Master Yoda 2171 #676 Napisano 20 Listopada 2013 Miałem jakieś dziwne przeczucie że to Ty Piotrze pierwszy.......... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #677 Napisano 20 Listopada 2013 Ale co (...) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #678 Napisano 20 Listopada 2013 Ostatnio przestawiły mi się godz. spania 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #679 Napisano 20 Listopada 2013 Ale co (...)...się odezwie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #680 Napisano 20 Listopada 2013 Ale nic mądrego nie napisał więc się wykropkował 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #681 Napisano 20 Listopada 2013 Zaraz, zaraz przeca było "Dobranoc" 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #682 Napisano 20 Listopada 2013 Wikipedia:Wspólnie z Goebbelsem i Himmlerem starał się w 1944 o odwołanie Göringa za mizerne rezultaty działań Luftwaffe na froncie wschodnim. Zamiar ten nie powiódł się i Milch został zmuszony w sierpniu 1944 roku do rezygnacji ze stanowiska, po czym został zastępcą Alberta Speera.Pod koniec wojny Erhard Milch dostał się do niewoli brytyjskiej, został aresztowany 4 maja 1945 podczas pobytu w jednym z dworów w Neustadt nad Morzem Bałtyckim. Kiedy przesłuchujący go oficerowie brytyjscy wspomnieli o okrucieństwach i zbrodniach popełnionych na więźniach w obozach koncentracyjnych wBuchenwaldzie i Bergen-Belsen, Milch cynicznie odrzekł: Czy panowie nie rozumieją, że to wszystko byli podludzie, a nie tacy ludzie jak panowie i ja[2]. W reakcji na te słowa jeden z oficerów brytyjskich wyrwał Milchowi z dłoni buławę marszałkowską i kilkoma ciosami rozbił mu ją na głowie, dotkliwie raniąc – Milcha przewieziono do szpitala wojskowego.Co tu mądrego napisać... najczęściej koty są szare. Życie też.Chopaki, wróćmy do Maryny, please! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #683 Napisano 21 Listopada 2013 Akurat leciało - starożytni kosmici a teraz o konstrukcjach Rzeszy v2 i takie tam pierdoły, a dobranockę bym z chęcią obejrzał 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #684 Napisano 21 Listopada 2013 Co tu mądrego napisać... najczęściej koty są szare. Życie też. To prawda.Ale uważam że przypomnienie że nie wszyscy wrogowie są do cna żli bylo warte napisania posta......... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #685 Napisano 21 Listopada 2013 To prawda. Ale uważam że przypomnienie że nie wszyscy wrogowie są do cna żli bylo warte napisania posta......... Jeden skowronek nie czyni wiosny....oraz jedna osoba, bez zaplecza nie zrobilaby takiego zamieszania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #686 Napisano 21 Listopada 2013 Jeden skowronek nie czyni wiosny....orazjedna osoba, bez zaplecza nie zrobilaby takiego zamieszania.Każdy zły uczynek powinien być piętnowany,a każdy dobry wart jest choć przypomnienia...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #687 Napisano 21 Listopada 2013 Nie wszystkie koty są czarne otto.jpgCałkiem czarne to było SS, pewnie dlatego nie było polskich oddziałów tej formacji, chociaż swoje oddziały w SS miały prawie wszystkie narody Europy. A Wehrmacht... no cóż wojsko, jak wszędzie służyli tam nie tylko ci co chcieli. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #688 Napisano 21 Listopada 2013 Każdy zły uczynek powinien być piętnowany,a każdy dobry wart jest choć przypomnienia...... Oczywiscie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #689 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Ze specjalną dedykacją dla młodszych i starszych tatusiów piszących na tutejszym Forum. Przepraszam za wulgaryzm użyty w obrazku. Edytowane 26 Listopada 2013 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #690 Napisano 26 Listopada 2013 Kilka rodzinnych pożegnań.Meksyk. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #691 Napisano 26 Listopada 2013 Podczas jednej z moich Bałkańskich podróży zrobiłem fotki na cmentarzu, gdzie rzeźbione w drewnie nagrobki ukazują min. przyczynę śmerci denata: Uwielbiam Rumunię... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #692 Napisano 26 Listopada 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #693 Napisano 26 Listopada 2013 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #694 Napisano 26 Listopada 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #695 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Niestety 2 godziny ...http://www.youtube.com/watch?v=CwPXmq4yBWg Edit: Film ogladałem kilka miesięcy temu ale dopiero teraz zobaczyłem dyskusję/uwagi na wikipedii a takich jeszcze chyba nie widziałem.http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Zeitgeist,_the_Movie Edytowane 26 Listopada 2013 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #696 Napisano 26 Listopada 2013 Muszę się przyznać, że kilka razy podchodziłem do tego filmu i mi nie wyszło. Moje spiskowe oglądanie świata zakończyło się chyba na X-Files 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #697 Napisano 26 Listopada 2013 Eee obejrzeć to trzeba nie ma to tamto, można posprawdzać kilka informacji choć nie jest to proste, po to aby mieć pojęcie i samemu wyrobić sobie zdanie. Albo w ramach rozrywki. Wiele faktów trudno obalić nawet jakby się uprzeć. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #698 Napisano 26 Listopada 2013 Pogadamy jutro..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosman 0 #699 Napisano 26 Listopada 2013 ble ble ble chciałem napisać cokolwiek bo właśnie pyknoł mi jubileuszowy 50 post. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #700 Napisano 26 Listopada 2013 Rzeczywiście "PYKNOŁ" -teraz tylko na bazarku będziesz pisał? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach