Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hyptronic

ORYGINAŁ CZY PODRÓBKA ? PROSZĘ O POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Jestem zainteresowany zakupem zegarka Emporio Armani AR2411, zostały przesłane mi realne zdjęcia tego produktu i mam wątpliwości co do jego oryginalności.

Czy mógłbym prosić specjalistę o poradę ?

1.jpgMój odnośnikMój odnośnik4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

dziękuję i pozdrawiam

Mateusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli uparłeś się na tą markę to zarejestruj się na Mój odnośnik

Masz w tej chwili wyprzedaż zegarków tej firmy, będziesz pewny że oryginalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poiuyt - dzięki za szczerą odpowiedź - zdaje sobie sprawę, że jakościowo zegarki EA są do d....

Chcę go zakupić tylko i wyłącznie ze względu na jego wygląd zew. nic innego nie wchodzi w grę.

Mam możliwość zakupienia go w promocyjnej cenie dlatego chciałem mimo wszystko się dowiedzieć czy zdecyduję się na podróbę czy oryginał ;p

Skoro jednak uważasz, że podróba a oryginał danego zegarka niczym się nie różni więc zakupie go ze spokojem :)

lemax - nie mogę znaleźć w podanym linku danego modelu zegarka. Czy jesteś w stanie mi go sprzedać za cenę niższą niż 280zł bo taką sumę mam właśnie na niego przeznaczyć.

dzięki

Mateusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie cena ma tu duże znaczenie. Zegarek Orient super właśnie takiego stylu szukam ale cena 600zł :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma większego znaczeni,a czy to oryginał, czy nie - jakość i wykonanie pewnie będzie podobne.

bez przesady. mam wrażenie, że o ile Armani może dawać swoje logo ładnemu zegarkowi z tanią miyotką w środku, to raczej dawać go nie będzie czemuś z takim paskiem i tak paskudnie wykonanemu jak ten zegarek ze zdjęć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hrabia - czyli uważasz, że na zdjęciu to 100% podróba ? wszystkie zdjęcia w internecie tego zegarka wyglądają identycznie taki sam pasek oraz identyczna tarcza... przejrzałem już 100 tych zdjęć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hrabia - czyli uważasz, że na zdjęciu to 100% podróba ? wszystkie zdjęcia w internecie tego zegarka wyglądają identycznie taki sam pasek oraz identyczna tarcza... przejrzałem już 100 tych zdjęć

Nie znam się na zegarkach Armaniego i nie zamierzam się na nich poznawać, ale to, co pokazałeś na zdjęciach wygląda wyjątkowo tandetnie. :blink:

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak napisał Chronofil - też się nie znam na zegarkach Armaniego, ale ten wygląda wyjątkowo tandetnie. Skoro podróby z arabskiego bazaru wyglądają lepiej, to ciężko się spodziewać, żeby to coś było oryginalnym produktem, sygnowanym logiem drogiego domu mody... Przecież takie coś jest dla EA antyreklamą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na marginesie , ciuchy sygnowane EA ( emporio armani ) dzieli PRZEPAŚĆ designerska , jakosciowa i oczywiście cenowa od ciuchów sygnowanych GA ( gorgio armani ) .GA to jest naprawdę jedyna linia zasługujaca na to nazwę .

Reszta tak jak armani jeans , armani exchange itp to badziewie sygnowane znanym nazwiskiem , aby sprzedać coś tym ,których nie stać na GA

zegarki niestety wpisują się w ten nurt ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, na modzie się nie znam, ale żeby aż tak źle było z tą jakością? Muszę uwierzyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, na modzie się nie znam, ale żeby aż tak źle było z tą jakością? Muszę uwierzyć :)

Daj spokój, wstyd to nosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za udział w poście.

Mimo wszystko dokonałem zakupu danego zegarka - jego wygląd zewnętrzny dla mnie jest po prostu super :)

Udało mi się cenę utargować do 240zł, także uważam że była bardzo atrakcyjna w porównaniu do choćby cen na Allegro.

Odwiedziłem już salon ze sprzedażą danych zegarków, aby sprawdzić czy jest on w 100% oryginalny - ku mojemu zaskoczeniu okazało się że wszystko jest ok i jest to 100% ORYGINAŁ ! Taką informację przedstawił mi Pan za ladą.

Zdjęcia, które Wam przedstawiłem rzeczywiście są kiepskiej jakości na żywo ten zegarek wygląda 100 x ładniej. Mogę spokojnie polecić ten zegarek każdemu - zobaczymy jeszcze ile pochodzi :P Na pewno się tu jeszcze odezwę.

pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulujemy zakupu.

I zapraszamy do działu galeria, zrób porządne foty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.