Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Bierz te lahti nosek gumowy bedzie dobrze trzymal.firma robi graty bhp bedzie dobrze cena dobra mozna brac dwie pary na wszelki :)

Edytowane przez revolta4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciuchy na rower :P

Ktrotkie spodenki i koszulka łezka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy że kask nisko siedzi? Chyba nie spada Ci na oczy :P

Jak masz oksy ba pół twarzy (teraz modne chyba takie) to może być problem, jakieś zwykłe sportowe okulary muszą być kompatybilne. A gogle to dla mnie przerost formy nad treścią jezeli nie jezdzi się w ciężkich warunkach. Inna sparawa że kumpel czasami zakłada gogle do foxa flux ale jesli mnie pamiec nie myli to fox mówi, że flux nie jest z nimi kompatybilny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kask szosowy

536a56c485d5289c07ddd39d6f885af0.jpg

I głęboki ixs

cfb2c504a606b8b3f5989459609b7bad.jpg

Ixs słabo się z okularami dogaduje

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze wysyarczy go prawidlowo zalozyc . odwrocic o 180 stopni i bedzie ok . teraz jak jest tyl z przodu to opada na oczy . enduro sa przedluzane z tylu :)

Edit . za pozno post wyslalem egzo wyslal juz foty

Edytowane przez revolta4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmieszek z ciebie. :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmieszek z ciebie. :) :)

Zarcik.

Swieta ida snieg za oknem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ? Zastanawiam sie nad nogawkami. Ma ktos uzywa ? Nie zsuwa sie ? Na chlodniejsze wieczory w trasie

Ja używam i nogawek i rękawków. Wyjeżdżam rano ok. 8:00 w kwietniu i jest chłodno, ale już ok. 11:00 jest na tyle ciepło że mogę zdjąć i jest znowu OK. Takie rzeczy też są dobre na dłuższe wyprawy jak nagle zrobi się zimno i nagle się okazuje że wszystko ciepłe już założone a tu by się coś jeszcze przydało. :D Wtedy i nogawki i rękawiki idą jako warstwa od ciała i jest OK.

A jeśli chodzi o zsuwanie się to jak kupisz dobre to będą dobrze siedziały. Miałem kiedyś jakieś tanie, nie znanej mi marki i były z nimi problemy. Potem kupiłem Bontragery i jest trzymają się dobrze, tylko trzeba zakładać POD spodenki i POD rękawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o same nogawki . chce cienkie nie jakies grube . no i zeby sie trzymaly. Czyli co . firmowe i powinno byc ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o same nogawki . chce cienkie nie jakies grube . no i zeby sie trzymaly. Czyli co . firmowe i powinno byc ok

pożycz rajty, albo podkolanówki  od jakiejś zaprzyjaźnionej kobiety - mało miejsca w plecaku zajmują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie okulary ochronne na rower polecicie ? Czyli szkła przezroczyste lub zadymione.

Kup se za 19 zeta w Deca, porównując z innymi są nie do rozje..nia. Używam pomarańczowych na każda pogodę.

Co to ? Zastanawiam sie nad nogawkami. Ma ktos uzywa ? Nie zsuwa sie ? Na chlodniejsze wieczory w trasie

Tak używam i nogawek i rękawków. Ma to sens kiedy jedziesz pod UM. Start jeszcze w nocy, potem szybki myk i dalej w krótkich.

Polecam z MORE`a. Tanio nie jest ale konkurencji tu brak. Jak chcesz budżetowo to Danielo, Deca sportowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pożycz rajty, albo podkolanówki od jakiejś zaprzyjaźnionej kobiety - mało miejsca w plecaku zajmują ;)

To by musialo byc wielkie babsko zeby na mnie pasowalo .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nogawki od Rogelli. Dla mnie świetna opcja. Chyba 60 zł za nie dałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za MORE trzeba dac 100zl . drogo i nie drogo. Wlasnie patrzylem . jak czesto sie przydadza ok .a jak nie .....

Edit.patrze wlasnie na te rogelli chyba wystarcza delikatnie ocieplone maja gumki czyli ok cena 59 zl

Edytowane przez revolta4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie się świetnie sprawdzają.

Dzisiaj zauważyłem, że znowu poszła szprycha. 4 w przeciągu 3 miesięcy. Zawsze tylne koło od strony napędu. Znów łeb przy piascie strzelił. Uprzedzajac komentarze. Waga leci w dół. Powoli ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko przez to, zmieniło się naprężenie i strajkują.

Ktoś tu miał odebrać nowy rower ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko przez to, zmieniło się naprężenie i strajkują.

Ktoś tu miał odebrać nowy rower ?

Dobre.

@70', wczoraj. Może jeszcze jest w szoku po pierwszej jeździe.

@ecipeci też nic nie mówi jak maszyna.

Edytowane przez suqub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Egzo, skoro inni nie mają problemu z okasmi w kaskach enduro to u Ciebie też nie powinno być. Przy takim ułożeniu kasku na głowie gdybyś założył gogle to widziałbyś ich gąbkę. Wg mnie źle zakładasz kask, ja swojego nie noszę z dolną krawędzią na wysokości brwi. Foty z neta

ixs-trail-rs-helmet-2014-richey.jpg

IXS-1-von-1-780x519.jpg

240796_25045_L.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygodne te kaski enduro na codzien ? Jak to sie mowi do wszystkiego ? Bo fajnie wygladaja .lepiej od klasycznych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście sobie chwalę. Nawet na szosie w tym chwilę latałem.

Powiedział bym,że nie jest problem ułożenie okularów przy czole. Na focie wyżej trochę za bardzo w przód był. Tylko okolice uszu, gdzie leci regulator kasku.

Teraz ubrałem... Dramatyzuje..

Jest dobrze. Na starych okularach było źle..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygodne te kaski enduro na codzien ? Jak to sie mowi do wszystkiego ? Bo fajnie wygladaja .lepiej od klasycznych

ja mam foxa flux jak na ostatniej focie i przynajmniej dla mnie jest b.wygodny. Ogólnie na początku wiadomo - musiałem się przyzwyczaić do jazdy w kasku ale teraz zakładam i zapominam. W kwestii mocowania kask enduro nie różni się od innego - po prostu skorupa dalej zachodzi na potylicę. A z kaskiem to wiadomo - każdy producent ma swoje rozwiązania i jednemu pasują  innemu nie. Ja poszedłem na łatwiznę bo kumpel też ma fluxa - przymierzyłem, powiedziałem "łał" i kupiłem swojego  :lol:  na temat innych się nie wypowiadam bo nie miałem na głowie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi