Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, artme napisał(-a):

Jutro spimy dluzej 😎👍

Jak sie ma GMT to nie ma problemu ze zmianą, można jednocześnie obserwować czas letni i zimowy 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, colector napisał(-a):

Kiedy ta głupota się skończy wreszcie.

A co konkretnie kolega ma na myśli? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie,jaki rolex i dkaczego hulk?. Nosze sie z zakupem  ale nie moge zdecydowac. Hulk czy starbucks?. To duzy wydatek na moja kieszen i po tym bede musial jakis czas odczekac z zegarkowymi zakupami. Mam mozliwosc zakupu obu modeli z 2024 w austrii. Full komplety gwarancje startuja w dniu zakupu, roznica miedzy nimi to cos okolo 2.5 tys euro ( hulk drozszy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, piotr76 napisał(-a):

Mam pytanie,jaki rolex i dkaczego hulk?. Nosze sie z zakupem  ale nie moge zdecydowac. Hulk czy starbucks?. To duzy wydatek na moja kieszen i po tym bede musial jakis czas odczekac z zegarkowymi zakupami. Mam mozliwosc zakupu obu modeli z 2024 w austrii. Full komplety gwarancje startuja w dniu zakupu, roznica miedzy nimi to cos okolo 2.5 tys euro ( hulk drozszy)

Ty tak na serio? 🤔🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio ,serio  kupuje co mi sie podoba. Nie siedze godzinami  wczytujac sie techniczne detale. Nie mialem jeszcze rolexa a naszla mnie chec na  posiadanie chociaz jednej sztuki.

Ogolnie  omegowiec jestem. Jak kupujesz samochod to tez siedzsz miesiacami  porownojac dane techniczne? Ja kupuje to co  mi sie podoba opierajac sie na opiniach innych i wyciagajac srednia z ochow i achow oraz najgorszch opinii.

Zegarek warty dobrego samochu miejskiego to podobny zakup. Nie rozumiem twojego zdziwienia. Nie naleze do gatunku ludzi ktorzy potrafia znalezc roznice w kolorze srubki innego rocznika tego samego modelu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Hulk z rocznika 2024? No jestem mocno zdziwiony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brałbym Starbucksa bo mniej krzyczy "patrzcie na mnie". Mimo wszystko zweryfikuj tego sprzedawcę bo nie ma hulków z 2024r

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, mario1971 napisał(-a):
Nowy Hulk z rocznika 2024? No jestem mocno zdziwiony. 

Pewnie leżak i dadzą gwarancję w dniu zakupu

4 godziny temu, piotr76 napisał(-a):

Hulk już nie jest produkowany, dlatego może będziesz miał gwarancję od 2024, ale na pewno nie jest to data produkcji. Ja osobiście chyba wybrałbym hulka, ale to zależy od Twoich upodobań, w jakich okolicznościach będziesz go nosił. Obydwóch nie miałem na ręce, więc nie powiem jakie są plusy i minusy

Dzisiaj Barbie rusza ze mną na sklepy 😉 Miłego weekendu 👍

IMG_1186.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, bober5264 napisał(-a):

A ja kiedyś widziałem podobna fotke w necie, więc kliknąłem dziś swoją wersję62342d438aa27aafa8318b5a87966d04.jpg

Do czarnego sportowego A4 , wręcz idealna para 😍👌🏼

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

A ja kiedyś widziałem podobna fotke w necie, więc kliknąłem dziś swoją wersję62342d438aa27aafa8318b5a87966d04.jpg

To jest wg mnie na dzień dzisiejszy naładniejszy Rolex Period :-)

Edit: Smak klasyki i klasyka smaku...

Edytowane przez gienek74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Jubilee jest wg mnie dużo wygodniejsza, zaryzkowałbym stwierdzenie, że najlepsza w kwestii noszenia na ręce.

A estetyka - to kwestia indywidualna.

Edytowane przez gienek74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gaspar21 napisał(-a):

Cześć,
Jaka jest różnica w użytkowaniu i odczuciach między Jubille a Oyster?

To zależy do którego zegarka. Do Datejust zdecydowanie Jubilee, w GMT różnica jest niezauważalna. Sub na Jubilee praktycznie nie występuje, a na Oyster nosi się bardzo dobrze. Mówię tu o wersji 116610. Najnowsza ma szerszą bransoletę, którą trzeba polubić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cześć,
Jaka jest różnica w użytkowaniu i odczuciach między Jubille a Oyster?

Obie bransolety są mega wygodne. Jubilee przez to, że na szerokość ma 5 linków a nie 3 lepiej się układa. W odbiorze jest lżejsza i mniej masywniejsza, natomiast wagowo nie potwierdzę, bo musiałbym ściągać bransolety z zegarków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wygody Panowie się wypowiedzieli, warto też wspomnieć że jubilee jest bardzo bardzo blink blink

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi