Dorian06 41825 #651 Napisano 1 Sierpnia 2015 Wiem to dokłądnie. Monster jest rewelacyjny. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #652 Napisano 3 Sierpnia 2015 a ja, jeśli miałbym zostawić sobie tylko jeden, to chyba skx007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #653 Napisano 5 Sierpnia 2015 To ja tak nieco inaczej.Nowa wersja, jak widać po kłach... монстр 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #654 Napisano 3 Września 2015 Koledzy, widzał ktoś z Was w realu pomarańczowego z szafirem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #655 Napisano 3 Września 2015 Przepraszam, doprecyzuję pytanie, bo spieszyłem się i trochę bez sensu wyszło. Pytałem oczywiście w kontekście powłoki AR. Zastanawiam się nad wymianą na szkło od yobokies. Na wielu zdjęciach widziałem niebieskawą poświatę z takiego szkła i zastanawiam się, czy dobrze to będzie wyglądać na pomarańczowej tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27930 #656 Napisano 3 Września 2015 Moim zdaniem nie warto, szczególnie w pomarańczowym Monsterze, wypukły hardlex ma bardzo dobrą przejrzystość, w połączeniu z pomarańczowym cyferblatem całość nie potrzebuje AR. Gdyby do tego miała dojść niebieska poświata, to będzie tak sobie. Może w czarnym byłby dobry efekt, ewentualnie w Sumo czarnym lub niebieskim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #657 Napisano 3 Września 2015 No właśnie ten niebieski AR jakoś budzi moje wątpliwości w połączeniu z pomarańczowym na tarczy. Yobokies w standardowej ofercie do monstera ma chyba tylko szafir z niebieskim AR (no i jeszcze wersja z lupką, ale tami nie pasuje z uwagi na lupkę). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #658 Napisano 3 Września 2015 Dzisiaj przyjechał bransoleta skrócona i sardynka do torby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #659 Napisano 3 Września 2015 barteq891, graty A ja swojego sprzedałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #660 Napisano 3 Września 2015 Barteq891, też gratuluję, niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41825 #661 Napisano 3 Września 2015 Graty nowości. Choć Sardynka chyba fajniejsza. IMO oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #662 Napisano 3 Września 2015 Jak dla mnie chyba trochę większy fun factor po stronie OM, ale pewnie nie jestem obiektywny Sardynka jest świetna i to nie podlega dyskusji Dzięki Dorian. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #663 Napisano 3 Września 2015 barteq891, graty A ja swojego sprzedałem Barteq891, też gratuluję, niech się dobrze nosi. Dzięki Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #664 Napisano 3 Września 2015 barteq891 - nówka? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #665 Napisano 3 Września 2015 Tak, dzisiaj przyjechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #666 Napisano 4 Września 2015 Mam wrażenie, że co chwile sprzedajesz coś na bazarku, więc jak się znudzi to możesz się odezwać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #667 Napisano 4 Września 2015 Spoko Głównie wyzbywałem się G-shocków bo zmieniam kolekcję trochę, ale będę pamiętał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #668 Napisano 4 Września 2015 Spoko Głównie wyzbywałem się G-shocków bo zmieniam kolekcję trochę, ale będę pamiętał A ja teraz w drugą stronę .Kiedyś głównie G, później wszedłem w mechaniki a teraz znowu zajawka na G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #669 Napisano 4 Września 2015 Mam podobnie, z tym, że G-shocki na okres letni ale teraz monster powrócił na nadgarstek i cieszę się, że go nie sprzedałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #670 Napisano 7 Września 2015 Na taką pogodę pomarańcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #671 Napisano 7 Września 2015 Dawniej pomarańcze pojawiały się tuż przed świętami Monsterek jest dobry ZAWSZE 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41825 #672 Napisano 15 Września 2015 Może lata produkcji? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11611 #673 Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Mam podobnie, z tym, że G-shocki na okres letni ale teraz monster powrócił na nadgarstek i cieszę się, że go nie sprzedałemJa również mam podobnie Roman i Król na słoneczne dni, choć przyznam, że ORANGE był ze mną na wakacjach w tym roku (oprócz Romka oczywiście), a CZARNY w zeszłym.Teraz przerzuciłem czarnucha z oryginalnej gumy na brązową skórę ręcznej roboty - jest moc powiem Wam.Kiedyś naszła mnie myśl, że 2 monsterki to za dużo, ale jednak nie, komplet musi być, nie ma substytutu Edytowane 15 Września 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #674 Napisano 15 Września 2015 A ja mojego chyba wystawię na bazar. Prawdopodobnie włos się skleił, bo robi 2min i 31 sek / dobę. Jedyny zegarmistrz, któremu bym go oddał, ma 3-4-o miesięczne terminy. Chyba tracę serce do współczesnych mechaników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #675 Napisano 15 Września 2015 Ja miałem parkę ale z czasem jakoś mi przeszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach