Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

traveler

Zegarki z trytem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam zegarka który byłby oparty na technologi trytowej gdyż zależy mi bym mógł odczytać godzinę o każdej porze.

Zastanawiam się nad Luminox Navy SEALs Dive 3001

Seiko SNZH55K1 Z tego co wyczytałem ten seiko to nie tryt tylko superluminowa więc nie bardzo ni odpowiada ale może się myle.

Najlepszym rozwiązaniem byłby zegarek automatyczny z trytem. Proszę o jakąś radę propozycje zegarków.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelakie Balle.Miałem Firemana.Nietuzinkowy,bezpretensjonalny....można byłoby długo wymieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dziś w złotych tarasach i jestem pewien, że ze dwa modele Vostoka miały coś takiego. Świeciły aż miło w środku dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie Anchar i Rocket N1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też na Tryt zachorowałem.

teraz czekam z niecierpliwością na realizację projektu Gerlachów: http://gerlach.org.pl/?p=395

... powinien być prosty jak zegarek Świat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vostok Europe to dobre zegarki? Wyczytałem gdzieś że słabej jakości mechanizm mają.

A zegarki Deep Blue są jeszcze gdzieś dostępne poza tym sklepem co podał Szajmon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Vostok Europe to dobre zegarki? Wyczytałem gdzieś że słabej jakości mechanizm mają.

A zegarki Deep Blue są jeszcze gdzieś dostępne poza tym sklepem co podał Szajmon.

Co do Vostoków, to zależy który model. Niektóre maja własne mechanizmy, niektóre Miyotę, a niektóre nawet Seiko, także rozstrzał duży. W środku Rocket N1 z trytem siedzi ANCHAR NH25A i jest to Seiko (konkretnie klon 7s25). Także pod względem mechanicznym nie powinieneś sie tutaj obawiać. Co do sklepu, to możesz się do nich odezwać przez nasze forum : Link do profilu

Dla klubowiczów mają zniżki, a może dogadasz sie na sprowadzenie zegarka jesli jakiegoś nie ma obecnie. W tej chwili nie kojarze żeby Deep Blue były jeszcze gdzieś dostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.