LESKOS 3470 #2526 Napisano 23 Września 2018 Jakoś tak miło mi się zrobiło w to niedzielne południe.I coś na lekko ... przed obiadem z teściami , albo z dziećmi 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2527 Napisano 27 Września 2018 Kto ma żon wiewiórkę ?Ja mam , moja nazbierała 40 kg na zimę ... Ps. ... i wcale nie jest ruda 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2528 Napisano 27 Września 2018 Fajne zapasy. Głód na przednówku Wam nie straszny :-) Za to my przygarneliśmy na zimę 2 wielkie Gertrudy z nieprzebranym przychówkiem, które urządziły się pod starym stolikiem w garażu i który trzeba było przynieść do domu. Co miałam zrobić..zabić za nic w świecie. Pozwoliłam im uciec pod telewizor.Jedną zlokalizowałam dziś rano w łazience. Uśmiecha się do mnie -widzicie? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2529 Napisano 28 Września 2018 Tak mi się fajnie wraca do domu z Markiem ... polecam . Lubię tego Gościa , choć to Szkot 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2530 Napisano 28 Września 2018 ...i nudziarz. Ale z klasą 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2531 Napisano 28 Września 2018 No dobra, właśnie wróciłem z Moją z kina... Film przygniótł mnie do ziemi i bardzo przygnębił. Tak na prawdę Smarzowski nie pokazał nic czego byśmy się nie spodziewali. Nazwisko jednego z głównych bohaterów pokrywa się z nazwiskiem pewnego hierarchy z diecezji Legnickiej...przypadek? Polecam "Kler"... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #2532 Napisano 28 Września 2018 Kto wie czy nie będzie na resie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2533 Napisano 30 Września 2018 Ktoś jeszcze był? Jakieś wrażenia...? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2534 Napisano 30 Września 2018 (edytowane) Nie byłam ale będę. Bez oglądania "mam zdanie"..(censored*) ma grubo za pasem i bez względu na walory filmu prawda jest jedna. Wczoraj na polsacie u Gozdyry gościł Tomasz Sekielski, od dłuższego czasu pracuje nad dokumentem o pedofilii w (censored*). Na wiosnę będzie emisja. Przerażenie ogarnia gdy się słucha ofiar. Przerażenie ogarnia gdy odkrywa sie kulisy działań (censored*) w zakresie działań "prewencyjnych".Smarzowskiego uwielbiam - diabelnie przerysowuje real, ale pokazuje prawdę więc pewnie i tym razem też. Od trzech lat trwa pakt tronu i (censored*) a to nic dobrego na przyszłość nie wróży. Pycha kroczy przed upadkiem... * - auto-censored Edytowane 30 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2535 Napisano 30 Września 2018 (edytowane) Real ukazany w tym akurat filmie nie jest przerysowany... Kurcze, zapomniałem, że na forum wolno tylko rozmawiać o zegarach, zegarkach, muzyczce i ewentualnie śmiesznych obrazkach... Edytowane 30 Września 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2536 Napisano 30 Września 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2537 Napisano 30 Września 2018 Taaa...Quo vadis...horologium? Quo vadis.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2538 Napisano 30 Września 2018 Ch... wie Pani Małgorzato... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2539 Napisano 30 Września 2018 "Ch..." to podmiot przereklamowany w zakresie wiedzy wyższej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2540 Napisano 30 Września 2018 Ja tak tylko... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2541 Napisano 30 Września 2018 Nie byłam ale będę. Bez oglądania "mam zdanie"..(censored*) ma grubo za pasem i bez względu na walory filmu prawda jest jedna. Wczoraj na polsacie u Gozdyry gościł Tomasz Sekielski, od dłuższego czasu pracuje nad dokumentem o pedofilii w (censored*). Na wiosnę będzie emisja. Przerażenie ogarnia gdy się słucha ofiar. Przerażenie ogarnia gdy odkrywa sie kulisy działań (censored*) w zakresie działań "prewencyjnych".Smarzowskiego uwielbiam - diabelnie przerysowuje real, ale pokazuje prawdę więc pewnie i tym razem też.Od trzech lat trwa pakt tronu i (censored*) a to nic dobrego na przyszłość nie wróży. Pycha kroczy przed upadkiem... * - auto-censored Real ukazany w tym akurat filmie nie jest przerysowany... Kurcze, zapomniałem, że na forum wolno tylko rozmawiać o zegarach, zegarkach, muzyczce i ewentualnie śmiesznych obrazkach... I słusznie. Daliście się bowiem nabrać. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2542 Napisano 30 Września 2018 I słusznie. Daliście się bowiem nabrać.Dn7MVNxXcAAHn56.jpg large.jpgNo i znowu jakaś nieprawda... Tam biskupa nie gra Janusz Gajos, tylko podstarzały Janek Kos... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2543 Napisano 30 Września 2018 Pan Turecki raczej... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2544 Napisano 30 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2545 Napisano 30 Września 2018 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2546 Napisano 30 Września 2018 (edytowane) https://goo.gl/images/3YLV1A Edytowane 30 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2547 Napisano 30 Września 2018 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2548 Napisano 30 Września 2018 (edytowane) Edytowane 30 Września 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2549 Napisano 2 Października 2018 (edytowane) Pogoda dziś średnia , spać się chce ... to może coś ostrzejszego ... 50 lat różnicy i jak tu nie powiedzieć, że stare wino nie smakuje lepiej : i Wolę dziadków z Copacabana Ps. polecam cały koncert ... Edytowane 2 Października 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2550 Napisano 2 Października 2018 W podnoszeniu adrenaliny skuteczniejsze jest popełnienie "malutkiego" błędu w systemie - zamiast cyfry 8 weszła cyfra 4.Cały "kolektyw" na równych nogach! Wrażenia - bezcenne :-D :-DAle nie życzę Wam takiego urozmaicenia nudnego dnia w pracy :-PPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach