Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Już nie mogę się doczekać fajnego modelu na ten rok i oby nie był to fajny model za 3000zl .

Co do frogów to tylko podstawowa czarna wersja jest w miarę normalnej cenie, a reszta kolorów jest kosmicznie droga jak za inny kolor. Ten gwf-1000TM to w ogóle niezrozumiałe dla mnie zjawisko.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Z drugiej strony nie ma co narzekać, bo tak średnio raz na rok pojawia się jakiś nowy, fajny model.

I to jest pozytywna rzecz. Tylko żeby te fajne nowości były też w dobrych cenach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie mogę się doczekać fajnego modelu na ten rok i oby nie był to fajny model za 3000zl .

Też czekam na coś fajnego, ale obawiam się, że przez silny marketing cena będzie kosmos. Myślę, że na G z TS i WC w cenie do 1 tys już nie ma w ogóle co liczyć :(

Jakby teraz wyszedł jakiś Rysiek w cenie sprzed lat ok 500zł to ludzie by łykali jak dropsy... A w tamtych czasach było to dla mnie za drogo jak na zegarek z cyferkami.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior ale mnie kusisz tym Romanem.. Już się z niego wyleczyłem a tu bach wystarczyło zmienić kolor i znowu zaczął mi się podobać.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Roman to Mistrz a ta możliwość zmiany kolorów sprawia, że nigdy się nie nudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior musi mieć prowizję u Pani Sylwii jak nic :D

Ale fakt, że żółty jest śliczny.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak albo przełożony pozytywny moduł albo zmodowany negatyw na pozytyw.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chodzi mi o kolor bezela :) Oliwa czy jakiś taki w brąz wpadajacy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oliwka ale balans bieli tak ustawiony w aparacie i zrobił się z oliwki taki kolor dużo mleka w kawie.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba na to wychodzi. A już myślałem że to jakiś nowy kolor piaskowy czy taki brązowy. Swoją drogą to mogli by dac coś takiego jak miał mudman g9300.

Coś takiego :)

M3z8J6T.jpg

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moduł przełożony z pozytywa.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

W oryginalnym module 3ER ramki, np. ta oddzielajaca datę, jest biała. Moduł raczej przełożony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie tylko ten pasek od gulfmana/risemana jest trochę za wąski przy bezelu. Lepszy jest ten z g-9300, bo bardziej w stylu rangemana.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od Ryśka pasek pasuje do Romana, ale moim zdaniem jest zbyt delikatny (mały), od Muda G9300 jest praktycznie idealny i wygodniejszy.

Edytowane przez kamilspider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mi się wydaje, czy to jedyny tutaj taki?

bb2038bf13e08ef757e66a3f7c0ea43e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burton jest moim drugim Rangemanem, pierwszym byl camouflage

IMAG0614_zpsrts7zwsi.jpg

IMG_20160226_194420_zpshjhk0hgg.jpg

IMG_20160226_194450_zps4i8mwhy4.jpg

IMG_20160226_194536_zpsl8jovm4i.jpg

IMG_20160226_194601_zpsdggqir2i.jpg

IMG_20160226_194611_zps89tyau37.jpg

IMG_20160226_194630_zpsq0l2sloa.jpg