Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam swojego nie oszczędzam tzn nie dmucham na niego przy codziennym użytkowaniu.
Czujniki chyba każdy z nas testował więc wszystko jest jasne.
Co do śrubek to X-Ray może się wypowiedzieć ;)
Co do ubrudzenia to rzeczywiście jak nosiłem Romana przez cały remont i wrzucałem fotki to mi napisali Koledzy, że specjalnie tylko do zdjęcia go ubrudziłem a potem oglądałem czy przypadkiem nie ma rysek - ale to nie była prawda.

:)

PSX_20160206_161601.jpg

PSX_20160206_161515.jpg

PSX_20160206_161359.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mexy, przesadzasz.

Po prostu Koledzy cieszą się zegarkiem i tyle  :)

U mnie właśnie Romek ma najciężej ze wszystkich G, jedynie jak robię pompki to go zdejmuję  :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do śrubek to fakt mogę się wypowiedziec, ale jeśli chodzi o małomeskie kolory pasków i bezeli to są inni ;):)

Jeśli według Ciebie to jest zgwałcony Romek...

LBVCpDC.jpg

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do śrubek to fakt mogę się wypowiedziec, ale jeśli chodzi o małomeskie kolory pasków i bezeli to są inni ;):)

Hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nasze Romki na ogół pokazywane są już po SPA. Ja swojego pozytywa w czerwieni często zabieram na rower i jest potem spocony ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ja wszystkie swoje G nosze w pracy, na rower, na basen, jak coś remontuje naprawiam to się nie patyczkuje. Mój romek to nie byle fleja i zawsze po robocie się umyje.Tylko te uszy drążą mi dziurę w głowie, ale to już mój umysł :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra, każdy niby tyra nim ale mój i tak miał najciężej bo przekroczył swoją barierę cieplną  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra, każdy niby tyra nim ale mój i tak miał najciężej bo przekroczył swoją barierę cieplną  :D

Dobre dobre, pamiętamy post-33253-0-04662300-1469649873.gif

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja takie coś wczoraj wyrwałem na allegro :D Idealny na lato.

rFnoPvs.jpg

Odnośnie gwałcenia to nic jeszcze nie gwałciłem (ale będę na żółto!) - po prostu taki przyszedł i dostałem jeszcze w komplecie czarne, oryginalne ubranko :)

Kilkanaście dni temu pozbyłem się nówki zielonego ze względu na czytelność (ale wygląd kozak). Ten trochę słabiej się prezentuje ale i tak jest spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ciekawe kto z forum najdłużej używa romka na codzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja takie coś wczoraj wyrwałem na allegro :D Idealny na lato.

Odnośnie gwałcenia to nic jeszcze nie gwałciłem (ale będę na żółto!) - po prostu taki przyszedł i dostałem jeszcze w komplecie czarne, oryginalne ubranko :)

Kilkanaście dni temu pozbyłem się nówki zielonego ze względu na czytelność (ale wygląd kozak). Ten trochę słabiej się prezentuje ale i tak jest spoko.

Ta czerwień na żywo wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach - super, bardzo mi się podoba.

Chyba muszę się zastanowić na zakupem zmiany do mojego negatywa....żółty, czarny może właśnie czerwony... ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego noszę codziennie [bo innego nie mam - na razie ;) ]. Fakt, że ma dopiero 4 miesiące, zmienione wdzianko i nie katuję go jakoś specjalnie ale jednak się z nim nie rozstaję  ;) Świetny zegar.

20160728_120111.jpg

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOCHAM CIĘ ROMANIE :wub:  ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko dodałem podpis pod zdjęciem :D

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojego dzisiaj dopiero dorwałem; cały dzień na ręku i coś czuję że prędko nie zejdzie :D

AXc5qn0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko dodałem podpis pod zdjęciem :D

Trza było edytować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Widziałem ludzi na ulicy z 5600, 6900, 7900, GW-9200, GA-100, GA-150, ale jeszcze nie widziałem romka u nikogo  <_<  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie tam na rowerze, żeby nie było, że range tylko leży. ;)

07_28_06_32_42.jpg

Ten urodził się żółty :D

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to widać. Jednak co stock to stock. 

8-)

Gratulacje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem ludzi na ulicy z 5600, 6900, 7900, GW-9200, GA-100, GA-150, ale jeszcze nie widziałem romka u nikogo  <_<  

Ja często widuje z Romkiem na łapie :D bardzo popularny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to widać. Jednak co stock to stock.

8-)

Gratulacje.

To prawda przee kozak:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi