Alpina PL 0 #1 Posted August 1, 2012 Witam,kilka ujęć nowego, odświeżonego nurka ze stajni Alpiny.Zegarek występuje w 3 wersjach: na meshu, stalowej bransolecie oraz kauczuku.Ceny odpowiednio: 4790zł, 4790zł, 4390zł. Dane techniczne w skrócie: - średnica koperty 44mm- wysokość 13mm- szkło szafirowe z AR- bezel obrotowy jednokierunkowy- zakręcana koronka- wodoszczelność 30ATM- mechanizm z naciągiem automatycznym AL-525 (26 kamieni, 38 godzin rezerwy chodu)- szerokość paska/bransolety/mesha - 22/18mm 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #2 Posted August 1, 2012 Nie wiem czy to te zdjęcia, czy zegarek taki super 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
karol1302 185 #3 Posted August 1, 2012 chyba Cie odwiedze Jacku 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #4 Posted August 1, 2012 Nie wiem czy to te zdjęcia, czy zegarek taki super Michał te fotki robiłem z "automatu" i lekko wyostrzyłem Zegarek w rzeczywistości IMO wygląda lepiej. chyba Cie odwiedze Jacku Tylko daj znać kiedy, wiesz, że nie pracuję codziennie 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawelb29 794 #5 Posted August 1, 2012 Wygląda na tych zdjęciach naprawdę rewelacyjnie. Alpiny to wg. mnie najładniejsze zegarki ze stajni FC - mają swój styl. 0 Deus Dona Me Vi Share this post Link to post Share on other sites
laferty 424 #6 Posted August 2, 2012 Trochę mi nie grają proporcje wielkości wskazówek do wielkości indeksów ale trzeba przyznać, że zegarek robi wrażenie. Fotki super Czy w Lublinie, Krakowie ew. Warszawie można go gdzieś przymierzyć? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #7 Posted August 2, 2012 Powinny być na dniach w butiku firmowym CHRONO w Blue City w Warszawie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
PustyRZE 69 #8 Posted August 2, 2012 Mechanizm AL-525 to SW200?? Swoją drogą zegarek jest niesamowity. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #9 Posted August 2, 2012 Mechanizm AL-525 to SW200?? Swoją drogą zegarek jest niesamowity. Tak to SW200. Co do zegarka...mnie zauroczył absolutnie 0 Share this post Link to post Share on other sites
pablo122 1038 #10 Posted August 2, 2012 Nie wiem czym się tak jaracie. Wszystko jest jakieś nijakie tzn. wtórne. Nie wiem czy to wina zdjęcia, ale dysproporcja o której pisał kolega powyżej wskazówki/indeksy wygląda jakby pracowało nad tym zegarkiem kilku projektantów, którzy nie mieli ze sobą kontaktu. To, że w środku SW200 to absolutnie nie jest wada. 0 Share this post Link to post Share on other sites
SphinX 77 #11 Posted August 2, 2012 dawno już mają w CHRONO 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #12 Posted August 2, 2012 Nie wiem czym się tak jaracie. Wszystko jest jakieś nijakie tzn. wtórne. Nie wiem czy to wina zdjęcia, ale dysproporcja o której pisał kolega powyżej wskazówki/indeksy wygląda jakby pracowało nad tym zegarkiem kilku projektantów, którzy nie mieli ze sobą kontaktu. To, że w środku SW200 to absolutnie nie jest wada.Musiałbyś zobaczyć na żywo. Możliwe, że to wina fotki. Są trochę za cienkie wskazówki, ale ja specjalnie dużej dysproporcji nie widzę. dawno już mają w CHRONO Dopiero dziś je dostali 0 Share this post Link to post Share on other sites
luki2323 5 #14 Posted August 2, 2012 jak dla mnie to super zegarek szczerze gratuluje. 0 Share this post Link to post Share on other sites
tool 0 #15 Posted August 2, 2012 Miałem kupić zegarek w prostąkącie do garnituru , chciałbym coś nowego casualowego na brasolecie , a terez chcę następnego w stulu nurka (po Lagunare LCC 3000 i Eposie 3253) . Jak żona zobaczy to minie zabije . Właśnie zobaczyłem zdjęcia na stronie Alpiny. Zupełnie nie oddaja urody jak te powyżej. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jaro_swatcH 593 #16 Posted August 3, 2012 jest świetny (przynajmniej na powyższych zdjęciach)Już kiedy pojawiły się zajawki (w marcu?), to chciałem mieć ten zegarek... teraz tylko trzeba uzbierać fundusze i pojechać na przymiarkę . 0 Share this post Link to post Share on other sites
proki1971 740 #17 Posted September 17, 2012 Zegarek świetny aczkolwiek mam innego faworyta wśród nowości Alpiny. A może to tylko efekt tak świetnych zdjęć a w rzeczywistości wygląda gorzej bo zdjęcia sa po prostu REWELACYJNE!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #18 Posted September 17, 2012 E tam, zdjęcia normalne. Twój faworyt to......? 0 Share this post Link to post Share on other sites
proki1971 740 #19 Posted September 17, 2012 Nie bądź taki skromny Jak dla mnie zdjęcia świetne. Zastanawiam sie jakim sprzętem je robiłeś bo ja nie raz próbowałem zrobić zdjęcie swoim żeby wrzucic do wątku czy galerii no i ..... musialem dac sobie spokój bo wychodiz lipa Nie potrafię jak Ty ując detali zegarka i zrobic zdjęcie takiej jakości jak te powyżej aby były one widoczne. No coż, nie wszytskie talenty czlowiek posiadł, nie dalo rady stanąc we wszystkich kolejkach A co do faworyta to powinienes chyba wiedziec, kiedyś już się o niego pytałem ale na razie poza moim zasięgiem. To Club Automatic AL-525B4FBRC6. Jak dla mnie zegar rewelka ale na razie pozostanie w sferze marzeń. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #20 Posted September 17, 2012 Sprzęt nic specjalnego. Pentax K200 z kitowym obiektywem Co do zegarka już sobie przypominam 0 Share this post Link to post Share on other sites
proki1971 740 #21 Posted September 17, 2012 To pamiętaj o mnie i daj znac jak będzie na niego jakas cena outletowa 0 Share this post Link to post Share on other sites