kamilspider 70 #3701 Napisano 29 Września 2015 Szkoda, że sprzedawca trochę niepewny :/ 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3702 Napisano 29 Września 2015 Ale komuś to nie przeszkadzało pooszedłłł w świat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3703 Napisano 1 Października 2015 Mój ulubiony 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #3704 Napisano 1 Października 2015 Rangeman jednak jest fotogeniczny ️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3705 Napisano 1 Października 2015 Ładne sikorki... Mnie Pani w sklepie z zegarkami przekonywała, że taki zegarek to wcale nie jest mi potrzebny. Bo tych wszystkich funkcji napewno nie wykorzystam. Ale wiem że już niebawem też będę szczęśliwym posiadaczem tego cudenka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #3706 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Dobra decyzja, bo nie słucha się Pani tylko Panów tu na forum Edytowane 1 Października 2015 przez Tomasz Nowak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3707 Napisano 1 Października 2015 Ciekawe dla czego my Panowie interesujemy się takimi gadzetami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #3708 Napisano 1 Października 2015 Dla tego, bo lu bi my 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3709 Napisano 1 Października 2015 Moja zonka mówi że my faceci jesteśmy wiecznie dziećmi i lubimy zabawki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3710 Napisano 1 Października 2015 A moja mówi, że jak jutro znowu przyjdzie paczka z zegarkiem (od poniedziałku przychodzą), to pojutrze pozew rozwodowy zobaczę. (No trochę dowcipkuję, bo żona jest bardzo wyrozumiała dla mojego hobby.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #3711 Napisano 1 Października 2015 Moja zonka mówi że my faceci jesteśmy wiecznie dziećmi i lubimy zabawkiJak każda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3712 Napisano 1 Października 2015 kingur2 - no to teraz nabrałem przekonania, że Pani w sklepie była podstawiona przez twoją żonę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3713 Napisano 1 Października 2015 Hahahahhahahaha wydaje mi sie ze pani w sklepie nie rozumie nam facetów... Tak samo jak by nie rozumiemy kobiet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #3714 Napisano 1 Października 2015 Ale jakie podejście sprzedawcy przekonać klienta, że towar mu nie potrzebny, zamiast jeszcze namówić i sprzedać. Szef pewnie był by dumny z takiego pracownika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3715 Napisano 1 Października 2015 No tu masz rację. Babka mnie się pyta: a po co panu taki zegarek? Tych wszystkich funkcji PAN nie wykorzysta!, a ją na to a po co wy kobiety kupujecie sobie co jakiś czas inną bieliznę jak ją też często nie wykorzystujecie? Glupio się usmiechnela i zamilkła.... Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3716 Napisano 1 Października 2015 ... bo nie miała bielizny na sobie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3717 Napisano 1 Października 2015 Bo to zła kobieta była Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3718 Napisano 1 Października 2015 Złe bez bielizny lubię najbardziej 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3719 Napisano 3 Października 2015 Koledzy, chyba jednak wolę mojego range'a w żółtym. Jeśli ktoś będzie zainteresowany przebraniem od 1ER, to właśnie wystawiłem na bazarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3720 Napisano 3 Października 2015 A jakie barwy masz na sprzedaż ?? I za ile? Wysłane z Galaxy Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #3721 Napisano 3 Października 2015 1ER to czarny 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3722 Napisano 3 Października 2015 Jest wszystko na bazarku, łącznie ze zdjęciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #3723 Napisano 4 Października 2015 Byłem pierwszy raz w terenie z moim Romkiem. Piękna pogoda, rower, las i Roman. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3724 Napisano 4 Października 2015 I jak się sprawdziło kilka funkcji jego? Jak np. Termometr, barometr itd. Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #3725 Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Wszystko się sprawdziło super. Po zdjęciu z ręki termometr wskazuje dokładnie temperaturę, wysokosciomierz również dokładnie pokazuje wysokość , po skalibrowaniu oczywiście . Kompas też chwilę używałem, chociaż tam gdzie byłem to nie ma się gdzie zgubić. Bateria wskoczyła na H kilka dni temu i od tej pory już tak trzyma na stałe. Jestem bardzo zadowolony z Romka. Na mojej ręce leży idealnie, a przecież nie mam jej super przypakowanej Edytowane 4 Października 2015 przez Tomasz Nowak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach