Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Paskudny jest :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Rangeman 2017 Love Earth And Sea 2017

A myślałem że GW-9400 nie da się optycznie zepsuć; zrobić z niego "badziewiaka", "bezpłciowe świecidełko" dla zwolenników tęczowych kolorów... a tu proszę - da się...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się i jeżeli jest na to popyt, to pewnie warto, bo nie kosztuje to producenta aż tak wiele zachodu :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to limitka z serii, która zawsze jest szalenie kolorowa i właśnie taki jej urok.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko czy te podświetlenie w Romku  kwalifikuje się do serwisu ?  Trochę jakby za ciemno z prawej?

post-59414-0-03662100-1489068670_thumb.jpg

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podswietlanie jest ok mialem wersje gw9400 3er swieciala cala tarcza teraz mam gw9400bj i swieci tak samo jak twoja nowy frogman gwf d1000j swieci tak samo...

Casio G Shock GW9400BJ 1JF Rangeman

Casio G Shock GXW-56-1BJF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli coraz większy badziew robią,mam tak samo

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość KaoG-Shock

Dokładnie,a przeciez jest to model przeznaczony Na rynek japonski,Wiec nie Wiem skad to zdziwienie,Jaki tam maja styl to kazdy z nas wie,taki Juz urok G-Shock'ow trafiaja do wszystkich grup spolecznych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to limitka z serii, która zawsze jest szalenie kolorowa i właśnie taki jej urok.

kazdy zegarek z tej serii nawiazuje do jakiegos zwierza, ptaka itp dlatego jest tak kolorowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze wejsc Na oryginalna i autoryzowana strone G-Shock tam nie ma,Wiec Coz pozostaje Chyba tylko zapytac Pana Kiko :)

No to pytamy

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w wersji gw9400ER cylindryczny przycisk podswietlania krecil sie...natomiast w wersji gw9400BJ nadal sie kreci ale nie tak latwo ogolnie wersje JDM wydaja sie zlozone dokladniej, ciasniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość KaoG-Shock

w wersji gw9400ER cylindryczny przycisk podswietlania krecil sie...natomiast w wersji gw9400BJ nadal sie kreci ale nie tak latwo ogolnie wersje JDM wydaja sie zlozone dokladniej, ciasniej.

Mysle,Ze wynika to Po prostu tylko z naszej wyobrazni lub z fabryk,Rangeman jest produkowany w Tajlandii,Wiec nie oczekujmy cudow,poza tym jest model,ktory kosztuje 300$,Wiec nie oczekujmy cudow,a Cena serii limitowanych np.LTSATE Zalezy tylko I wylacznie od napisu "limited",Dla kolekcjonerow jesli Ktos nie jest w stanie tyle zaplacic,to troszke Bez sensu,Ze to krytykuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem odczucie jak rozbierałem, że wersja Japan była mikro lepiej zrobiona.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast zjeść normalnie obiad bawiłem się Romkiem nie zważając na fochy mojej Lubej ;) Super filmik Matej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ostatnim menu gdzie sprawdza sie multiband6 po dodaniu 1 do G (Germany) adjust naciskamy reverse zegarek przechodzi w tryb Power Saving ale nie mozna wybudzic go za pomoca swiatla tylko naciskajac dowolny przycisk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSC00887_zpsdn5kaxfg.jpg

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ostatnim menu gdzie sprawdza sie multiband6 po dodaniu 1 do G (Germany) adjust naciskamy reverse zegarek przechodzi w tryb Power Saving ale nie mozna wybudzic go za pomoca swiatla tylko naciskajac dowolny przycisk

Luke, super czy możesz to napisać w komentarzu pod filmikiem na yt? Z góry dzięki

Edyta : dopiero teraz widzę, że już to napisałeś, DZIĘKI

Pozdrawiam, Matej ☺

Zamiast zjeść normalnie obiad bawiłem się Romkiem nie zważając na fochy mojej Lubej ;) Super filmik Matej :)

Dziękuję

Pozdrawiam, Matej ☺

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testy Mateja działają na Protreku PRG300, oczywiście z oczywistego względu oprócz testu multibandu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj zamiast jeść śniadanie to się "bawiłem" z Romkiem :D To czekamy na kolejny test!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W GWM5610 w tescie MB jest jeszcze G03 i T04, ciekawe co to?

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

W GWM5610 w tescie MB jest jeszcze G03 i T04, ciekawe co to?

jaka jest kombinacja by to zobaczyc??

- wydaje mi ze w chinach sa lub byly 4 nadajniki 

Edytowane przez mrovka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi