Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

POLSKA - CZECHY

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Odważnie :)

Sport to również "głowa", a od ostatniego meczu myślę, że się wiele zmieniło. Jeśli rzeczywiście tak jest, to zobaczysz co się będzie działo :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dobrze...

polska.jpg

Świetne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby Marcinie, oby :)

Miejmy nadzieje i bądźmy dobrej myśli.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jeśli Polska potrafi tylko remisować? :D

A tak na serio: 2:1 dla PL ewentualnie jak nasz przeciwnik się postara to może być nawet 0:2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak z mega pesymistów wszyscy stali się mega optymistami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak z mega pesymistów wszyscy stali się mega optymistami :lol:

Ja jestem umiarkowany, w tym meczu może się wszystko zdarzyć. Czesi z pewnością nie są gorsz drużyną od nas i będzie im zależało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Panowie, ja tak trochę z innej beczki. W sobotę niestety pracuję, a mecz będę oglądał w necie. Znacie jakąś dobrą stronkę, gdzie można wysłać sms, aby zobaczyć w lepszej jakości? Ostatnio oglądałem przez meczyki.pl, ale po 15 minutach wyłączyłem, bo nie szło oglądać tak zacinało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na meczyki.pl masz sporo kanałów, szukałeś?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Na meczyki.pl masz sporo kanałów, szukałeś?

Sprawdzałem wszystkie i jakość od lichej po fatalną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zawsze znajduje coś w miarę ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jash, a tutaj sprawdzałeś: http://sport.tvp.pl ?

Kiedyś oglądałem na tej stronie żużel i nawet dawało radę.

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam na meczykach i jest ok. Kanały z tej górnej listy (polecane) mają zazwyczaj jakość taką-se, ale nie zacinają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jash, a tutaj sprawdzałeś: http://sport.tvp.pl ?

Kiedyś oglądałem na tej stronie żużel i nawet dawało radę.

Marcin

O, dzięki bardzo. Daje radę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesi maja najgorszy skład od 20 lat, nękani kontuzjami, bez swoich gwiazd, Peter Cech, może buty czyścić, Tytoniowi (ma wyjść na mecz z Czechami), nasi piłkarze grają spokojniej, bez tremy, z każdym meczem im coraz lepiej idzie. Nawet statystyki przemaiwają za naszymi. Będzie dobrze, tylko nasi nie mogą Czechów zlekceważyć. Muszą zagrać tak jakby grali o mistrzosto Europy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Panowie, ja tak trochę z innej beczki. W sobotę niestety pracuję, a mecz będę oglądał w necie. Znacie jakąś dobrą stronkę, gdzie można wysłać sms, aby zobaczyć w lepszej jakości? Ostatnio oglądałem przez meczyki.pl, ale po 15 minutach wyłączyłem, bo nie szło oglądać tak zacinało.

To ja jeszcze wrzucę jeden link => http://www.soccer-live.pl/

Parę razy oglądałem tutaj F1 i daje radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno Tytoń w bramce stanie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dobrze, czy źle okaże się po meczu, ale na pewno zasłużył sobie na to miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć piłka nie jest mój cup of tea, np. kolarstwu szosowemu rozumiem znacznie więcej i kiedy powiem 1:1 to nikt mi tu zegarka więcej nie sprzeda :D :D :D , ale moje sympatie do obu drużyn dzielą się wlaśnie w tym stosunku i co ja sobie teraz pocznę :(

.

.

.

.

.

.

.

.

Choć czuję, że gospodarze mają górą....................(51:49) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, to już dzisiaj :rolleyes: Mrozicie już piwo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrozimy, mrozimy ........

Serce mówi: 3:1 dla Polski :rolleyes:

Rozum: ..... nie będzie łatwo :blink:

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im bliżej meczu tym bardziej się denerwuje :unsure:

Musze sobie łyknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam nerwy w strzępach, ale łyknąć nic na razie nie mogę :angry: bo muszę jeszcze trochę pojeździć

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam nerwy w strzępach, ale łyknąć nic na razie nie mogę :angry: bo muszę jeszcze trochę pojeździć

Współczuje :) Ja sobie zrobiłem drineczka i za chmur wyszło piękne słoneczko

- dobrze wróży :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma innej możliwości jak wygrana naszych. :rolleyes:

Typując:

Wynik: 2:1

Wynik do przerwy: 1:0

Strzelec pierwszej bramki: Lewandowski

Przewaga w posiadaniu piłki: Czechy

Liczba rzutów rożnych - więcej: Polska

Jak typować to typować. B)

"Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem

Może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.