Waldzior 3228 #926 Napisano 20 Czerwca 2016 Ja też wspominam.. szkoda, że nie nosilem Ale fotogeniczne były 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #927 Napisano 20 Czerwca 2016 Ja nosiłem i bym nosił dalej, żałuję sprzedaży no ale chyba da radę odkupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #928 Napisano 20 Czerwca 2016 A te co miałeś ostatnio (Baby biały i Tuna) jesli dobrze pamiętam to nie to samo? Dlaczego tak szybko sprzedałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #929 Napisano 20 Czerwca 2016 o! jaki fajny temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #930 Napisano 20 Czerwca 2016 A te co miałeś ostatnio (Baby biały i Tuna) jesli dobrze pamiętam to nie to samo?Dlaczego tak szybko sprzedałeś?Monster to Monster Wiem, banalne ale coś w nim jest, baby monster i baby tuna fajne były ale brakowało mi jednak klimatu tego zegarka.Tuńczyk miał zastąpić Monstera bo chciałem aby był ciut większy ale to nie było to Ten agresywny bezel i napaćkana luma, to lubię A może trochę też z dobrymi wakacjami i wspomnieniami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #931 Napisano 20 Czerwca 2016 I kto Ci teraz odda Monsterka jak to idealny zegarek na lato? Bierz nówkę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #932 Napisano 20 Czerwca 2016 Może trafić wersją 2,5 z X na tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #933 Napisano 20 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #934 Napisano 20 Czerwca 2016 Może trafić wersją 2,5 z X na tarczy Jakaś kara musi być 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #935 Napisano 20 Czerwca 2016 No fajne te Monsterki ale za duzo mam zegarków tzw leżaków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #936 Napisano 20 Czerwca 2016 Ale wiesz jak fajnie mieć Monstera nawet w szufladzie?W każdej chwili możesz założyć i odkryć go na nowo.Jak tak odkryłem teraz Orienta Blue Raya i noszę od tygodnia 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #937 Napisano 20 Czerwca 2016 No wiem, wiem A przecież mój pomarańczowy Tobie sprzedałem 2 dni temu znalazłem do niego papierki ale wiem, że już go nie masz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #938 Napisano 20 Czerwca 2016 Bo ja z tych co wolą drugą wersję 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #939 Napisano 20 Czerwca 2016 No ja z tych co wolą pierwszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #940 Napisano 20 Czerwca 2016 I ja się zgłaszam z nowym nabytkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #941 Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Jednak chyba wezmę pomarańczkę mini, ciut większy od Monstera W sumie białe mini było OK i się podobało, niepotrzebnie sprzedałem.Klasycznego Monstera nie odpuszczam ale chcę pierwszą czarną wersję dla jego niepowtarzalnego klimatu A w sumie to już sam nie wiem czego chcę Edytowane 21 Czerwca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11884 #942 Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Biała "5" była ok i sam się nad nią zastanawiałem, ale po co mi aż 3 Monstery Edytowane 21 Czerwca 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #943 Napisano 21 Czerwca 2016 Jednak chyba wezmę pomarańczkę mini, ciut większy od Monstera W sumie białe mini było OK i się podobało, niepotrzebnie sprzedałem.Klasycznego Monstera nie odpuszczam ale chcę pierwszą czarną wersję dla jego niepowtarzalnego klimatu A w sumie to już sam nie wiem czego chcę Nosi Cię i po prostu musisz coś kupić dla dreszczyku emocji który towarzyszy całemu klimatowi szukania, wertowania, klikania, czekania na nr nadania, telefon kuriera, odpakowanie paczki...a na drugi dzień na bazar no bo przecież nie potrzebowałeś kolejnego zegarka tylko tego czegoś co zaspokoi Twój głód. To jest uzależnienie, znam ten stan 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #944 Napisano 22 Czerwca 2016 Biała "5" była ok i sam się nad nią zastanawiałem, ale po co mi aż 3 Monstery No lepiej mieć cztery niż trzy Nosi Cię i po prostu musisz coś kupić dla dreszczyku emocji który towarzyszy całemu klimatowi szukania, wertowania, klikania, czekania na nr nadania, telefon kuriera, odpakowanie paczki...a na drugi dzień na bazar no bo przecież nie potrzebowałeś kolejnego zegarka tylko tego czegoś co zaspokoi Twój głód. To jest uzależnienie, znam ten stan Coś w tym jest, czekam na tracking 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42604 #945 Napisano 22 Czerwca 2016 I co kliknąłeś? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #946 Napisano 22 Czerwca 2016 I co kliknąłeś?Jak dojdzie to będzie pokazywane w nowych nabytkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42604 #947 Napisano 22 Czerwca 2016 Przypuszczam, że nie tylko w nowych nabytkach. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość monsterfan #948 Napisano 17 Lipca 2016 Pozdrawiam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #949 Napisano 18 Lipca 2016 Graty Tylko ładniejsze zdjęcie zrób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelsamotyha 13 #950 Napisano 24 Lipca 2016 Jak by ktoś szukał Monstera to mam pomarańczowego do sprzedania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach