Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zdecydowałem się wspierać lokalny business i kupiłem sobie toczydlo od Norco.  

Stwierdzam tez ze rowery to dla wielu teraz to zwykły fashion, ale ja jestem laikiem I wsiadł em na rower pierwszy raz od ponad 30lat. Teraz tylko się zastanawiam czy siedzenie U formuje się do mojej doopy czy na odwrót. Podziwiam wszystkich co na takich siodelkach siedzą godzinami

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie formowała się d**a, jakiś czas niezbyt długi, teraz mam spokój.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zdecydowałem się wspierać lokalny business i kupiłem sobie toczydlo od Norco.  

Stwierdzam tez ze rowery to dla wielu teraz to zwykły fashion, ale ja jestem laikiem I wsiadł em na rower pierwszy raz od ponad 30lat. Teraz tylko się zastanawiam czy siedzenie U formuje się do mojej doopy czy na odwrót. Podziwiam wszystkich co na takich siodelkach siedzą godzinami

Bardzo fajne rowery. Kojarzę głównie z filmików freeridowych, ale widzę, że mają pełen przekrój oferty. W Polsce bardzo mało znana marka. Może ze 2 rowery widziałem w życiu.

Z tym siodełkiem to może być różnie. Jak nie jeździłeś tyle lat to wiadomo, że trzeba sobie siedzenie do siodła dopasować, ale bywa i tak, że próbujesz się dopasować x czasu i nic to nie daje. Wtedy do jakiegoś dobrego sklepu rowerowego, gdzie zrobią Ci pomiar tyłka i wybiorą odpowiednie siodełko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw szytki musze jeszcze zamówić :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kellys wreszcie zabrał się za robotę jeśli chodzi o ramy w szosówkach :)

...ta rama wygląda jak rama Orki :)

Edytowane przez Bartosz 86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne rowerki :) Pierwsza szosa kozacka.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam sie czym chwalic , w porownaniu z tymi kolorowymi high endowymi rowerami , ten co kupilem to takie byle co , ale spelnia swoje zadanie a to znaczy pomaga mi w moim fizjo . Jak mi sie spodoba pedalowanie to kiedys tez sobie kupie taki fajny kolorowy 

IMG_20140923_134748_zpse053d21b.jpg

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kellys wreszcie zabrał się za robotę jeśli chodzi o ramy w szosówkach :)

...ta rama wygląda jak rama Orki :)

Ta rama jest produkowana od 3 sezonów ;)

Kellys jest zwyczajnie niedoceniony i leci za nim smród sprzed 10 lat z powodu wadliwej serii ram (co oczywiście wystąpiło także u innych firm ale tylko Kellysa się pamięta).

A to na dobry sen, nowa rama od Ghosta:

ebs_nivolet_lc_white-black-limegreen_sv_

Edytowane przez Marcinkowski

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi przypomina ta rama. :) Jednak są pewne różnice względem zeszłorocznego modelu.

A to moja maszyna. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Marcina, którego z pełnym przekonaniem mogę polecić. Sorki za słabą jakość, jakoś tak wyszło.

g2vzgKG.jpg

PS. Nie patrzcie na trzepackie pedały. :P

PS2. @Marcinkowski, rower jest wykorzystywany zgodnie z przeznaczeniem. To zdjęcie jest mylące :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Sirkozi! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi przypomina ta rama. :) Jednak są pewne różnice względem zeszłorocznego modelu.

A to moja maszyna. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Marcina, którego z pełnym przekonaniem mogę polecić. Sorki za słabą jakość, jakoś tak wyszło.

PS. Nie patrzcie na trzepackie pedały. :P

PS2. @Marcinkowski, rower jest wykorzystywany zgodnie z przeznaczeniem. To zdjęcie jest mylące :P

Gratulacje - super rower w PRO białych barwach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam coś fajowego dla kolegów z mniej zasobnym budżetem jakby co ;) I to Shimano oraz Campa co ciekawe ;)

Wróciłem z targów i udało mi się co nieco.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam coś fajowego dla kolegów z mniej zasobnym budżetem jakby co ;) I to Shimano oraz Campa co ciekawe ;)

A konkretnie ...

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A konkretnie ...

konkrety na PW ale max tych rowerów ekonomicznych to shim 105, Tiagra, veloce lub xeon. Za to na bardzo dobrych ramach i widelacach za małą kasę.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na Campie? Moser? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ghost rewelka normalnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla fanów kolarstwa rewelacyjna wiadomość : Michał Kwatkowski został Mistrzem Świata :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super rozegrane taktycznie, to zdziwienie prowadzących jak nagle pojawiał się po zjedzie ;)

Wielkie Brawa Dla Michała , ten rok w kolarstwie lepszy nie mógł być !!!

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobił to w pięknym stylu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi