Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sleza

zegarek klubowy 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Przegladajac dzisiaj Internet trafilem na takie niemieckie marynki Tourby:

post-35996-0-79582700-1361482049.jpgpost-35996-0-62355000-1361482023.jpg

Moim zdaniem bardzo fajna koperta, 42MM idealna na codzienny zegarek. W srodku Unitas, cena ok 900 euro. Co o tym myslicie? :)

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak?Copernicus sie namyslil?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten tourby mi troche chronos art przypomina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten z prawej strony rzeczywiście troszke w tym stylu :)

Ja też czekam na info od Copernicusa, nie pytam bo juz mnie ganiono za pospiech, więc dobrze, że ktos inny sie przypomina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

ten tourby mi troche chronos art przypomina...

Z tą różnicą, że Tourby było pierwsze, więc kolejność powinna być raczej odwrotna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą różnicą, że Tourby było pierwsze, więc kolejność powinna być raczej odwrotna :)

tak przypuszczalem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, chyba czas odświeżyć temat :) Nie żebym pchły łapał, jak ktos pisał :) ale miały byc juz informacje od Copernicusa i Catorexa a tu nadal cisza :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Copernicus najwyraźniej olał sprawę, a Catorex miał wysłać do QV jakieś proofy, skoro QV się nie odzywa, to pewnie jeszcze nie doszły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj przyszły dokumenty celne. Pozałatwiam formalności i może w piątek trafią w moje ręce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę tu cicho to do poczytania takie coś : link

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczny, mega klimatyczny, tylko u nas nie ma szans na coś takiego. Prędzej na forum po drugiej stronie granicy, bo u nas to nawet mniej znanego szwajcara się deprecjonuje a co dopiero pełen no-nejm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczny, mega klimatyczny, tylko u nas nie ma szans na coś takiego. Prędzej na forum po drugiej stronie granicy, bo u nas to nawet mniej znanego szwajcara się deprecjonuje a co dopiero pełen no-nejm.

A może by spróbować ? Dobry werk jako podstawa i własna marka a nie jakieś wynalazki - bez parcia czasowego - taka próba - test narodowych przywar :). Kiedy widzi się takie "rodzynki" to aż się chce żyć i wzrasta świadomość znaczenia słowa "miłośnik".

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo dla niektórych na tym forum ważniejszy jest PRESTIGE, i pozycja w wydumanej piramidzie splendoru a nie sam zegarek i zabawa/przygoda jaką daje tworzenie zegarka klubowego. W oparach absurdów, uprzedzeń narodowościowych i ograniczeń psychologicznych nie da się zbudować czegoś naprawdę wyjątkowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo dla niektórych na tym forum ważniejszy jest PRESTIGE, i pozycja w wydumanej piramidzie splendoru a nie sam zegarek.

A ja myślę , że to kwestia podejścia do tematu!Słowa: prestiż i piramida są mi znane ale na wspólny fajny projekt zawsze jestem otwarty. Niestety temat zegarka klubowego wywołuje u co po niektórych wzrost poziomu testosteronu powyżej normy akceptowalnej dla organizmu. Brak jest poczucia "wspólnoty" a każdy kieruje się własnym interesem, aż strach wspominać ale to już kilka wieków od liberum veto a ciągle żywy ten "szlachecki" przywilej. Może jednak kiedyś się nam uda zwalczyć słabostki i wznieść się na wyższy poziom ....

Przepraszam za refleksję, jeśli kogoś uraziłem - przepraszam

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4000pln - to już jednak spora kwota - nie zapominajmy o wynikach ankiety,

P.S. No i mają na miejscu w kraju PRIM - pewnie pomogli logistycznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4000pln - to już jednak spora kwota - nie zapominajmy o wynikach ankiety,

P.S. No i mają na miejscu w kraju PRIM - pewnie pomogli logistycznie

W ankiecie wygrał wariant "3500 złotych i więcej (jak szaleć to szaleć)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wie ile czasu trwało przygotowanie tej czeskiej limitki od pomysłu do zegarka ??

Catorexy będą najdalej we Wtorek u mnie :-) jestem bardzo ciekawy ich jakości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czechom jak to często bywa w porównaniu z nami pozostaje pogratulować skuteczności. Zegarek bardzo niszowy stylistycznie, ale stworzyła go grupa pasjonatów, im projekt odpowiada, tyle wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.