Szuuuuuuu 0 #10551 Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Elegancko to wygląda Korass czym zmywałeś napisy z bezela?Zmywacz do pazurów? Edytowane 7 Września 2017 przez Szuuuuuuu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #10552 Napisano 6 Września 2017 Zmywacz do paznokci bez acetonu z biedronki. Trzeba trochę namoczyć i potem szorować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuuuuuuu 0 #10553 Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Hehe dzięki Edytowane 7 Września 2017 przez Szuuuuuuu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzik w wannie 6 #10554 Napisano 6 Września 2017 Jest moc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #10555 Napisano 7 Września 2017 Udało mi się poprawić podświetlenie przy okazji wymieniłem wyświetlacz, co nie jest takie proste Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurax 3 #10556 Napisano 7 Września 2017 Czy możesz zdradzić co konkretnie z tym podświetleniem działałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #10557 Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Wymieniłem te dwie diody z drugiego trupka Podobno można je gdzieś kupić, szukam bo chętnie zmienił bym podświetlenie na czerwono Edytowane 7 Września 2017 przez Capri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommaasz 0 #10558 Napisano 7 Września 2017 czy to prawda, że Romany z egc różnią się od Polskiej dystrybucji?Wczoraj usłyszałem opinię, że z egc mają gorsze podświetlenie, w sensie, że bardziej widać podświetlenie z lewej strony i jest gorzej czytelny wyświetlacz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #10559 Napisano 7 Września 2017 Myślisz, że ktoś siedzi i przebiera gdzie które mają jechać? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #10560 Napisano 7 Września 2017 Nie ma reguły z jakiej dystrybucji ale prawda jest, że ogólnie większość DCJ ma słabe podświetlenie dające na pół LCD jak w starych casio z lat 80 ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommaasz 0 #10561 Napisano 7 Września 2017 Nie ma reguły z jakiej dystrybucji ale prawda jest, że ogólnie większość DCJ ma słabe podświetlenie dające na pół LCD jak w starych casio z lat 80 ;pszkoda, bo się na niego czaiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurax 3 #10562 Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Wymieniłem te dwie diody z drugiego trupka Podobno można je gdzieś kupić, szukam bo chętnie zmienił bym podświetlenie na czerwonoCzyli potwierdza się reguła że w nowszych partiach dali mocniejsze i bardziej oślepiające diody. Czy jesteś w stanie sprawdzić numer seryjny dawcy diod? Ciekawi mnie również wyświetlacz, czy pochodzi z nowej dostawy oraz czy to standardowa pozytywna wersja? Edytowane 7 Września 2017 przez Szczurax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #10563 Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Czyli potwierdza się reguła że w nowszych partiach dali mocniejsze i bardziej oślepiające diody. Czy jesteś w stanie sprawdzić numer seryjny dawcy diod? Ciekawi mnie również wyświetlacz, czy pochodzi z nowej dostawy oraz czy to standardowa pozytywna wersja?Numer mogę sprawdzić w domu, a wyświetlacz zamówiłem od burtona jakieś pół roku temu z zibi 202A121E Edytowane 7 Września 2017 przez Capri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #10564 Napisano 8 Września 2017 Widzę,że już co poniektórzy zaczęli się wyprzedawać z dcj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #10565 Napisano 8 Września 2017 Widzę,że już co poniektórzy zaczęli się wyprzedawać z dcj :D ADHD nic nie poradzisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #10566 Napisano 8 Września 2017 :D ADHD nic nie poradzisz Ale zielonego zostawiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #10567 Napisano 8 Września 2017 Zielony jest u kolegi w pracy ale widzę go co dzień. Frog robi jako główny G cyfrowy i pomyślałem że czas odkupić jakiegoś G wskazówkowego dlatego decyzja o bazarku chociaż nie do końca jestem przekonany czy go oddawać. Ale Romek jest jak bumerang zawsze do mnie wraca.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #10568 Napisano 8 Września 2017 No fakt - Romek zawsze wraca... tyle że jego cena jest coraz wyższa Ja podszedłem do tego tak że DCJ, jak dotąd, to najbardziej udana wersja kolorystyczna, bez trudu można go "przeposażyć" do innej wersji jakby się coś w gustach pozmieniało, pasek też jest najwygodniejszy - a jak się skończy zapas na e-globalu to raczej w takiej cenie nie kupisz, dlatego DCJ definitywnie trafił u mnie na stały stan magazynowy ze wskazaniem na zasiedzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #10569 Napisano 8 Września 2017 (edytowane) No fakt - Romek zawsze wraca... tyle że jego cena jest coraz wyższa Ja podszedłem do tego tak że DCJ, jak dotąd, to najbardziej udana wersja kolorystyczna, bez trudu można go "przeposażyć" do innej wersji jakby się coś w gustach pozmieniało, pasek też jest najwygodniejszy - a jak się skończy zapas na e-globalu to raczej w takiej cenie nie kupisz, dlatego DCJ definitywnie trafił u mnie na stały stan magazynowy ze wskazaniem na zasiedzenie. Zgodzę się z Tobą w 100% dlatego nadal nie jestem pewien czy to dobra decyzja. Dobrze mieć wsparcie na forum. Zegar jednak zostaje Piotrek dzięki za rozwianie wątpliwości Wskazówkowa sobie dokupię i już.... najwyżej żonie jakąś torebkę się kupi żeby nie marudziła Edytowane 8 Września 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #10570 Napisano 8 Września 2017 Hehe. Romek pojawia się i znika (z bazarku:) Do mnie dzisiaj dotarł DCJ z egc. Zamówiłem w czwartek w nocy, w Piątek rano juz był, następny Barwy całkiem fajne. Dokupilem oliwkowy bezel, ciekawe co z tego wyjdzie. Jeśli chodzi o wyświetlacz to taki sam jak w poprzednim zwykłym romanie, czyli kontrast ok ale zależy jak się patrzy (najlepiej na wprost i lekko od dołu, ale na to ma też wpływ światło jakie pada na ekran) i bardzo fajne kąty widzenia, sporo lepsze niż np w Gw-7900 (ale z kolei 7900 ma lepszy kontrast). Mam pytanie czy dostaliscie papierową fakturę (lub w pdf )? Ja nic takiego nie mam. Nie było też w pudełku karty gwarancyjnej (tej małej w folijce ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #10571 Napisano 8 Września 2017 (edytowane) A bo miałem chwilę zwątpienia ale zegarek zostaje i odkupiłem wskazówki do zestawu... Karty nie ma ... fakturę masz na stronie do pobrania.A jak podświetlanie?? Równo świeci? Edytowane 8 Września 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekk33 281 #10572 Napisano 8 Września 2017 Podświetlenie oczywiście nie równo. Cały ekran jest podświetlany ale z lewej jaśniej. No i standardowo jak przy podświetleniu popatrzę na ekran od góry albo od prawej to nic nie widże... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #10573 Napisano 8 Września 2017 Czyli cały Romciu... Fakturę znalazłeś?? Wchodzisz w swoje konto - zamówienia klikasz na nr zamówienia i masz drukuj fakturę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #10574 Napisano 8 Września 2017 Zegar jednak zostaje Piotrek dzięki za rozwianie wątpliwości No i ładnie... rachunek za usługę wysyłam pocztą, wiadomo takie "rozwiewanie" to nie są tanie rzeczy :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #10575 Napisano 8 Września 2017 tak się jaracie ostatnio tymi DCJotami, że przestaje mi się podobać mój NV. i co mam teraz zrobić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach