S.Adi. 135 #12151 Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Altimetr to gufno, pokazuje żem musiał w nocy wejść na górkę a ja nigdzie nie wchodziłem Potestujecie jak jest u Was? Może wchodziłeś ale o tym jeszcze nie wiesz A tak poważnie to jak najbardziej potestuję - sądzę, że na Twój odczyt miała wpływ jakaś zmiana w ciśnieniu atmosferycznym.Planuję wysokościomierz sprawdzić w górach, gdzie wybieram się w sierpniu.Oczywiście podzielę się swoimi odczuciami. Edytowane 22 Lipca 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #12152 Napisano 22 Lipca 2018 Tomaliusz sobie jaja robi on to wszystko już zna 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5719 #12153 Napisano 22 Lipca 2018 Tomaliusz sobie jaja robi on to wszystko już zna Eeee tam - pewnie mu się szwędaczka w czasie snu włączyła i kilometrów narobił na lunatyku a teraz zdziwiony że go nogi bolą i się Romka czepia... a tu "Roman prawdę Ci powie"... jakby GW-M5610 nosił to by schizy z górami nie miał :D :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #12154 Napisano 22 Lipca 2018 W żłoby dano: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12155 Napisano 22 Lipca 2018 Tomaliusz sobie jaja robi on to wszystko już zna Wiem bo to "G-Shokock wyjadacz" i lubię jego wpisy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #12156 Napisano 23 Lipca 2018 No i doszedł mój Rangeman z uszkodzonym wyświetlaczem :/Teraz pewnie czeka mnie batalia z eglobal... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #12157 Napisano 23 Lipca 2018 No i doszedł mój Rangeman z uszkodzonym wyświetlaczem :/ Teraz pewnie czeka mnie batalia z eglobal...Ou. Może nie będzie tak źle. Sprawa jest ewidentna - moim zdaniem uznają to na podstawie samego zdjęcia. Nie wiem tylko, czy sami podeślą kuriera po odbiór czy każą Ci wysłać na swój koszt i zwrócą Ci potem koszty. Nke miałem jeszcze z nimi problemów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12158 Napisano 23 Lipca 2018 Pisz do nich od razu i wysyłaj zdjęcie. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #12159 Napisano 23 Lipca 2018 A zrób test wyświetlacza, i może dobij aku do H ale raczej stawiam na wadę fabryczną 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #12160 Napisano 23 Lipca 2018 Robiłem test, wygląda na wadę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tai 7 #12161 Napisano 23 Lipca 2018 testy..cdn baro normal 1024, podczas pływania skoczyło do 1052 i pokazał sie alarm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12162 Napisano 23 Lipca 2018 Robiłem test, wygląda na wadę To wada.Reklamacja konieczna.Jestem zaskoczony tym faktem. Gdzie kupiłeś???? testy..cdn baro normal 1024, podczas pływania skoczyło do 1052 i pokazał sie alarm. No to działa precyzyjnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #12163 Napisano 23 Lipca 2018 Ou. Może nie będzie tak źle. Sprawa jest ewidentna - moim zdaniem uznają to na podstawie samego zdjęcia. Nie wiem tylko, czy sami podeślą kuriera po odbiór czy każą Ci wysłać na swój koszt i zwrócą Ci potem koszty. Nke miałem jeszcze z nimi problemów.Niestety wysyłka to ok. 60 zł i nie zwracają kosztów. A reklamacja dopiero po odesłaniu zegarka. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12164 Napisano 23 Lipca 2018 To chyba będzie pierwszy taki przypadek. Czy coś przegapiłem?Kiedy wyprodukowany ten Romek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #12165 Napisano 23 Lipca 2018 To chyba będzie pierwszy taki przypadek. Czy coś przegapiłem? Ja miałem od nich zegarek z pyłkiem pod szkłem (nie Casio) i dałem sobie spokój z odsyłaniem. Sprzedałem go z odpowiednią adnotacją, na całe szczęście wyszło mnie to po kosztach. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #12166 Napisano 23 Lipca 2018 Miałem na myśli, że pierwszy zepsuty Romek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12167 Napisano 23 Lipca 2018 Dobrze by było aby kolega artooro się wypowiedział bo to, rzeczywiście chyba był by pierwszy przypadek od 2013 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #12168 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że już kiedyś widziałem problem z LCD w 9400...chyba na jakiejś grupie na FB. Z sensorami problemy były to wiadomo ale LCD to rzadkość. Edytowane 23 Lipca 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #12169 Napisano 23 Lipca 2018 Qpa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #12170 Napisano 23 Lipca 2018 Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #12171 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Czerwone napisy na bezelu pasowały by bardzo do tej wariacji ;-) Edytowane 23 Lipca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12172 Napisano 24 Lipca 2018 Czerwone napisy na bezelu pasowały by bardzo do tej wariacji ;-) Ale chyba nie wszystkie lubię elementy czerwieni lecz bez szaleństwa W tym przebraniu moim skromnym zdaniem czerwony napis TRIPLE SENSOR był by wystarczającym (barwnym) modem bezela.Ale to kwestia indywidualnych gustów i guścików 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #12173 Napisano 25 Lipca 2018 Dostałem wiadomość z eglobal, że mam odesłać im zegarek na swój koszt, dodatkowo zapłacić za jej ubezpieczenie a oni wspaniałomyślnie naprawią mi zegarek w 4-6 tygodni, to ostatni zakup w tym sklepie, ciekawe jak potoczy się procedura zwrotu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12174 Napisano 25 Lipca 2018 Masakra.Nie przypuszczałem, że robią takie numery.Powinni od razu wymienić na nowy, bo to ewidentnie wadliwy egzemplarz. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12175 Napisano 25 Lipca 2018 Dostałem wiadomość z eglobal, że mam odesłać im zegarek na swój koszt, dodatkowo zapłacić za jej ubezpieczenie a oni wspaniałomyślnie naprawią mi zegarek w 4-6 tygodni, to ostatni zakup w tym sklepie, ciekawe jak potoczy się procedura zwrotu No to nieładnie, tak nie powinno być. Zrozumiał bym gdyby procedura reklamacyjna wymagała odesłania produktu na koszt klienta z ubezpieczeniem, ale już z chwilą uwzględnienia reklamacji eglobal winno zwrócić klientowi towar nowy lub pozbawiony wad oraz koszty przesyłki i ubezpieczenia wobec stwierdzenia , że "wada-usterka" powstała nie z winy klienta. Opisz te sprawę również na eglobal.pl pokazując innym użytkownikom korespondencję eglobal.pl jaką wystosowali do Ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach