Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 188cm i uzytkuje x calibra 9 z 2015r ta rama do 2017 byla bez zmian w 2018r byla nowa

Uzytkuje rame 21.5 cala . i dla mnie jest super wygodna . dlugie wycieczki calodniowe odleglosci rzedu 150km . nic mnie nie boli . dlonie. plecy . nic .wszystko ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Piasty DT 350 Straight Pull nie znalazlem nic jak one sie kreca na YT . ale u mnie bardzo bardzo cicho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak bez żadnego opisu? ;)

Jaki Kross jest, każdy widzi ;-)

W skrócie, Kross Scraper w wydaniu fabrycznym, czyli na Alfine. Rocznik 2010, o ile mnie pamięć nie myli ;-)

W planach zmiana ramy na gravel od accenta (Furious).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 188cm i uzytkuje x calibra 9 z 2015r ta rama do 2017 byla bez zmian w 2018r byla nowa

Uzytkuje rame 21.5 cala . i dla mnie jest super wygodna . dlugie wycieczki calodniowe odleglosci rzedu 150km . nic mnie nie boli . dlonie. plecy . nic .wszystko ok

Dziękuję za informację :) chodzi o model 2018 :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Piasty DT 350 Straight Pull nie znalazlem nic jak one sie kreca na YT . ale u mnie bardzo bardzo cicho

Tam są zapadki?

Czy ratchet?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam są zapadki?

Czy ratchet?

Piasty DT 350 Straight Pull i tam jest ratchet. Juz doczytalem ze piasta jest nowa i jest duzo smaru . im wiecej km tym piasta bedzie z czasem glosniejsza

Dziękuję za informację :) chodzi o model 2018 :)

To nie pomoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piasty DT 350 Straight Pull i tam jest ratchet. Juz doczytalem ze piasta jest nowa i jest duzo smaru . im wiecej km tym piasta bedzie z czasem glosniejsza

To nie pomoge

Fulcrumy mi się tak rozcykiwały z czasem. Ale one są ogólnie ciche .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wazne czy glosno czy cicho wazne ze to nie wada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie .

Kolega miał niemiłe doświadczenie z piastą dartmoor . Całkiem mu zamilkła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W bmx dartmoor cyka jak szatan. W reignie hope także. Dawno z reigna nie korzystałem, teraz jeździ na nim latorośl, ale widzę, że cykanie nadal w modzie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hope chyba dalej wiedzie prym w cykaniu. Pewne rzeczy się nie zmieniają, piasta musi być głośna  :P   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis byl test nowych kol . same sie kreca ;P

beaa981ebb25833emed.png

f7831f7b6143409fmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po górach dolinach.. :)

Jaka suma przewyższeń?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co caman bo to z licznika GPS, który czasem żyje własnym życiem i szczerze mnie to wali, na wykresie jest jeszcze 3 garb, którego nie widać do 700. Generalnie 2 szczyty po ponad 850m zdobyte. A jeżeli suma przewyższeń dobrze czytam to licznik zajmował to na 800m a z wykresu wychodzi ponad 1000...

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie gory to masakra .dlugi podjazd (7km np.) moze zmasakrowac wycieczke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie gory to masakra .dlugi podjazd (7km np.) moze zmasakrowac wycieczke

Właśnie z tego powodu enduro jako trening interwałowy. Nie kręci mnie już zbytnio kulanie kilometrów dla samego kulania. Wszystko co jest w zasięgu roweru do 100km znam na pamięć. Z tego powodu i poczucia bezpieczeństwa gdzie kierowcy na nizinach średnio tolerują rowerzystów wybiorę samochód. Do długich wypraw w typie Poznań - Bałtyk / Poznań - Praga nie dorosłem -nie czuję klimatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z racji tego gdzie mieszkam .mam na mazury blisko a nawet bardzo blisko . polne drogi lesne sciezki przeplatane drogami asfaltowymi i jezioro przy jeziorze fajne klimaty .troche militarnych spraw do zwiedzania ( jeszcze nie bylem ) wilczy szaniec . twierdza boyen. Mamerki . kulania a kulania sie przede mna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z racji tego gdzie mieszkam .mam na mazury blisko a nawet bardzo blisko . polne drogi lesne sciezki przeplatane drogami asfaltowymi i jezioro przy jeziorze fajne klimaty .troche militarnych spraw do zwiedzania ( jeszcze nie bylem ) wilczy szaniec . twierdza boyen. Mamerki . kulania a kulania sie przede mna

Skoro już jednym tchem wymieniłeś te atrakcje, to dorzuć do nich Kanał Mazurski. Polecam śluzy w Leśniewie i Gui. Warto zobaczyć a najpierw poszperać w necie żeby mieć jakieś ogólne pojęcie o tym przedsięwzięciu.

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już jednym tchem wymieniłeś te atrakcje, to dorzuć do nich Kanał Mazurski. Polecam śluzy w Leśniewie i Gui. Warto zobaczyć a najpierw poszperać w necie żeby mieć jakieś ogólne pojęcie o tym przedsięwzięciu.

No widzisz wszystko przede mną:) czyli mam gdzie jezdzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Burns, to chyba nie będzie aż tyle.

Porównując do mojego wykresu wrzucownego wcześniej .

Ale i tak górek trochę jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roznica poziomow w Polsce jest od 0 do 2499 mnpm. To co Ci sie nie zgadza ? :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi