Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pirx65

Kupię ,sprzedam ,zamienię

Recommended Posts

Witam , przeleciałem dzisiaj różne fora, i znalazłem "kupię,sprzedam,zamienię" , i w ruskich ,i w zegarach.Czemu nie dac tego w polskich?

Nie mam tu na myśli współczesnie robionych zegarków (chociaż czemu nie - to też polskie) , ale głównie z Błonia.

Jest coraz więcej kolekcjonerów zegarków z Błonia ,sam posiadam kilka podwójnych ,potrójnych ,których nie chcę sprzedawac na ALLegro ,a wolałbym wymienic lub sprzedac kolekcjonerowi / nawet taniej/ ,a nie handlarzowi.

Nie wiem czy to dobry pomysł / i czy przejdzie / ,ale to w końcu klub , i czemu mam byc gorsi od innych.

Przy zamieszczaniu ofert sprzedaży w tym temacie obowiązują takie same zasady jak w dziale Sprzedam. 50 merytorycznych postów, oferta z ceną i zdjęciami.

Popieram. W Radzieckich się to bardzo sprawdza. A Allegro to wiadomo - strach się bać.

takie coś się pokazało....

http://allegro.pl/la...3273735913.html

może Cię zainteresuje.

Witam.Dziękuje za link.Ta jest prawie taka jak moja,ale może się przydać.Wiem że ciężko będzie zdobyć w oryginale coś ładnego.Pozostanie chyba tylko renowacja,a to już nie bardzo.

Matma66 ,poczekaj z tą renowacją .Akurat ten model Błonia ,jest na ogół w ładnym stanie.Sam sprzedałem dwa w tym roku , ostatni w bardzo ładnym stanie poszedł za 180 zł, Ten z Alle jest kiepski .Poza tym za renowację tarczy zapłacisz 120-150 zł ,i raczej nie wierzę w wierne odtworzenie przy tej giloszowanej tarczy.

A ja bym w ogóle kupił cokolwiek ale nikt tu nic nie oferuje :(

Witam.Tu chyba wszyscy znamy wartość naszych zegareczków.Może trafi się jakiś nowy ,,kolekcjoner,, to może coś odsprzeda . :D

no właśnie ja jestem nowy i nie chcę się pozbywać ale przeciwnie .. :D

A ja mam do sprzedania Zodiaka i to z polskim mostkiem ,zdjęcia są na 11stronie w dziale Mechanizm 2409 w Polskich Perełkach i Błonie 16 kamieniowe, albo chętnie zamienię na amerykańską kieszonkęzodiak%20i%20b%C5%82onie%20prz%C3%B3d.JPG

A ja mam do sprzedania Zodiaka i to z polskim mostkiem ,zdjęcia są na 11stronie w dziale Mechanizm 2409 w Polskich Perełkach i Błonie 16 kamieniowe, albo chętnie zamienię na amerykańską kieszonkę
Witam.Jaka cena?

Za Zodiaka 180 a Błonie 80 za parkę 250zł

A ja mam do sprzedania Zodiaka i to z polskim mostkiem ,zdjęcia są na 11stronie w dziale Mechanizm 2409 w Polskich Perełkach i Błonie 16 kamieniowe, albo chętnie zamienię na amerykańską kieszonkę

nie mogę znaleźć tych zdjęć Zodiaka , poproszę o link lub zdjęcie

Jestem chętny na pudełko. Wysłałem PW. :)

Pudelko w realizacji do luzcyper.

Wintergreen - jakby cos nie wyszlo jestes nastepny.

Dziekuje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.