Dorian06 43161 #601 Posted February 8, 2025 17 minut temu, AnnaMa napisał(-a): nie jest mi potrzebne 200 Swatchy Możesz pokazać je na jednej fotce❓️🤔 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
RysiekOchodzki 1875 #602 Posted February 8, 2025 W dniu 6.02.2025 o 23:15, AnnaMa napisał(-a): Ha! Mam kolejnego brzydala na dobranoc. Jak chcesz tego sprzedać, to daj znać. 1 Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #603 Posted February 8, 2025 4 hours ago, RysiekOchodzki said: Jak chcesz tego sprzedać, to daj znać. Ma niestety mocno uszkodzony pasek - całkiem połamany. Ale pamiętam że mi się przewinął już w jakimś innym pudełku. Dam znać jak go odnajdę. Jak je wszystkie ogarnę to zrobię zdjęcie chociaż nie wiem gdzie mi się one zmieszczą tak żeby wszystkie wyszły na jednym zdjęciu. Powrzucane w pudełka byle jak, aż serce boli. A na teraz zdjęcie kolejnego trochę dziwaka z frędzelkami - smooth velvet z 1995. Podobno frędzelki robią comeback w 2025. No dla mnie jednak trochę za dużo 😂 3 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #604 Posted February 8, 2025 (edited) W dniu 6.02.2025 o 20:27, oszolom napisał(-a): Te w stalowych kopertach to CHYBA mają szkła mineralne, a nie plastik. Też plastik 🤗🤗🤗 3 godziny temu, AnnaMa napisał(-a): Ma niestety mocno uszkodzony pasek - całkiem połamany. Ale pamiętam że mi się przewinął już w jakimś innym pudełku. Dam znać jak go odnajdę. Jak je wszystkie ogarnę to zrobię zdjęcie chociaż nie wiem gdzie mi się one zmieszczą tak żeby wszystkie wyszły na jednym zdjęciu. Powrzucane w pudełka byle jak, aż serce boli. A na teraz zdjęcie kolejnego trochę dziwaka z frędzelkami - smooth velvet z 1995. Podobno frędzelki robią comeback w 2025. No dla mnie jednak trochę za dużo 😂 Kup taką teczkę i będzie porządek i serce nie boli 🤗🤗🤗 Edited February 8, 2025 by TomcioMiki 1 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27659 #605 Posted February 8, 2025 38 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Też plastik 🤗🤗🤗 Kup taką teczkę i będzie porządek i serce nie boli 🤗🤗🤗 W takiej to się nie obijają zegarki? Widzę, że koperty na zakładkę, ale o sprzączki... 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #606 Posted February 8, 2025 21 minut temu, oszolom napisał(-a): W takiej to się nie obijają zegarki? Widzę, że koperty na zakładkę, ale o sprzączki... A tak 🤔🤔🤔 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 43161 #607 Posted February 8, 2025 40 minut temu, oszolom napisał(-a): W takiej to się nie obijają zegarki? Widzę, że koperty na zakładkę, ale o sprzączki... Bo są źle włożone. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #608 Posted February 8, 2025 Kolejne pudełko zawiera trochę nowsze egzemplarze - ten chyba z 2001. No ciekawy, ciekawy ale niewygodny strasznie 🤦🏻♀️ No to wychodzi w ten sposób 20 zegarków na teczke. To ja conajmniej 10 takich teczek bym musiała mieć. Z torbami pójdę 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 4 hours ago, TomcioMiki said: A tak 🤔🤔🤔 4 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #609 Posted February 8, 2025 8 minut temu, AnnaMa napisał(-a): Kolejne pudełko zawiera trochę nowsze egzemplarze - ten chyba z 2001. No ciekawy, ciekawy ale niewygodny strasznie 🤦🏻♀️ No to wychodzi w ten sposób 20 zegarków na teczke. To ja conajmniej 10 takich teczek bym musiała mieć. Z torbami pójdę 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ To ile ich masz 😱😱😱 0 Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #610 Posted February 8, 2025 (edited) No myślałam że 200 ale tak jakoś mi wygląda bliżej 300. To jest poplątana historia. Pojechałam tu w Szwajcarii do takiego chłopaka który kupuje i sprzedaje zegarki, antyki, markowe torebki itd w ilościach hurtowych (zazwyczaj to spadki) żeby obejrzeć meble. W końcu nic w sumie z mebli nie wybrałam takiego ale miał kilka torebek Chanel z lat 80 tych, jedną taką co ją po prostu “musiałam mieć”. On takie droższe zegarki oczywiście odsprzedaje ale tańsze (swatche, parę sztuk certina, mirexal itd) miał tak powrzucane w pudła. I mówi sprzeda mi te torebki jak wezmę zegarki. Kwota mi się wydała ok za kilka pudełek zegarków - no to wzięłam 🤦🏻♀️ i teraz mam. Powiem szczerze nigdy się zegarkami nie interesowałam ale coraz bardziej mnie to wciąga. Wiem że wiele ludzi uważa że Swatche to nie zegarki ale gdyby nie grupa Swatch to wiele innych bardziej prestiżowych marek szwajcarskich by nie przetrwało. Edited February 8, 2025 by AnnaMa 4 Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #611 Posted February 10, 2025 Kolejne ciekawe znalezisko. Włożyłam wczoraj baterię nową żeby sprawdzić czy działa ale nie zagłębiałam się za bardzo o co chodzi z tym on/off. Miałam pobudkę o 3 rano. Znaczy się działa 🤦🏻♀️ 6 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #612 Posted February 12, 2025 W dniu 10.02.2025 o 17:43, AnnaMa napisał(-a): Kolejne ciekawe znalezisko. Włożyłam wczoraj baterię nową żeby sprawdzić czy działa ale nie zagłębiałam się za bardzo o co chodzi z tym on/off. Miałam pobudkę o 3 rano. Znaczy się działa 🤦🏻♀️ No to sporo ich masz, wątek będzie żył, ja mam dwa.🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 48581 #613 Posted February 14, 2025 Tego co chciałam (czyli plastikowego SwatchoBlancpaina) nie było, ale był on. Swatch równie, a może nawet bardziej plastikowo kobiecy. Noszę, zanim córeczka mi zabierze ;). 6 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #614 Posted February 14, 2025 (edited) Odratowana Scuba. Pasek nie jest oryginalny, zwykły silikonowy (nie Swatch) ale nowe oferowane w Swatchu mi nie pasowały kolorystycznie. A ten (chiński) tak. Czy to zbrodnia? Edited February 14, 2025 by AnnaMa 6 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 48581 #615 Posted February 14, 2025 Z cyklu "w promieniach zachodzącego słońca" 3 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMa 61 #616 Posted February 15, 2025 Na sobotni poranek - dwa kolorowe Chrono z lat 90tych w stanie prawie idealnym. W obu bardzo się namęczyłam żeby uruchomić dużą wskazówkę (stoper). Niestety nie dla każdego Chrono mi się to udaje. 4 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27659 #618 Posted February 21, 2025 Wysypało w tym wątku. Cieszy mnie to. U mnie taki nowy nabytek, wczesne lata 90. 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Butik 11637 #619 Posted February 27, 2025 (edited) Po wymianie paska całkiem przyzwoicie się nosi i nieźle wygląda - na wakacje w sam raz. Zobaczymy czy wytrzyma dłużej niż munsłocz A za dwustronne mikro śrubki imbusowe ktoś w swatchu powinien się palić w piekle 👿 Edited February 27, 2025 by Butik 5 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 48581 #620 Posted March 23, 2025 Zauroczyli mnie 😍. Muszę zobaczyć na żywo. Ma być dostępny od kwietnia... 5 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
dodge66 16324 #621 Posted April 30, 2025 3 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Share this post Link to post Share on other sites
dodge66 16324 #622 Posted April 30, 2025 (edited) Edited April 30, 2025 by dodge66 4 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69743 #624 Posted May 3, 2025 Nie za ciasno? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21132 #625 Posted May 4, 2025 20 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Nie za ciasno? No trochę pije w kroku. 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites