Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie.

Klejem by to zrobił tylko co później?

Jak dobrze złapie to przy próbie wykręcenia może rozerwać ucho czy .olera wie co się stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olej, jak zacznie wychodzić to bedziesz się martwił. Jest na tyle długa, że raczej zauważysz zagrożenie i nie zgubisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory, raz tylko zmieniłem bezel i pasek na inny kolor - z oliwki na czarny. I już przy pierwszej wymianie, po założeniu czarnego paska i bezela wkręcając jedną ze śrubek nie natrafiłem na opór jak przy wkręcaniu drugiej. Nie sądzę żebym przekręcił, coś czuję że takie bubelki wychodzą z fabryki. Ale do tej pory śrubka jest na miejscu i już o tym zapomniałem...do dziś... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wykręci później? :D

A po co?  :D

...

Nie sądzę żebym przekręcił, coś czuję że takie bubelki wychodzą z fabryki....

Dokładnie, miałem już tak w nowym zegarku  <_<

A z tym klejem żartowałem, po prostu olej sprawę.

Nie zgubisz, nawet jak gwint zerwany to na pewno nie jest na tyle wyrobiony aby śrubka wychodziła bez odkręcenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem jeszcze nad Loctite ale puki co sama się nie wkręca. Brak tylko oporu przy dokręceniu.W drugą stronę wychodzi normalnie wiec gdyby był całkiem wyjechany to by się nie wysuwał podczas wykręcania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaw i nie ruszaj. Nie myśl o tym, chociaż wiemy jakie to trudne i wkurzające ;)

Jak będzie poważny problem to będziesz myślał. Zaczniesz od wymiany wkrętu, a jak nie pomoże to trzeba będzie czymś w końcu napuścić kopertę. Może jakiś poxipol? Jak by tak natłuścić nieco wkręt, to może nie zwiąże z nim tak mocno?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Żółty garniturek w moim złapał minimalne przebarwienia na kantach bezela. Przy okazji zrobię fotkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też jeszcze żółty ale pewnie potrzymam go do pierwszych śniegów, a potem zmienię na czarny :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się swojego żółtka nie nosić inaczej niż w krótkim rękawie

d2d02eb85ad0f3f27759297f9fb04393.jpg

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Koledzy ma ktoś na sprzedanie rangemana najlepiej w negatywnie w białym ciuszku?

Wysłane z SM-N920CD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostro poleciałeś z wymaganiami :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

To kobieta moja chce hehe ja mudka używam. Czekamy na wszytkie propozycje niezależnie od wersji

Wysłane z SM-N920CD

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też :D

Choć to wspominki, znalezione dzisiaj w aparacie.

post-33253-0-96131800-1476033863_thumb.jpg

post-33253-0-52758100-1476033776_thumb.jpg

post-33253-0-04464000-1476033883_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dzisiaj tak :)

Kolor olive mi pasuje ,tylko za kolorowy się zrobił, ale już nie długo ;) jeszcze tylko muszę zobaczyć srubkoatrapy które założyć.

Żółte napisy wylatują :)

3iazax5.jpg

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może chce ktoś się pozbyć zielonego paska do Romka , ewentualnie zrobić wymianę na czerń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi