Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sleza

zegarek klubowy 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ten wariant kolorystyczny był rezerwowym, ale z tego co pamiętam kolegów to oczekiwali jakiegoś czerwonego akcentu. Wskazówki sekundowej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ten wariant kolorystyczny był rezerwowym, ale z tego co pamiętam kolegów to oczekiwali jakiegoś czerwonego akcentu. Wskazówki sekundowej?

Prawda. Końcówka sekundowej ciemno czerwona oraz na dole napis Limited Edition KMZIZ ciemnoczerwony.

Ale ja nie potrafię tego nanieść :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafitowa tarcza wyglada świetnie. Zegarki eleganckie powinny byc w stonowanym kolorze (wg mnie oczywiscie).

IMO wisniowa tarcza ladnie wyglada na polce sklepowej, ale sam takiego zegarka nie zalozylbym na reke.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, na renderach lepiej się wiśnia prezentuje.

Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nie wiedziałem, że to powiem, ale bardziej mi się podoba szara wersja niż ta wiśniowa...

Tylko jak by dało radę wskazówkę dorobić np. tak jak tu:

chopard-l-u-c-1937-01.jpg?w=584

Czy w wersji finalnej będą cyfry Breguetowskie?

Jeśli Catorex machnie nam taką tarczę jak w IWC do tego czerwona wskazówka i Breguetowskie cyfry to to jest to!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciemnoczerwona to powinna być tarcza ;) A jak ładnie by wtedy wyglądała to wystarczy spojrzeć na zdjęcia ciemnoniebieskiego oryginału. Post 994.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uczestniczę w projekcie, ale wiśnia czy ciemna czerwień chyba bardziej oryginalna. Ciekawe jak taki kolor prezentuje się na nadgarstku. Macie jakieś nadgarstkowe fotki z wiśniową tarczą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby w tym kolorze (czerwonym) zrobić tarczę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ,nie lepiej by wyglądał ten ostatni render z czerwoną /bordową wskazówką i tylko czerwonymi ,,trójkącikami,, przy cyfrach (lub cyfrach i indeksach) a obwód pozostawić biały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ,nie lepiej by wyglądał ten ostatni render z czerwoną /bordową wskazówką i tylko czerwonymi ,,trójkącikami,, przy cyfrach (lub cyfrach i indeksach) a obwód pozostawić biały?

+1 , też o tym myślałem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś zakrwawiony ten zegarek... :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a może po prostu do niebieskiej tarczy dodać czerwone dodatki, napisy, trójkąciki przy indeksach i grot wskazówki sekundowej, imo fajne subtelne zmiany które wyróżnią projekt, bo mnie to najbardziej podoba się oryginalny niebieski kolor heeh. No może jeszcze by można jakąś ładną czcionkę znaleźć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, na prośbę Q.V.

vintageambient81621big.jpg

Świetny !! , taki odcień grafitu tarczy właśnie najbardziej mi się podoba, bardzo subtelny i szlachetny. Nad czcionką można popracować ale koncepcja mi się bardzo podoba. Połowa grubości wskazówki godzinowej gdzieś zniknęła :D , dorobił bym także pasek w kolorze brązu wpadającego w czerwień.

LB51RiAllprwN-Uhrarmband-bord.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledzę już tematu ale data z wizualki w poście powyżej na 3 wygląda kiepsko. Proponuję przenieść okno daty na godzinę 6.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówka odzyskała grubość. Co do paska czarny podoba mi się bardziej.

vintageambient81621big.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledzę już tematu ale data z wizualki w poście powyżej na 3 wygląda kiepsko. Proponuję przenieść okno daty na godzinę 6.

Ja bym w ogóle wywalił datę w tym zegarku...ale znajdą się zaciekli krytycy tego rozwiązania. Nie ma możliwości przesuniecia daty na godzinę 6-tą, to wiąże się z wyprodukowaniem nowego dysku daty. Można jedynie przesunąć okno daty na godzinę 4-tą lub 5tą jeśli to coś zmieni.

Napis LImited EDITION bym chyba pozostawił biały a jedynie KMZIZ zrobił czerwony. Bo chyba za dużo czerwonego ??

generalnie napisy LE i KMZIZ są troszkę za blisko centrum. Powinny znaleźć się troszkę niżej, bardziej po środku odległości od 6tki do centrum tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez daty i z przeniesieniem na 4

Ja na dziś pass

vintageambient81621big1.jpg

vintageambient81621big2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Dżonie :D , dobra robota. Co tu dużo pisać tak jak myślałem bez daty wygląda najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napis LImited EDITION bym chyba pozostawił biały a jedynie KMZIZ zrobił czerwony. Bo chyba za dużo czerwonego ??

generalnie napisy LE i KMZIZ są troszkę za blisko centrum. Powinny znaleźć się troszkę niżej, bardziej po środku odległości od 6tki do centrum tarczy.

vintageambient81621big3.jpg

CD... zapraszamy jutro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.