kiniol 2281 #251 Napisano 4 Marca 2013 Upsss... on tego konia z sieni do kredensu posunął...? Pięknie Waść prawisz... by język giętki wyrzekł co pomyśli głowa... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #252 Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) "By was psy pojedli!Bodaj was Żydzi na kołnierzach nosili..... ".-Onufry po pojedynku Michała z Bohunem Edytowane 4 Marca 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #253 Napisano 4 Marca 2013 No masz rację Kiniolku, konia po Sienkiewiczu nie dopilnowałem... . Zaraza wszędzie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #254 Napisano 4 Marca 2013 Kmicic posunął konia,No nie, to jest już zoofilia.A mnie starość tak posunęła, że myślę iżbym jeszcze posunął i myślę i myślę... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #255 Napisano 4 Marca 2013 Toż i ja zamyśliwszy się nad tym co i Waćpan, konia nie upilnowałem. Trzeba czujność zachować . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #256 Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=WvKzyuL7ubQ Edytowane 5 Marca 2013 przez Młot Thora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #257 Napisano 5 Marca 2013 Jakoś lepiej szło pisanie o facetach......no,no 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #258 Napisano 6 Marca 2013 Bo przy jednej Marynie nie ma kontrowersji, dopiero jak są dwie. Ciekawe, że na dwie laski w dwuznacznej pozycji mogę popatrzeć spokojnie, a na dwóch facetów... łee... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #259 Napisano 6 Marca 2013 Bo przy jednej Marynie nie ma kontrowersji, dopiero jak są dwie. Ciekawe, że na dwie laski w dwuznacznej pozycji mogę popatrzeć spokojnie, a na dwóch facetów... łee...Jak by nie "patrzec'-gusta mamy podobne.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #260 Napisano 7 Marca 2013 Hmmm A w środku, na klatce schodowej, tej od wejścia do bramy... Zdjęcia wykonane za pomocą...Nokii N8, więc nie ma się czego czepiać. Na wiosnę wybiorę się z lustrzanką. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #261 Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 7 Marca 2013 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #262 Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Dziękuję Piotr... Edytowane 7 Marca 2013 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #263 Napisano 9 Marca 2013 Przeżyli piekło. Kulisy brawurowej ucieczki z Auschwitz ... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #264 Napisano 9 Marca 2013 Za smutne... Komentarz zbędny. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #265 Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) To jest próba zastosowania wewnętrznego hostingu. Uff, udało się!!!!!! Umim!!!!! Edytowane 10 Marca 2013 przez fibo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #266 Napisano 10 Marca 2013 Mam tu hosting... hmm... bardziej dogłębny: 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #267 Napisano 10 Marca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #268 Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) działa, dzięki Marian Edytowane 10 Marca 2013 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #269 Napisano 10 Marca 2013 To jest próba zastosowania wewnętrznego hostingu. Uff, udało się!!!!!! Umim!!!!! Ale do wewnętrznego hostingu trzeba się poprostu przygotować 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #270 Napisano 10 Marca 2013 A fuj!! Nie było nic przyjemniejszego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #271 Napisano 10 Marca 2013 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #272 Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) A fuj!! Nie było nic przyjemniejszego? Nie! Dziś idziemy po bandzie...Wiecie co bym chętnie jeszcze z życiu robił? Robiłbym to:http://www.youtube.com/watch?v=2pcRRk0msas Chcąc wyprzedzić złośliwe uwagi kolezanek i kolegów informuję, że nie piekłbym kiełbasek Edytowane 10 Marca 2013 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #273 Napisano 10 Marca 2013 A propos wszechobecnego Deutsche Wurst Patent: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #274 Napisano 10 Marca 2013 W końcu Polska Leberwurstem Narodów... i Gurkentopfem 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #275 Napisano 10 Marca 2013 Niezłe te stare bryki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach