fibo 416 #2276 Napisano 4 Listopada 2017 A pędzel skurczony i się chowa... Dużo odznak bardzo pięknych zrobili na okoliczność... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2277 Napisano 4 Listopada 2017 O Wieża Piastowska, fajny zegar tam jest zamontowany Thondel z Nowego Miasta Morawskiego.. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2278 Napisano 5 Listopada 2017 Pół Europy obrabowali, a teraz tacy poprawni politycznie , pracowici i uczciwi ... Ja im tam nie zazdroszczę, teraz, za karę, mają prawie cały czas ciemno ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2279 Napisano 5 Listopada 2017 To chyba Szwedzi... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2280 Napisano 5 Listopada 2017 Generalnie Skandynawowie zasilali budżety z rabunków, choć masz rację Finowie w tym wszystkim najmniej brali udziału. Można powiedzieć że pełnili rolę pośredników w handlu z Rosją. I wyszli na tym najgorzej. Fakt, że tych rabunkach to myślałem o Szwedach w zasadzie. W Finlandii mam kilku znajomych Finów. Fajni ludzie ale straszni samotnicy i mruki. Pojechałem kiedyś do jednego na zdjęcia (wcześniej był u nas na festiwalu fotografii w Polsce, zabraliśmy go na zdjęcia do Białowieży i ogólnie nieźle po słowiańsku goszczony). Mieszkaliśmy w Oulu w hotelu, codziennie spotykaliśmy się ale do domu "wpuścił" nas po 10 dniach, a żony i rodziny nie widziałem wcale... inna mentalność. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2281 Napisano 6 Listopada 2017 Znikł temat zegarów CM Monarchii .... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2282 Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Wiesz po czym rozpoznaje się kosmitów zatrudniajacych sie w ziemskich firmach i na forach internetowych ?Prof. Alan Milberg, Główny Specjalista od Wykrywania Kosmitów w gazecie "Metro", podpowiada w jaki sposób rozpoznać obcego ukrywającego się pod postacią twojego kolegi z pracy:1. Mówi sam do siebie (pisze wpisy pod wpisami)- mowa nie jest naturalnym sposobem komunikacji kosmitów, ciągle ją ćwiczą.2. Często pyta: "Co u Ciebie?", "Jak się czujesz?"- "kosmici zbierają informacje o ludziach, a potem wykorzystają je do zniszczenia ludzkości" - pisze prof. Alan Milberg3. Nie odwiedza biurowej stołówki- gdy inni jedzą obiad, kosmici przetwarzają dane, które zebrali.4. Długo zajmuje ubikację- "Z ustronnych miejsc przesyłają do centrali zebrane informacje" - pisze dalej Mildberg5. Pierwszy w biurze krzyczy: "Sieć padła!" ("temat zniknął")- organizm kosmitów sam wyczuwa awarie urządzeń technicznych.5,5. Jest zawsze usmiechnięty i miły- też byłbys zadowolony gdyby wysłano cię na długą delegację daleko od domu. MAMY CIĘ Edytowane 6 Listopada 2017 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2283 Napisano 6 Listopada 2017 Jasne bingo! , ale nie jesteś pierwszym odkrywcą mojej tożsamości. Żona też mówi, że wyszła za kosmitę i to od 37? ... no może 36 lat to powtarza 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2284 Napisano 6 Listopada 2017 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7779 #2285 Napisano 19 Listopada 2017 http://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,22660894,zegarmistrz-z-puszczykowa-ktory-ratuje-zegary-wiezowe-dzieki.html?disableRedirects=true To może ktoś tutejszy? 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2286 Napisano 19 Listopada 2017 Nie znam gościa. Obcy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2287 Napisano 19 Listopada 2017 Pasażer Nostromo ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2288 Napisano 19 Listopada 2017 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2289 Napisano 20 Listopada 2017 Znaczy Marynia ;-) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7779 #2290 Napisano 20 Listopada 2017 No proszę, a sadząc po awatarze wyglądał nieco inaczej Kiniol jeden. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2291 Napisano 20 Listopada 2017 Kur... macie mnie... i tu też mnie dopadli buuu... Ale schudłem troszkę, nie? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2292 Napisano 20 Listopada 2017 Potwierdzam , to nie fotomontaż , schudł - nic nie chce jeść, jeszcze chwila i będzie chudszy od tego z avatara ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2293 Napisano 21 Listopada 2017 Nie ,no bez przesady... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2294 Napisano 25 Listopada 2017 (edytowane) Tarant, a cóż to się stało że sowa jakaś taka w pozycji leżącej ... Wprawdzie zamieniła się z uszatki na ulubioną moją płomykówkę , ale padła . Kolizja ... z życiem ? Edytowane 26 Listopada 2017 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2295 Napisano 26 Listopada 2017 Widzisz Krzysztof ,ty schudłeś,ja chyba zmalałem ,bez drabiny nie sięgnę do końca zegara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2296 Napisano 26 Listopada 2017 A towaru nawiozłeś ... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2297 Napisano 26 Listopada 2017 A ile roboty....jakbym nie miał co robić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2298 Napisano 28 Listopada 2017 Dziób opada z wrażenia:http://www.leslawkostkiewicz.pl/main.php?jezyk=pl&menu_id=galeria 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2299 Napisano 28 Listopada 2017 Jak Cię ktoś będzie zaczepiał to możesz tym postraszyć ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2300 Napisano 28 Listopada 2017 No, Lechu wymiata...a jak opowiada... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach