Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

To ja przy okazji zapytam się ,gdzie można kupić czarny negatyw? ew kiedy będzie dostępny w kraju?

PZ JK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarny negatyw jest chyba JDM i nigdy nie będzie dostępny u nas.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10zb508.png

Chodzi dokładnie o ten model :)

Myślicie, że zakup limitowanego GW9400 ma sens jako "inwestycja"? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w G to prawie nic nie jest pewne, bo oprócz numerowanych limitowanych edycji to nie wiesz ile poszło na rynek danego modelu. Po za tym czy jest aż tak pożądany, bo wydaje mi się, że kolekcjonerzy mają takie zegarki jako pierwsi więc dobrze jest mieć model, który oprócz tego, że jest limitowany jest też ładny i pożądany przez "zwykłych" amatorów zegarków ;)

Nie wiem czy dużo osób chciałoby mieć takiego zielonego rangemana za więcej niż kosztuje normalny.

Takie są moje przemyślenia na ten temat.

Gratuluję gw-9430, ciekawe ile jest ich w Polsce :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, udało się go trafić w Hong Kongu w sklepie stacjonarnym :) 

szukałem też ex Love the earth and sea bo w kolorze szarym wygląda świetnie, niestety jest już niedostępny. Nowy zielony jest chyba faktycznie zbyt zielony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może już było, ale znaleźć nie mogę. Czy i czym różni się 9400er od cr?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tylko tym, że er jest na Europę, a cr nie wiem na co ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tym na jaki rynek zegarek jest wypuszczany, chodzi bodajrze tylko o kod kreskowy. Same zegarki niczym się nie różnią. Oznaczenia te są tylko na pudełku na kodzie kreskowym i przywieszce, same zegarki niczym się nie różnią i niemją już tych oznaczeń.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. 

Dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uminus jak długo go już masz? Bo widzę, że jest trochę wyślizgany.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam go od początku listopada 2013r, ale jak widać nie oszczędzam go, podstawowy zegarek do roboty, do obijania, żeby mechanicznych nie obijać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam go od początku listopada 2013r, ale jak widać nie oszczędzam go, podstawowy zegarek do roboty, do obijania, żeby mechanicznych nie obijać :D

Gdzie pracujesz ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Tirem sobie śmigam, więc niby nie kopalnia czy kamieniołomy, ale na załadunkach/rozładunkach czasem jednak w coś przyłożę zegarkiem ;)

Co ciekawe, to póki co mój najdroższy zegarek :D(mam całe 6 sztuk łącznie) ale G to G, służy do obijania, po to go kupiłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ni chciałby nikt z was sprzedać w atrakcyjnej cenie takiego sprzęta :)?? ewentualne załatwić nówkę w jakiejś normalnej cenie.

Edytowane przez xegon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz?. Mam w idealnym stanie plus komplet niebieski + czerwony i bezel zolty razem z nitami i zapasowymi srubami.

DZIABNIĘTE NOTEM_4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarny z normalnym wyświetlaczem taki by mnie interesował. Jaka cena?

Edytowane przez xegon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIABNIĘTE NOTEM_4

Edytowane przez tajson1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od jakiegoś czasu jestem posiadaczem gw9400 zegarek idealny dla mnie :) chciałbym zapytać czy zegarek trzeba kalibrować tzn temp ciśnienie kompas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W instrukcji pisze że nie trzeba :D temp w pokoju pokazuje o 2 stopnie za dużo ciśnienie o 5 ale nie mam jak go skalibrować bo nie mam barometru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam natomiast barometr,ciśnieniomierz i kompas również dorzucę-machniom? Bo zegarka mi brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W instrukcji pisze że nie trzeba :D temp w pokoju pokazuje o 2 stopnie za dużo ciśnienie o 5 ale nie mam jak go skalibrować bo nie mam barometru...

Jak nie masz barometru to skad wiesz,ze cisnienie jest o 5 hpa przewalone?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem na stacji meteo na necie ale stacja jest oddalona jakieś 50km ode mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi