowiedzieć, kiedy plus/minus będą wysyłane zegarki? - dla mnie ma to znacznienie ponieważ nie zawsze jestem w stanie odebrać paczkę z paczkomatu.

Dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na poważnie - sprawdziłem. JEST u mnie paczkomat. OKi...trzeba iść z nowoczesnością :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem już około 1/3 wiadomości. Sprawdzam każdemu kwotę i czy ma wybrany numer, ponadto przekopuję jeszcze historię konta, czy mam dobre wpłaty od osób i sprawdzam, wiadomości, czy ktoś nie zrezygnował ;)

Do jutrzejszego wieczora wszystko będzie wysłane ;)

A zegarki... Sądzę, że do moich urodzin będą ;) Mam taką nadzieję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie, widzę że sprawa zmierza ku końcowi. Czekam na PW i przygotowuję ostatnią ratę.

O jakość jestem spokojny, a ciekawe opakowania to już znak rozpoznawczy G.Gerlach ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy a jak jest z pocztomatwm jeśli w mieście jest kilka pinktów odbioru paczki - sam określam w którym chce odebrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy a jak jest z pocztomatwm jeśli w mieście jest kilka pinktów odbioru paczki - sam określam w którym chce odebrać?

Tak. Musisz sprawdzić na stronie paczkomaty.pl, listę paczkomatów w Twoim mieście. Każdy ma przypisany oddzielny kod paczkomatu. Podajesz nadawcy ww kod i adres paczkomatu. Po nadaniu paczki dostajesz maila albo sms'a, że paczka jest do odbioru i jednorazowy kod. Jedziesz na miejsce, wpisujesz adres e-mail/numer i ww. kod (ten które dostałeś mailem), otwiera się jedna ze skrytek i Dywizjon jest już u Ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Kamil! Sprawdziłem. Wszedlem tez na cennik - za ubezpieczoną trzeba dopłacić 1,50 więc calość po zaokrągleniu 11zł z ubezpieczeniem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że 9 to jest z ubezpieczeniem, miałem takie i takie, zawsze były "wartościowe"

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy rejestracji konta na stronie paczkomaty.pl wybierasz sobie DWA paczkomaty - potem nadawca ma do wyboru jeden lub drugi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba bez sensu bo jeden może byc kilometr a drugi 5 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na koncie paczkomaty.pl

Preferowany paczkomat - wybrany

Alternatywny paczkomat - brak (niewybrany), drugiego nie trzeba wybierać

Właściwie nadawca nie musi znać nic oprócz nazwy konta (adres mailowy). Jeżeli nadawca poda tylko mail, to paczka przychodzi na domyślny preferowany paczkomat.

To jest trochę jak kupowanie w sklepie. Przychodzisz płacisz, bierzesz towar i już. Sprzedawca nie musi znać twojego imienia, nazwiska, adresu zamieszkania itd.. Ustawa o ochronie danych osobowych zabrania pobierania danych jeśli nie są one konieczne dla przebiegu transakcji. W przypadku paczkomatów tak właśnie jest, sprzedawca nie ma potrzeby gromadzenia danych osobowych swojego klienta..

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doczytałem na stronie In-Post że odbiorca nie ma obowiązku rejestracji żadnego konta. Wystarczy, że dokonując zakupu wybierzesz Paczkomaty InPost jako formę dostawy i podasz swój e-mail oraz numer telefonu komórkowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy może wybrać preferowaną opcje wysyłki, czy albo wszyscy pocztą, albo wszyscy tymi paczkomatami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.