Piotr Ratyński 407 #1451 Napisano 5 Grudnia 2014 Wiaruchna, no nie wiym czem sie tak chwalicie, kożdyn jeden fyrtel godo po swojymu i kożdyn fyrtel wiy tak mni wiyncy skiyndy sie wziyna jegu gwara. Naszo jezd leko pomiynszano zes godaniym po miymiecku, bo Szkiebry tu cołkim długo sie rzundziły i o małe co byłyby na zowsze, ale jakoś dało sie ich wyćpić za Odre. Wiaruchna u nos najchyntnij łazi luchnunć se piwo abo kielundka, do tegu jak chtóś mo ochoty, to wtrząchnie se ajsbajne albo galart. A kto mo szplina i cos z gorem tyn kij tonko nad jęziorem. Wiyncy mi sie nie kce szrajbać, a moja już drze kalafe, że jest wuchta sznytek z laberum, jo coś bym se jeszczy spucnoł, ale cheba jes za późno i zaś mie bydzie żnyło na kałondku. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #1452 Napisano 5 Grudnia 2014 Tej ,a u Was w ty Warsiawie to na szele mówią cybant, czy na cybant szela? A wew ogórdku to podlewacie pyry szlauchem czy szlaufem? Żona podlewa ogródek i chyba leje z kubła. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #1453 Napisano 8 Grudnia 2014 pijany jestem to mi się podoba 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1454 Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Muzeum Powstania Warszawskiego Edytowane 8 Grudnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1455 Napisano 8 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1456 Napisano 11 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1457 Napisano 17 Grudnia 2014 Czas zmienić hobby. Zbieranie makulatury też może być ciekawym zajęciem 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1458 Napisano 17 Grudnia 2014 Ale w takich pojemnikach to hobby z pewnością okaże się kosztowne 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1459 Napisano 17 Grudnia 2014 Gdzie te zdjęcia zostały zrobione? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1460 Napisano 17 Grudnia 2014 U mnie.A bo co? Ale pudełka już wyrzuciłem. Gazety fajniej wyglądają w tekturowych 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #1461 Napisano 18 Grudnia 2014 U mnie.A bo co? Ale pudełka już wyrzuciłem. Gazety fajniej wyglądają w tekturowych :D :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1462 Napisano 18 Grudnia 2014 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #1463 Napisano 18 Grudnia 2014 Tarant, daj adres, będę ci podsyłał już przeczytane.Tylko wolisz polskie czy polskojęzyczne ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1464 Napisano 18 Grudnia 2014 Nieważne. Ja ich nie czytam, ja je zbieram 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1465 Napisano 18 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1466 Napisano 18 Grudnia 2014 Nieważne. Ja ich nie czytam, ja je zbieram Gdzie Ty to trzymasz? Mieszkasz w pałacu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1467 Napisano 18 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #1468 Napisano 18 Grudnia 2014 Gdzie Ty to trzymasz? Mieszkasz w pałacu? Jak ni jak jo! 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1469 Napisano 18 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1470 Napisano 18 Grudnia 2014 Nieważne. Ja ich nie czytam, ja je zbieram imagehostpictures uploadupload picsupload picscreen capture 37m kwadratowych, 13 tys. ksiązek, ponad 2 tony gazet ... niestety zdjęcia pochodzą z mojego tel. widać jedynie "salon" i "biurko"Nie idżcie tą drogą ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1471 Napisano 19 Grudnia 2014 O ku... u mnie już niebawem też tak będzie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1472 Napisano 19 Grudnia 2014 Bardzo mi się to wnętrze podoba 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stawko 26 #1473 Napisano 19 Grudnia 2014 Tak swojsko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1474 Napisano 19 Grudnia 2014 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1475 Napisano 19 Grudnia 2014 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach