Waldzior 3227 #3251 Napisano 14 Września 2015 Ja mam takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3252 Napisano 14 Września 2015 Jeśli cena jest dobra, to po prostu trzeba go kupić. Takie okazje się nie powtarzają. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3253 Napisano 14 Września 2015 Nie pamiętam ile kosztował, w środę będę w okolicach, to mogę podjechać i zweryfikować cenę, jeśli jeszcze będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3254 Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Już go nie będzie To MR-G 210. Tytanowy.Nie wiem jak on się uchował ale już go zamówiłem. Dzięki dziadyga Edytowane 14 Września 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3255 Napisano 14 Września 2015 Zupełnie nie mój klimat, ale i tak gratuluję. W outletach TT zdarzają się super kwiatki. Miałem kiedyś Seamana DW-9950 kupionego w Ursusie (chyba rok temu) przez kogoś za dwieście kilkadziesiąt (chyba 220) pln. Aż trudno uwierzyć. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #3256 Napisano 14 Września 2015 Jak ktoś chce Rangeman'a oliwke w przebraniu czerwonym to piszcie na PW. Cena do negocjacji Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3257 Napisano 14 Września 2015 Zupełnie nie mój klimat, ale i tak gratuluję. W outletach TT zdarzają się super kwiatki. Miałem kiedyś Seamana DW-9950 kupionego w Ursusie (chyba rok temu) przez kogoś za dwieście kilkadziesiąt (chyba 220) pln. Aż trudno uwierzyć. pozdrawiam, PiowaDzięki.Cena tego MR-G to 559 pln ale jeszcze negocjuje, bo podobno ma jakieś ryski na bransie.Warto mieć coś takiego w kolekcji Ściągam go do Szczecina, żeby obejrzeć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #3258 Napisano 14 Września 2015 Trochę zboczyliśmy z tematu, ale nie ma za co! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3259 Napisano 14 Września 2015 Dorzucam jeszcze z wczoraj.Nieco przybrudzony, ale od tego jest 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3260 Napisano 14 Września 2015 Dzięki.Cena tego MR-G to 559 pln ale jeszcze negocjuje, bo podobno ma jakieś ryski na bransie.Warto mieć coś takiego w kolekcji Ściągam go do Szczecina, żeby obejrzeć.Na zakończenie tematu o MRG dodam, że sprzedali mi go za 400 pln normalnie z gwarancją 3+3 lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3261 Napisano 14 Września 2015 Gratki Waldzior To świetna cena, a MR-G też fajny.Zostawisz, czy będziesz sprzedawał? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3262 Napisano 14 Września 2015 Gdybym sprzedawał to bym się tutaj ceną nie chwalił Zostawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3263 Napisano 14 Września 2015 Waldzior, już drugi MR-G u Ciebie ... fiu, fiu, gratki .Szkoda tylko że to takie maluchy są, nie do noszenia ale w pudle okazale będzie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3264 Napisano 14 Września 2015 To prawda, do Romana im daleko ale nadrabiają jakością wykonania i kopertami z metalu plus zakręcane dekle.Widać od razu gołym okiem, że wyższa półka.Nosić też się da i dziś np rano założyłem MRG 100 i bardzo dobrze się spisał. Czasem jest potrzeba założenia zegarka w mniejszym rozmiarze. W mojej pracy np nie mogę nosić Romka, bo bym głupio wyglądał jakby Romek się wysunął spod rękawa marynarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3265 Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Waldzior, jeszcze trzy http://50-gs.blogspot.com/2013/01/g-shock-1-mrg-210.html Edytowane 14 Września 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3266 Napisano 14 Września 2015 Mam teraz kumulację.Jedzie do mnie drugi Romek i to MRG. Chyba coś sprzedam, bo nie mam gdzie trzymać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3267 Napisano 14 Września 2015 A co planujesz sprzedać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3268 Napisano 14 Września 2015 Nie wiem. Coś co nie noszę a zwolni mi miejsce w walizce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3269 Napisano 14 Września 2015 Idę do Twojej galerii, może coś sobie wybiorę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3270 Napisano 14 Września 2015 Na zakończenie tematu o MRG dodam, że sprzedali mi go za 400 pln normalnie z gwarancją 3+3 lata Jestem zdziwiony że negocjują ceny outletowe. Z założenia że to outlet nawet bym o tym nie pomyślał.Negocjowałeś na miejscu widząc zegarek na żywo czy mailowo? Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3271 Napisano 14 Września 2015 Pewnie chcieli już go zdjąć ze stanu a pewnie długo leżał i był coś tam ryśnięty.Z outletu też nigdy nie chcieli ze mną negocjować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3272 Napisano 14 Września 2015 Negocjowałem przez stronę TT, bo osoba w outlecie powiedziała, że nie może mi już bardziej zrabatować tego zegarka, bo był zrabatowany 30%.Szok, że się uchował tyle lat.Na stronie TT go nie było więc napisałem maila do BOK z moją propozycją ceny i zgodzili się. Propozycję swoją motywowałem tym, że ponoć zegarek ma jakieś ryski na bransolecie. Otrzymałem odpowiedz z BOK, że zgodzili się na moją propozycję i wysyłają go do mojego miasta do wybranego salonu. Obejrze go na żywo i zdecyduje dopiero o zakupie. Raczej się zdecyduje, bo na ebay używane widziałem po przynajmniej 2x tyle.Tak czy inaczej mega perełka i mega okazja cenowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3273 Napisano 14 Września 2015 Jakbyś nie brał, to daj znać Jak coś będziesz sprzedawał to też daj znać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #3274 Napisano 14 Września 2015 Znowu się spóźniłem i kolejny Romek, na dodatek już w czerwonym ubranku, przeszedł mi koło nosa. Ja to mam "szczęście", albo po prostu brak czasu, bo nie siedzę non stop przed kompem i nie śledzę bazarku i wątków 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfr3d 0 #3275 Napisano 15 Września 2015 WitamJak jest ktoś chętny to się wymienie GW-9400 3er (oliwka z negatywem) na czarny z pozytywem. Więcej info na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach