Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem biały mat G-7900 i przez pół roku prawie bez śladów używania ale nosiłem głównie w lato, krótki rękaw  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółte Baby G (bg-5600) mojej dziewczyny tak się zabrudziło, że nawet zibi uznało gwarancję i wymienili bezel i pasek. Niestety sytuacja się powtórzyła ale teraz używa G. Mój czerwony gdf-100 którego tyram od kąd mam zapasowe ubranko prawie nie nosi śladów użytkowania, jedynie czerwień jest trochę ciemniejsza niż ta na nowym zestawie.

Może to zależy od tego jakie barwniki są w ubraniach.

Wracając do rangemana, kiedyś znalazłem takie zdjęcie 9430 :

post-69446-1453370544,7528_thumb.jpg

Tragedii nie ma ale jednak da się wyhodować przebarwienie ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli podsumowując każdy z kolorów brudzi się jak mu się podoba i kiedy mu się podoba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli kolor tylko na lato do krótkiego rękawka a na zimę czarne wdzianko.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

No i tak właśnie zamierzam nosić białego Romana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wam powiem taki numer. Nosze zoltego gulfa od dnia 3 stycznia non stop, pod kurtka, przy kurtce przy swetrach itp itd. 

Bezel od zewnatrz wyglada jak nowy. Natomiast zrobil sie niebieskawy od wewnatrz od reki.

Wniosek: Musze sie czesciej myc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Złoty baby-G mojej małżonki też zrobił się niebieski pod spodem (dodam, że "złoty" jest tylko na powierzchniach widocznych po założeniu zegarka na nadgarstek). Przyczyna jest dosyć banalna. Żona zrobiła sobie na ręku przypominajkę - zapisała coś długopisem. A żeby nie było widać, to umiejscowiła ją dyskretnie pod zegarkiem. ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby żona nie zauważyła :D

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Żona wszystko zauważy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem dzisiaj w Zibi biały bezel, czarne śrubki i czerwony pasek. Ciekawe jak wyjdzie w praktyce takie zestawienie? Chciałem też zamówić niebieski pasek, ale czas oczekiwania to dwa miesiące. Wiecie ile kosztuje pasek od Burtona? 320 PLN normalnie zdzierstwo w biały dzień.

A ile by kosztował sam biały bezel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Za bezel dałem 35 zł. Śrubki po 15 zł za sztukę, a pasek 90 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak to będzie wyglądało finalnie. Ale na mecze reprezentacyjne będzie jak znalazł. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem takie zdjęcie burtona i reda:

post-33253-0-28495800-1453475045_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to chyba jest Kobe. 

8-)

Chyba :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam mały problem ze swoim gw9400. Chodzi dokładnie o duży środkowy przycisk po boku, czy też Wam ten przycisk się odczepia? tzn. czy też możecie go swobodnie wyciągnąć? bo w moim egzemplarzu tak się da i nie wiem czy to wada fabryczna i zgłaszać zegarek na gwarancję czy to rzecz normalna. Dodam że wczoraj wypadł mi ten przycisk i zgubiła się taka mała sprężynka i teraz lekki nacisk na ten przycisk powoduje przełączanie się funkcji zegarka.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pogrążajmy już Romana :P Zaraz ktoś jeszcze napisze ze paruje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bez jaj żeby przycisk wypadał?

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi