Dascola 3 #26 Napisano 29 Listopada 2013 Oj maja maja..... IMG_0971.JPG .... i duzo jedza Nie wiem co powiedzec Zegar wyglada pieknie na tle kotka czy odwrotnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #27 Napisano 29 Listopada 2013 Nie wiem co powiedzec Zegar wyglada pieknie na tle kotka czy odwrotnie To raczej kotek . ps. Pieski tez lubi.(ale nie je jesc-dla scislosci). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docent 1 #28 Napisano 30 Listopada 2013 Witam. Temat interesujący i jakże aktualny. Myślę, ze w wąskim gronie można poczynić jakieś ustalenia jeśli chodzi o jakieś interesujące egzemplarze. Ale to nigdy nie daje gwarancji powodzenia. Myślę ze tutaj po prostu rządzi rynek. Mona sobie troszkę to wszystko ułatwić przy pomocy np. snajperów (polega to na strzelaniu czyli składaniu swojej maksymalnej oferty np. 4 sekundy przed końcem aukcji). Jaki są korzyści ? Po pierwsze ewentualna konkurencja nie wie ze jest więcej zainteresowanych danym obiektem a po drugie nie windujemy sobie ceny za każdym razem gdy ktoś podbije nasza ofertę. I tak w kolo bo ten ktoś kiedy zostaje przebity tez sprawdza Cie ile dałeś. A cena rośnie na uciechę sprzedającego.Dla mnie jest jeszcze jedna zaleta. Oceniam na chłodno ile jestem w stanie zaoferować za dany egzemplarz.Ustawiam snajpera na taka kwotę i nie zaglądam na aukcje aż do zakończenia, aby w przypływie emocji nie podnosić ceny w ustawieniach snajpera, w razie przyrostu ceny na aukcji.Ja korzystam z www.snip.pl od chyba 10 lat i mogę polecić ale są tez inne "programy" tego typu.w/w portal działa zarówno na allegro jak i ebay'u. Poza tym każdy ma swoje własne sposoby zdobywania swoich ulubionych egzemplarzy. Bazarki staroci, sklepy z antykami, aukcje stacjonarne (moje ulubione), serwisy ogłoszeniowe i portale aukcyjne.Do tego dochodzą jeszcze inne bardziej wymyślne sposoby ale to już chyba inna bajka ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #29 Napisano 30 Listopada 2013 Jeszcze są wyłudzenia, szantaże, pozyskanie za sex itd, itp... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #30 Napisano 6 Grudnia 2013 Jeszcze są wyłudzenia, szantaże, pozyskanie za sex itd, itp... Oj KIniol, Ty to potrafisz rozbawić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach