Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Przemku a jak płaciłeś za zegarek?? Ja jak zapłaciłem pierwszy raz na eglobalu przelewem to 10 dni czekalem ,w tym 3 dni na zaksięgowanie kasy u nich na koncie. Cierpliwość jest gorzka, 

ale jej owoce są słodkie  :D 

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płaciłem przez paypal,na drugi dzień dostałem maila że paczka wysłana,niestety przy numerze wysyłki nic się nie zmienia :/ eh problem w tym że to czekanie jest najgorsze :P mam nadzieję że było warto ;) Jeszcze jeden nie doszedł a ja już planuje zakup drugiego ;)

Edytowane przez PrzemalPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwie czekaj i nie marudź.

Dla uspokojenia można konia samemu pogonić :D

Haha :D dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to zależy też od rodzaju przesyłki?

są dwie opcje, nie?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nagrałem sobie filmik z ciekawości podczas pochodzenia do lądowania. Trzeba przyznać że ładnie to wygląda. Spadek wysokości i wzrost ciśnienia a podczas stałej wysokości barometr pokazywał mi 770hPa. Przy wyzerowaniu wysokości na płycie lotniska i przy zmieniającym się ciśnieniu w kabinie najwyższa wysokość wynosiła niecałe 2200 metrów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za droga :(

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, musiałeś się zamknąć w łazience, żeby żona/kochanka/matka nie zauważyła... :(             ;):D

Edytowane przez Sol

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno taką sytuację można wywołać poprzez zmianę miasta dla czasu lokalnego kiedy mamy synchro i "antenka" się wyświetla - po zmianie ona znika.

Jednak takiego efektu jak na filmie nie zauważyłem, postaram się przetestować :)

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas nie był zmieniany ani strefa. Wstałem z rana i - co można zobaczyć na zdjęciu - była taka sytuacja.

U mnie zegarek nie łączył się od bodaj 5 dni. Zrobiłem w pracy 2 próby połączenia - obie nieudane. Na noc dałem go w miejsce w którym każdy zegarek się zawsze łączy i tak został. Z rana zastałem taką sytuację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antenka znika po ręcznej zmianie czasu lub strefy czasowej.

Czas ani strefa nie były zmieniane :) gwarantuję. Zegarek połączył się w nocy ale nie było antenki, żadnych konfiguracji ręcznie nie robiłem

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PrzemlPL podaj dokładnie ile to kosztowało, tzn. zegarek + opłaty... PayPal?

zapłaciłem 177.99 euro z wysyłką ;) zapłacone w zeszły piątek przez Paypal a dziś pukał kurier DHL:) Edytowane przez PrzemalPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bez problemu jak do tej pory. Zegarek z polskiej dystrybucji kupiony w TimeTrend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja jest całkowicie normalna, wynika ze słabej jakości sygnału. Miałem tak kilkanaście razy w GW-5610 na przestrzeni kilku lat.

Można to sobie łatwo sprawdzić, czasem działa.. Wystarczy całkowicie przestawić w zegarku datę łącznie z rokiem oraz godzinę na jaką kolwiek inną niż aktualna. Z reguły zegarek mając wystarczająco dobry sygnał na L3 ustawi wszystko poprawnie natomiast czasem zdarza się tak że zegarek ustawi poprawnie jedynie godzinę a daty już nie pomimo zasięgu L3. Zdarza się to bardzo rzadko ale się zdarza.

W Twoim konkretnym przypadku Matej zegarek 12-ego nie złapał synchro dlatego 13 podjął pierwsza próbę o 1:00 a nie o 3:00 w nocy. Próba ta została odnotowana jednak sygnał nie był tyle dobry żeby zegarek wyświetlił ikonkę że zsynchronizował się poprawnie. W takiej sytuacji, powinien podjąć kolejne próby od 3 do 5 nad ranem ale żadna z nich nie zakończyła się powodzeniem z powodu niewystarczająco dobrego zasięgu lub jego braku..

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to trochę dziwny zbieg okoliczności że u mnie też takie coś wystąpiło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi