Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Srebrną ale już tutaj kolega pracuje pilnie żeby mi ogarnąć czarną i będzie piękny komplecik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srebrną ale już tutaj kolega pracuje pilnie żeby mi ogarnąć czarną i będzie piękny komplecik :)

A mogę się dopisać do listy chętnych na czarną klamerkę? Kto jest organizatorem tej zaszczytnej akcji? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiem czy jest lista :D Ja i tak mam po znajomości ;) Pisząc kolega mam na myśli oczywiście Mateja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Kyo. :)

TomG80, cały czas szukam i jest szansa, że będę miał komplet ,ale niestety jeszcze nie wiem na 100%, jak tylko coś ustalę, napiszę na forum i wtedy zobaczymy, ciężki temat z tą sprzączką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TomG80, cały czas szukam i jest szansa, że będę miał komplet ,ale niestety jeszcze nie wiem na 100%, jak tylko coś ustalę, napiszę na forum i wtedy zobaczymy, ciężki temat z tą sprzączką

OK, dzięki, zatem in tacz. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Kyo. :)

A proszę bardzo. Siedzi przy biurku na przeciw mnie 8h dziennie 5 dni w tygodniu więc jak coś mam zawsze info z pierwszej ręki :D Ostatnio doszliśmy do wniosku że skończyły się nam G które można by kupić :D Takie G-Shockowe Perpetuum mobile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A proszę bardzo. Siedzi przy biurku na przeciw mnie 8h dziennie 5 dni w tygodniu więc jak coś mam zawsze info z pierwszej ręki :D Ostatnio doszliśmy do wniosku że skończyły się nam G które można by kupić :D Takie G-Shockowe Perpetuum mobile.

Aha, no to faktycznie jesteście w kontakcie! :D Jak to skonczyły się G do kupienia? A GPW-2000? Jestem pewien, że któryś z Was dwóch będzie miał go jako pierwszy na forum. :) Premiera sprzedażowa była chyba jakoś w drugiej połowie maja w Japonii, także pierwsze sztuki powinny się pojawić niebawem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbieram pieniążki na 35 lecie G i liczę na jakieś fajne limitki :D

Edytowane przez Kyo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbieram pieniążki na 35 lecie G i liczę na jakieś fajne limitki :D

Słuszne podejście. Za rok będzie wysyp limitek, ale i tak najciekawsze sztuki pewnie będą oferowane tylko na JDM i trzeba będzie sprowadzać. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Waldzior kolekcjoner :)

Jak tak patrze na te zdjecia to odrazu w glowie mam zdjecia maniakow z WUS.

Panowie,wiem ze nie wyceniamy zegarkow ale mam rozkminke...138 funtow z 3 miesiecznego range z bullbarem,z rynku angielskiego to dobra cena?? Pytam jako sprzedajacy,bo jako kupujacy bym sie nie zastanawial

Edytowane przez mrovka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior - można Cie wynająć do robienia zdjęć na jakieś imprezy? :D za***iste robisz foty lapka.gif

Edytowane przez Kyo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vintage edition ;)3419478338f014170fcc6016925d2bd1.jpg

d81b0a115f1b2e2677d16ff25624efa8.jpg

Edytowane przez zmora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior - można Cie wynająć do robienia zdjęć na jakieś imprezy? :D za***iste robisz foty lapka.gif

Polecam się ;)

Dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vintage edition

Co to za wersja? Faktycznie wychodził bezel w takiej kolorystyce czy to własna inwencja twórcza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja "zrób-to-sam" ;) Jakiś czas temu opisałem tutaj, co i jak robiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam czy było, ale ciekawa alternatywa na lato :)

jelly1.jpg

jelly2.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna galaretka. Gdzie i za ile?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi