Gość Dingo #6876 Napisano 22 Lipca 2016 Podoba mi się twój mod. Będę szedł w podobnym kierunku plus czarne przyciski i pomarańczowe kółko sekundnika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6877 Napisano 22 Lipca 2016 Też chciałem czarne przyciski,ale pani z zibi powiedziała, że są tylko dostępne z koperta która kosztowała coś koło 600zł. Chyba, że czegoś nie zrozumiała jak pytałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_Turek 0 #6878 Napisano 22 Lipca 2016 Wysłane z Galaxy Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #6879 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Też chciałem czarne przyciski,ale pani z zibi powiedziała, że są tylko dostępne z koperta która kosztowała coś koło 600zł. Chyba, że czegoś nie zrozumiała jak pytałem Jeden przycisk to około 16$ niestety,Gdybym miał kupować kopertę za 600 to wolał bym nowego z global Edytowane 22 Lipca 2016 przez Dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6880 Napisano 22 Lipca 2016 Czyli muszę żyć z moimi srebrnymi W sumie to już się przyzwyczaiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #6881 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Jeden przycisk to około 16$ niestety,Gdybym miał kupować kopertę za 600 to wolał bym nowego z global No ale dalej miałbyś srebrne guziki Czyli muszę żyć z moimi srebrnymi W sumie to już się przyzwyczaiłem Do napisów i atrap też byś się przyzwyczaił Edytowane 22 Lipca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6882 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Oj powiem Ci, że do tych napisów to i może,ale te srubkoatrapy srebrne to ni pierona.Jak oglądam seryjne Romany to na te srebrne zapchajdziurki patrzeć nie mogę Praktycznie największy minus tego zegarka w podstawowej wersji Edytowane 22 Lipca 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6883 Napisano 22 Lipca 2016 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #6884 Napisano 22 Lipca 2016 No i pyknał o 17 fajna fotkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #6885 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Bardzo ładne zdjęcie i Range też oczywiście Edytowane 22 Lipca 2016 przez Nightingale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6886 Napisano 22 Lipca 2016 No żółte gacie dla Romka to strzał w 10 ale mam ze sobą jeszcze MT-G i 2x MR-G tak więc pozanudzam Was trochę fotkami w najbliższych dniach Zdjęcie z prodziża Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6887 Napisano 22 Lipca 2016 A zanudzaj:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6888 Napisano 22 Lipca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1883 0 #6889 Napisano 22 Lipca 2016 Panowie mam pytanie odnośnie synchronizacji zegarka. Mianowicie u mnie się nie synchronizację automatycznie mimo zaliczenia funkcji na Auto.Żeby doszło do synchronizacji muszę ją wymusić ręcznieCo może być tego przyczyną ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #6890 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) A masz włączone AUTO w ustawieniach? Tam gdzie ustawiasz miasto. Edytowane 22 Lipca 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6891 Napisano 22 Lipca 2016 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert1883 0 #6892 Napisano 22 Lipca 2016 Tak jest włączone auto.Zastanawia mnie też to ze po dokonaniu ręcznej synchronizacji przez jakiś czas na wyświetlaczu zegarka nad napisem "Ps" wyświetlane są te "kreseczki". Po jakimś czasie one jednak znikają. Na większości zdjęć na forum te "kreseczki" widać. Czy one mają być widoczne cały czas czy u Was też znikają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #6893 Napisano 22 Lipca 2016 Masz pewnie słaby zasięg i tyle A to dla konstrastu Waldziorowego żółtka - cyk 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #6894 Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Widoczne kreseczki oznaczają udaną synchronizację, zegarek jest na dokładnym czasie.Jeśli przy kolejnym synchro się nie powiedzie to gasną oznaczając że możesz mieć czas do doopy ok. 1 sek. Edytowane 22 Lipca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6895 Napisano 22 Lipca 2016 Kontrastuje, jak cholera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #6896 Napisano 22 Lipca 2016 Jak dotrwa, to może w przyszłym sezonie też będzie żółty 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #6897 Napisano 22 Lipca 2016 Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #6898 Napisano 22 Lipca 2016 Tak jest włączone auto.Zastanawia mnie też to ze po dokonaniu ręcznej synchronizacji przez jakiś czas na wyświetlaczu zegarka nad napisem "Ps" wyświetlane są te "kreseczki". Po jakimś czasie one jednak znikają. Na większości zdjęć na forum te "kreseczki" widać. Czy one mają być widoczne cały czas czy u Was też znikają? Zegarek automatycznie synchronizuje w nocy, w czasie letnim bodajże między godziną 3 a 6 rano. Jeśli mu się uda złapać synchro w tym czasie to przez kolejne 24h kreseczki będą widoczne. Jeśli nie złapie synchro w tych godzinach to kreseczki zgasną.. Zgasną też za każdym razem jeśli w ustawianiach czasu lokalnego zmienisz cokolwiek chociażby strefę czasowa, godzinę lub minuty. Wtedy aby się zapaliły wystarczy wymusić ręcznie synchronizacje lub poczekać do nocy. Jeśli w nocy zegarek się nie synchronizuje w miejscu w którym go trzymasz to widocznie ma słaby zasięg i tyle.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #6899 Napisano 22 Lipca 2016 Ostatnio zegarki lepiej synchronizuje mi się na ręku, dotyczy to GWX-8900 i GW-9400 i to za każdym razem. Ostatni dobry wynik miał GWN-1000, raz na trzy dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trotyl 0 #6900 Napisano 23 Lipca 2016 Taka ciekawostka, którą zauważyłem juz kilka razy.Zegarek się synchronizuje o północy, wszystko ok - kreski są - a rano nie ma Godzina i data synchronizacji - północ.Przez noc nic nie zmieniane tylko budzik rano dzwoni i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach