Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kiniol

Portale aukcyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Oj maja maja.....

attachicon.gifIMG_0971.JPG

.... i duzo jedza :lol:

Nie wiem co powiedzec :rolleyes: Zegar wyglada pieknie na tle kotka czy odwrotnie :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co powiedzec :rolleyes: Zegar wyglada pieknie na tle kotka czy odwrotnie :blink:

To raczej kotek :wub: .

ps. Pieski tez lubi.(ale nie je jesc-dla scislosci). ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Temat interesujący i jakże aktualny. Myślę, ze w wąskim gronie można poczynić jakieś ustalenia jeśli chodzi o jakieś interesujące egzemplarze. Ale to nigdy nie daje gwarancji powodzenia. Myślę ze tutaj po prostu rządzi rynek. Mona sobie troszkę to wszystko ułatwić przy pomocy np. snajperów (polega to na strzelaniu czyli składaniu swojej maksymalnej oferty np. 4 sekundy przed końcem aukcji). Jaki są korzyści ? Po pierwsze ewentualna konkurencja nie wie ze jest więcej zainteresowanych danym obiektem a po drugie nie windujemy sobie ceny za każdym razem gdy ktoś podbije nasza ofertę. I tak w kolo bo ten ktoś kiedy zostaje przebity tez sprawdza Cie ile dałeś. A cena rośnie na uciechę sprzedającego.

Dla mnie jest jeszcze jedna zaleta. Oceniam na chłodno ile jestem w stanie zaoferować za dany egzemplarz.

Ustawiam snajpera na taka kwotę i nie zaglądam na aukcje aż do zakończenia, aby w przypływie emocji nie podnosić ceny w ustawieniach snajpera, w razie przyrostu ceny na aukcji.

Ja korzystam z www.snip.pl od chyba 10 lat i mogę polecić ale są tez inne "programy" tego typu.

w/w portal działa zarówno na allegro jak i ebay'u. Poza tym każdy ma swoje własne sposoby zdobywania swoich ulubionych egzemplarzy. Bazarki staroci, sklepy z antykami, aukcje stacjonarne (moje ulubione), serwisy ogłoszeniowe i portale aukcyjne.

Do tego dochodzą jeszcze inne bardziej wymyślne sposoby ale to już chyba inna bajka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze są wyłudzenia, szantaże, pozyskanie za sex itd, itp... :ph34r:

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze są wyłudzenia, szantaże, pozyskanie za sex itd, itp... :ph34r:

Oj KIniol, Ty to potrafisz rozbawić. :D  :D  :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.