Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sebaaa

G SHOCK GA 100 Replika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otoz bardzo spodobal mi sie G-SHOCK GA 100 http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/GA-xxx/GA-100-1A1/, jednak na razie nie mam 400zł na jego zakup, a nie ukrywam ze cholernie mi sie spodobal, przegladaj ogloszenia trafilem na replike tego zegarka: http://tablica.pl/oferta/g-shock-ga-100-ID1xXKN.html#6b609177;r:;s: w zwiazku z tym mam pytanie

1) Czy oplaca sie ogolnie kupic taka replike ( chce zeby mi wytrzymal z ten rok czasu )

2) Czy ktos z was wie w jakim sklepie moge nabyc taka replike?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy buty też nosisz z czterema paskami?

life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma replik g-shocków. Są tylko PODRÓBY!!! Noszenie tego czegoś to największa wiocha.

Nie stać Cię na ten model, to zacznij oszczędzać lub kup coś tańszego, ale oryginalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie, kup sobie cokolwiek, używkę, ale oryginał ! Dla mnie ten zegarek to porażka na całej linii. Po polsku nie nazywa się to replika tylko PODRÓBA! Musisz sobie uświadomić znaczenie tego słowa. To, co kupisz, nie zostało zrobione, tylko możliwie najtaniej PODROBIONE - Wzór i szczegóły konstrukcyjne - UKRADZIONE. Materiały - mają SPRAWIAĆ WRAŻENIE jak oryginalne. Cel producenta jest ambitny:To ma nie zepsuć się do momentu sprzedaży.

Widziałeś, jakim testom poddaje się G-Shocki? G-shock to awangarda Casio, w końcu produkują oni wiele tańszych zegarków. Czemu nie są to G-shocki? Bo ta koncepcja konstrukcji zegarka nie jest tania. Jeśli myślisz, że podróba spełni warunki takie, jak G-shock, to uwierz w istnienie życia na Marsie i Wenus. To, co kupisz- może być całkiem dobrym zegarkiem, bedzie dobrze wskazywac czas przez wiele lat. Może też rozleciec sie po 6 tygodniach. Ale o porównaniu z G-shockiem nie myśl.

Może kup sobie tańsze Casio po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cycki opadają, jak się czyta takie ogłoszenia... Najważniejsze, że kolory są trzy i funkcje ,,identyczne''. Masaskra normalnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowego i oryginalnego G-Shocka GA-100 możesz kupić za mniej niż 4 stówy, to nie są jakieś kosmiczne pieniądze, warto zaoszczędzić i mieć pewność, że kupujesz solidny produkt na lata.

Podróba to straszny obciach. Wstyd nosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.