X-Ray 95 #8026 Napisano 13 Października 2016 To i przyjmij pochwały ode mnie.Zacnie wyszło milordzie Przyjąłem na klatę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #8027 Napisano 13 Października 2016 Jak by ktoś szukał na allegro jest oliwka w negatywnieto jest Twoja ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #8028 Napisano 13 Października 2016 Cały czas nad tym myślę, bo też nie mogę patrzeć na to rozklepane g..no.Żeby coś dopasować to trzeba by mieć parę pasków A te które mam to nie nadają się.Jak siada na pasek to te wgłębienia nie pasują na bolce itp.Brat ma kumpla z cnc to może coś się zrobi od podstaw.Zobaczymy.Od GW-A1100 pasuje, nie jest super idealnie, ale wygląda dobrze i bez problemu da się użytkować. Kiedyś gdzieś dawno temu foto wrzuciłem, ale już nie mam. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8029 Napisano 13 Października 2016 Dobrze wiedzieć tylko nie mam takiego paska a dawać za niego ponad 100zł dla samej klamerki to trochę słabo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #8030 Napisano 13 Października 2016 to jest Twoja ?Nie. Cena wygląda ciekawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #8031 Napisano 13 Października 2016 Ktoś już wrzucił kiedyś g-shocka z allegro od gościa co miał podobne tło a mianowicie że niby lombard i to był fejk !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #8032 Napisano 14 Października 2016 Przyszło dziś nowe przebranie i bardzo mi się podoba w tej kolorystyce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8033 Napisano 14 Października 2016 Nawet fajnie pozytyw wygląda,ale nie mój klimat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #8034 Napisano 14 Października 2016 blue tylko w negatywie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #8035 Napisano 14 Października 2016 Pierwotnie miał być w oliwce. Ale i na to przyjdzie pora.blue tylko w negatywieTeż tak uważałem kiedyś i nadal mi się podoba w negatywie ale do tego potrzebowałbym drugi egzemplarz, taki powiedzmy dla uciechy oczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11981 #8036 Napisano 14 Października 2016 Przyszło dziś nowe przebranie i bardzo mi się podoba w tej kolorystyceJa już z rok się przybieram żeby kupić niebieskie wdzianko, bo mega mi się podoba. Ale jeszcze czekam aż czarnym się znudzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #8037 Napisano 14 Października 2016 Polecam. Jednym pasuje z pozytywem a innym z negatywem ale jeśli podoba Ci się to bieżąco w ciemno i będziesz zadowolony. W moim przypadku nawet moja kobieta zainteresowała się, przymierzyła i zakomunikowała, że sobie pożyczy kiedyś. G to zaraza, która pożera każdego . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8038 Napisano 14 Października 2016 Na dobranoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #8039 Napisano 14 Października 2016 Niebieskie gatki lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8040 Napisano 15 Października 2016 Niebieskie gatki lepszeRozumie, wybaczam, bo pozna godzina była 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #8041 Napisano 15 Października 2016 Rozumie, wybaczam, bo pozna godzina była Spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #8042 Napisano 15 Października 2016 Próbował ktoś wypolerować sprzączkę np.pastą polerską ( tempo itp.. ) jaki efekt ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8043 Napisano 15 Października 2016 Teraz się nie poleruje.Teraz się opala. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senator 6 #8044 Napisano 15 Października 2016 Oczyszczająca moc płomienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #8045 Napisano 15 Października 2016 Tak widziałem ten pomysł ale jak dla mnie słabo to wygląda , dlatego pytam czy ktoś to próbował polerować i jaki efekt , jeszcze pytanie przy wymianie bezela jak wyciąga się te ozdobne śrubki bo widzę że bezele są bez nich w serwisach ( sprzedawane osobno ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #8046 Napisano 15 Października 2016 Wypychasz je do zewnętrznej strony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8047 Napisano 15 Października 2016 Tak widziałem ten pomysł ale jak dla mnie słabo to wygląda , dlatego pytam czy ktoś to próbował polerować i jaki efekt , jeszcze pytanie przy wymianie bezela jak wyciąga się te ozdobne śrubki bo widzę że bezele są bez nich w serwisach ( sprzedawane osobno )To jest nierdzewka więc nie ma problemu.Efekt będzie taki-jak sobie zrobisz tak będziesz miał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #8048 Napisano 15 Października 2016 Bez problemów wychodzą nic nie porysuję uszkodzę ? ( przy przekładaniu tego elementu przy sensorze zwracać na coś uwagę ,mogę go przeczyścić już czytałem gdzieś że jest tam jakiś smar/żel który musi być i trzeba uważać , nie wiem czy smar jest na samym sensorze czy właśnie na tym elemencie ? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8049 Napisano 15 Października 2016 Bezel możesz włożyć do ciepłej wody ,łatwiej wychodzą.Nie gmeraj nic przy tej blaszce od sensora co jest przykrecona do koperty i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #8050 Napisano 16 Października 2016 Namówiłem swoja kobietę na lepszy model iRangeman znalazł się na ręce teraz widać że kobieta pasuje do mnie. Wysłane z SM-N920CD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach