kobas 329 #2051 Napisano 5 Września 2016 W prowincji Quebec łatwiej znaleźć misia niż roczniaka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #2052 Napisano 8 Września 2016 Chłopak mówi do dziewczyny:Przyjdź jutro do mnie o 17.00 nikogo nie będzie.Dziewczyna się wystroiła,wygoliła,wypachniła ,nowa bielizna.Przyszła i dzwoni,dzwoni,dzwoni,dzwoni,,,,,,, 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2978 #2053 Napisano 8 Września 2016 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2054 Napisano 8 Września 2016 Intrygujące zdjecie. Gość w białym fartuchu/płaszczu, kobieta słoń na obrazie, ujęcie "pod prąd". Mad man in the middle of the street. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2978 #2055 Napisano 8 Września 2016 I jeszcze coś z krajowej sztuki Ch & G rasta. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #2056 Napisano 8 Września 2016 Czy myśmy się przypadkiem nie umawiali na jesień w Srebrnej Górze? 13924984_1095515557150175_2460244732788038479_n.jpg. Paryż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #2057 Napisano 8 Września 2016 Podobno nie ma chętnych....a taka piękna jesień się zapowiada,może pod koniec miesiąca?organizacja w Srebrnej Górze nie jest skomplikowana,chętnie pomogę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2058 Napisano 9 Września 2016 Przecież w ostatni weekend jest Jelenia... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #2059 Napisano 9 Września 2016 A tydzień póżniej? 1-2 pażdziernik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #2060 Napisano 10 Września 2016 (edytowane) Przynajmniej od dwóch lat powtarzam sobie i sam siebie przekonuję do tego, żeby nie kupować zegarów dokładnie takich samych jakie już mam. No i z przykrością muszę stwierdzić, że nie potrafię przemóc u siebie tej słabości.Właśnie wczoraj przechodziłem koło roczniaka, stanąłem i popatrzyłem na niego, wziąłem go do ręki, obejrzałem i stwierdziłem że mam już takie dwie sztuki, więc nie ma co się nim podniecać i go odstawiłem.Niestety, po 15 minutach doszedłem do wniosku że się przyda i szkoda delikwenta puszczać w czyjeś łapy, no i się wróciłem i go kupiłem. No i teraz mam trzy takie same, różnią się tylko numerami i jeden ma inną tarczę. Nowy nabytek jest cały i kompletny, brakuje tylko górnej części od jednej małej sterczyny.Na razie szukam takiej oryginalnej, ale coś czuję że takowej nie znajdę, więc będę musiał takową dotoczyć i przeciąć na pół i domontować do dolnej części.Przy okazji chcę poinformować Kolegów, że te odlewane sterczyny składają się z dwóch części, dół jest odlewany a góra (tak na moje oko) to jest toczona i mocowana z dolną częścią przy pomocy sztyfcika. Edytowane 10 Września 2016 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #2061 Napisano 10 Września 2016 Przynajmniej od dwóch lat powtarzam sobie i sam siebie przekonuję do tego, żeby nie kupować zegarów dokładnie takich samych jakie już mam. No i z przykrością muszę stwierdzić, że nie potrafię przemóc u siebie tej słabości.Właśnie wczoraj przechodziłem koło roczniaka, stanąłem i popatrzyłem na niego, wziąłem go do ręki, obejrzałem i stwierdziłem że mam już takie dwie sztuki, więc nie ma co się nim podniecać i go odstawiłem.Niestety, po 15 minutach doszedłem do wniosku że się przyda i szkoda delikwenta puszczać w czyjeś łapy, no i się wróciłem i go kupiłem. No i teraz mam trzy takie same, różnią się tylko numerami i jeden ma inną tarczę. Nowy nabytek jest cały i kompletny, brakuje tylko górnej części od jednej małej sterczyny.Na razie szukam takiej oryginalnej, ale coś czuję że takowej nie znajdę, więc będę musiał takową dotoczyć i przeciąć na pół i domontować do dolnej części.Przy okazji chcę poinformować Kolegów, że te odlewane sterczyny składają się z dwóch części, dół jest odlewany a góra (tak na moje oko) to jest toczona i mocowana z dolną częścią przy pomocy sztyfcika. Od dłuższego czasu nic nie kupuje ale jak zobaczę te które zbieram,zatrzymuje się ,oglądam i sam siebie przekonuje ze ten jest jednak tani,warto go wziaść,kiedyś się go zrobi itd. Jak zobaczę roczniaka w cenie klosza z allegro to biorę niestety.Przyznaje się ,to jest jakaś forma uzależnienia. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2062 Napisano 10 Września 2016 (edytowane) ZEGAROCHOLIK-No i chyba mnie to dopadło ,kiedyś dostałem roczniaka w prezencie ,i już parę lat czeka sobie -parę dni temu przyszła pacza z następnym coraz bardziej mnie fascynują -tylko takie drogie są ? Edytowane 10 Września 2016 przez wafelek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2063 Napisano 10 Września 2016 A mnie zupełnie nie fascynują widać nie mam" instynktu stadnego". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2064 Napisano 10 Września 2016 Czy myśmy się przypadkiem nie umawiali na jesień w Srebrnej Górze? Podobno nie ma chętnych....a taka piękna jesień się zapowiada,może pod koniec miesiąca?organizacja w Srebrnej Górze nie jest skomplikowana,chętnie pomogę Przecież w ostatni weekend jest Jelenia... Jedno drugiemu nie przeczy W ubiegłym roku sekundowałem przy zakupie pięknej miniatury Dachluhra na jesiennym targu w Jeleniej Górze. Zerar nabył jeden z członków naszego klubu. Jelenia potrafi pozytywnie zaskoczyć. W tym roku prawdopodobnie ponownie się tam wybiorę.Trochę chęci i możemy mieć dwa w jednym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2065 Napisano 10 Września 2016 Ulan, Ulan 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2066 Napisano 11 Września 2016 A mnie zupełnie nie fascynują widać nie mam" instynktu stadnego".Oj,Oj nie odchodz od stada co by cię wilcy nie rozszarpały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2067 Napisano 11 Września 2016 Oj,Oj nie odchodz od stada co by cię wilcy nie rozszarpały Wyluzuj i nie bierz wszystkiego od razu tak do siebie, życie wtedy jest łatwiejsze Świat nie kręci się tylko wokół Twojej osoby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #2068 Napisano 11 Września 2016 (edytowane) Wyluzuj i nie bierz wszystkiego od razu tak do siebie, życie wtedy jest łatwiejsze Świat nie kręci się tylko wokół Twojej osoby.OK ,RELAX :D Edytowane 11 Września 2016 przez wafelek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #2069 Napisano 18 Września 2016 Jakby ktoś nie wiedział to starocie w Jeleniej Górze zaczynają sie od piątku 23 września,warto się wybrać ,zdarzają się ciekawostki i tysiące dziwnych staroci Zawsze się nachodzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #2070 Napisano 21 Września 2016 Kto się wybiera do Jeleniej G. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #2071 Napisano 21 Września 2016 Ja bedę w sobote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #2072 Napisano 21 Września 2016 Chyba też odwiedzę J.G. ale w piątek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #2073 Napisano 21 Września 2016 Ja planuję na sobotę ale nie jest to jeszcze na 100% pewne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 992 #2074 Napisano 25 Września 2016 No i jak ,kto był w Jeleniej Górze? Ja byłem dopiero dziś ,uchodziłem się jak zwykle ,ale było sporo ciekawostek jak choćby mechanizm zegara wieżowego Eppnera ze Srebrnej Góry chodzący ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #2075 Napisano 25 Września 2016 Ile chcial za tego Eppnera? 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach