maciaszekwojtek 2 #7626 Napisano 11 Września 2016 Niedzielne ładowanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sic 0 #7627 Napisano 11 Września 2016 U was też bije dzisiaj serce w Romanie? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmiały84 1 #7628 Napisano 11 Września 2016 Witam. Od ok. 2 tyg jestem szczęśliwym posiadaczem gw-9400. Przesiadłem się z gw-9200 którego nadal posiadam i normalnie użytkuje. Zegarek gw-9400 zakupiłem na eglobal za 800 zł. Długo szukalem dobrej ceny i tam znalazłem najtaniej. Czas oczekiwania to ok 2 tyg. Mega zadowolony jestem ale choruje na gwg-1000. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7629 Napisano 11 Września 2016 Panowie, nie macie wrażenia, że im częściej zmnieniacie gacie tym bardziej są rozciągnięte?....jak kolwiek to zabrzmiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7630 Napisano 11 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapeteusz 4 #7631 Napisano 11 Września 2016 Panowie, nie macie wrażenia, że im częściej zmnieniacie gacie tym bardziej są rozciągnięte?....jak kolwiek to zabrzmiało Make my day Oplułem telefon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7632 Napisano 11 Września 2016 Panowie, nie macie wrażenia, że im częściej zmnieniacie gacie tym bardziej są rozciągnięte?....jak kolwiek to zabrzmiało Kupuj gacie rozmiar mniejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7633 Napisano 12 Września 2016 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7634 Napisano 13 Września 2016 siemano. wnioskuje że z eglobal można śmiało kupywać romka ? nie będzie to żadna podróba ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7635 Napisano 13 Września 2016 W sklepie nie sprzedają podrób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmiały84 1 #7636 Napisano 13 Września 2016 Na eglobal kupiłem juz dwa zegarki a teraz idzie trzeci. Nie było problemu tyło 2 tyg trzeba czekać. Przesyłka dpd można śledzić bo podają nr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7637 Napisano 13 Września 2016 Więc dzięki serdeczne. Pozdrawiam i miłego dnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #7638 Napisano 13 Września 2016 siemano. wnioskuje że z eglobal można śmiało kupywać romka ? nie będzie to żadna podróba ?Ja kupowałem dwa tygodnie wstecz, wszystko bez problemów a na dostarczenie czekałem 7 dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #7639 Napisano 13 Września 2016 ok Dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7640 Napisano 13 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj przyszedł nowy Range do kumlpa i ma gorszy kontrast od mojego.Co prawda nie ma aż tak dużej różnicy jak przedstawia to zdjęcie ale patrząc na wprost widać różnicę gołym okiem.Widać też że mój ma jaśniejszy wyświetlacz, szczególnie to widać w miejscu daty dni i miesiąca gdzie jest ciemniejszy od reszty.Może mój panel, wyświetlacz trochę rozjaśniaj na mocnym słońcu?Pod kątem już kontrast jest podobny i na moim łatwiej jest się dopatrzyć pod słońcem brakujących wskazań, cyfr i znaków aktualnie nie wyświetlanych a na tym nowym ciężko się tego dopatrzyć.Ciekawe jak jego dostanie porządnej dawki słońca czy coś się zmieni, czy juz tak pozostanie.A podświetlenie też ma wyraźnie inny odcień.Mój jest rok wcześniej wyprodukowany, ten nowy był 3 miesiące temu złożony. Edytowane 13 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7641 Napisano 13 Września 2016 Ale różnica duża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7642 Napisano 13 Września 2016 Jak swojego czasu miałem dwa to też widziałem różnicę w barwie wyświetlacza i w barwie podświetlenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #7643 Napisano 13 Września 2016 Z tego wniosek, że najlepiej mieć jeden. Wtedy nie ma porównania. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #7644 Napisano 13 Września 2016 To fakt najlepiej mieć jeden już dawno do tego wniosku doszedłem niestety nie potrafię temu wyzwaniu sprostać Wracając do sedna to owszem różnice są, co prawda mogę wypowiedzieć się w kwestii 56ek ale co jedna to lepszy lub gorszy kontrast oraz Jaśniejsze lub ciemniejsze podświetlenie. różnice tak jak napisał Tomaliusz nie są drastyczne ale zauważalne jeśli mamy możliwość porównania dwóch tych samych modeli lub więcej. Ja takich okazji przy 56kach miałem już sporo i w większości przypadków minimalne różnice w kontraście i nasyceniu były. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solomita 3 #7645 Napisano 14 Września 2016 Ciśnienie dzisiaj nie powala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7646 Napisano 14 Września 2016 Podrzuci ktoś jakieś sprawdzone źródło foli na szybę do romka?Jest tego trochę, a najchętniej skorzystał bym z już sprawdzonego źródła. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7647 Napisano 14 Września 2016 Jak najlepsza(cena) na ekrany smartfonow.Jak kupisz trochę tańsza to też będzie tylko częściej trzeba będzie wymieniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7648 Napisano 14 Września 2016 A może lepiej coś takiego?http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=287767 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7649 Napisano 14 Września 2016 A może lepiej coś takiego?http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=287767Hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7650 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Za bardzo mi się ten sikor podoba, żeby go takim kagańcem zasłaniać ;-)Dzięki za sugestie z folią do smartfonow, idę na zakupy. Edytowane 14 Września 2016 przez Murillo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach