Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kiniol

O WDZIĘKACH MARYNY...

Rekomendowane odpowiedzi

W prowincji Quebec łatwiej znaleźć misia niż roczniaka.

post-57457-0-13426400-1473117982_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak  mówi  do  dziewczyny:

Przyjdź  jutro do  mnie  o  17.00  nikogo nie  będzie.

Dziewczyna  się wystroiła,wygoliła,wypachniła ,nowa  bielizna.

Przyszła  i  dzwoni,dzwoni,dzwoni,dzwoni,,,,,,, 

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-6402-0-71869400-1473362504.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Intrygujące zdjecie. Gość w białym fartuchu/płaszczu, kobieta słoń na obrazie, ujęcie "pod prąd". Mad man in the middle of the street. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze coś z krajowej sztuki Ch & G rasta.

post-6402-0-74836800-1473363695_thumb.jpgpost-6402-0-82414300-1473363701.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nie ma chętnych....a taka piękna jesień się zapowiada,może pod koniec miesiąca?organizacja w Srebrnej Górze nie jest skomplikowana,chętnie pomogę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież w ostatni weekend jest Jelenia...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej od dwóch lat powtarzam sobie i sam siebie przekonuję do tego, żeby nie kupować zegarów dokładnie takich samych jakie już mam. No i z przykrością muszę stwierdzić, że nie potrafię przemóc u siebie tej słabości.

Właśnie wczoraj przechodziłem koło roczniaka, stanąłem i popatrzyłem na niego, wziąłem go do ręki, obejrzałem i stwierdziłem że mam już takie dwie sztuki, więc nie ma co się nim podniecać i go odstawiłem.

Niestety, po 15 minutach doszedłem do wniosku że się przyda i szkoda delikwenta puszczać w czyjeś łapy, no i się wróciłem i go kupiłem. :)

No i teraz mam trzy takie same, różnią się tylko numerami i jeden ma inną tarczę. :)

Nowy nabytek jest cały i kompletny, brakuje tylko górnej części od jednej małej sterczyny.

Na razie szukam takiej oryginalnej, ale coś czuję że takowej nie znajdę, więc będę musiał takową dotoczyć i przeciąć na pół i domontować do dolnej części.

Przy okazji chcę poinformować Kolegów, że te odlewane sterczyny składają się z dwóch części, dół jest odlewany a góra (tak na moje oko) to jest toczona i mocowana z dolną częścią przy pomocy sztyfcika. 

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej od dwóch lat powtarzam sobie i sam siebie przekonuję do tego, żeby nie kupować zegarów dokładnie takich samych jakie już mam. No i z przykrością muszę stwierdzić, że nie potrafię przemóc u siebie tej słabości.

Właśnie wczoraj przechodziłem koło roczniaka, stanąłem i popatrzyłem na niego, wziąłem go do ręki, obejrzałem i stwierdziłem że mam już takie dwie sztuki, więc nie ma co się nim podniecać i go odstawiłem.

Niestety, po 15 minutach doszedłem do wniosku że się przyda i szkoda delikwenta puszczać w czyjeś łapy, no i się wróciłem i go kupiłem. :)

No i teraz mam trzy takie same, różnią się tylko numerami i jeden ma inną tarczę. :)

Nowy nabytek jest cały i kompletny, brakuje tylko górnej części od jednej małej sterczyny.

Na razie szukam takiej oryginalnej, ale coś czuję że takowej nie znajdę, więc będę musiał takową dotoczyć i przeciąć na pół i domontować do dolnej części.

Przy okazji chcę poinformować Kolegów, że te odlewane sterczyny składają się z dwóch części, dół jest odlewany a góra (tak na moje oko) to jest toczona i mocowana z dolną częścią przy pomocy sztyfcika. 

Od  dłuższego  czasu nic  nie  kupuje  ale  jak  zobaczę  te  które  zbieram,zatrzymuje się  ,oglądam i sam siebie  przekonuje ze  ten jest  jednak  tani,warto  go  wziaść,kiedyś  się  go  zrobi  itd. :P

Jak zobaczę roczniaka  w  cenie  klosza  z allegro  to biorę niestety.Przyznaje  się  ,to  jest  jakaś  forma uzależnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZEGAROCHOLIK-

No i chyba mnie to dopadło ,kiedyś dostałem roczniaka w prezencie ,i już parę lat czeka sobie -parę dni temu przyszła pacza z następnym coraz bardziej mnie fascynują -tylko takie drogie są ?

Edytowane przez wafelek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy myśmy się przypadkiem nie umawiali na jesień w Srebrnej Górze?

Podobno nie ma chętnych....a taka piękna jesień się zapowiada,może pod koniec miesiąca?organizacja w Srebrnej Górze nie jest skomplikowana,chętnie pomogę :)

Przecież w ostatni weekend jest Jelenia...

Jedno drugiemu nie przeczy :)  W ubiegłym roku sekundowałem przy zakupie pięknej miniatury Dachluhra na jesiennym targu w Jeleniej Górze. Zerar nabył jeden z członków naszego klubu.  Jelenia potrafi pozytywnie zaskoczyć. W tym roku prawdopodobnie ponownie się tam wybiorę.

Trochę chęci i możemy mieć dwa w jednym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulan, Ulan :P  :D

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie zupełnie nie fascynują :) widać nie mam" instynktu stadnego".

Oj,Oj nie odchodz od stada co by cię wilcy nie rozszarpały :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj,Oj nie odchodz od stada co by cię wilcy nie rozszarpały :(

Wyluzuj i nie bierz wszystkiego od razu tak do siebie, życie wtedy jest łatwiejsze :) Świat nie kręci się tylko wokół Twojej osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyluzuj i nie bierz wszystkiego od razu tak do siebie, życie wtedy jest łatwiejsze :) Świat nie kręci się tylko wokół Twojej osoby.

OK ,RELAX :D :D :D

Edytowane przez wafelek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś nie wiedział to starocie w Jeleniej Górze zaczynają sie od piątku 23 września,warto się wybrać ,zdarzają się ciekawostki i tysiące dziwnych staroci :) Zawsze się nachodzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto się wybiera do Jeleniej G. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba też odwiedzę J.G. ale w piątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak ,kto był w Jeleniej Górze? Ja byłem dopiero dziś ,uchodziłem się jak zwykle ,ale było sporo ciekawostek jak choćby mechanizm zegara wieżowego Eppnera ze Srebrnej Góry chodzący !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile  chcial  za  tego  Eppnera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi