Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Pytałem kiedyś o to czarne błyszczące przebranko i podałem nazwę modelu: gw-9400bj-1 ale pani odpowiedziała, że nie ma takiego zegarka albo że nie można ściągnąć do niego bezela. Nie drążyłem tematu, bo w między czasie mi przeszło.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kiedyś pytałem przy okazji i nie dało rady :( Dziwne, że to żółte przebranie z carbonem jest dostępne normalnie...

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie rozwiali moje wątpliwości co do 9400bj ponieważ byłem w TT i zamówiłem do swojego Range'a 3ER przebranko w oryginale i czarne a miałem zapytać o wersje japońską tyle że zapomniałem, a gdyby była to chyba plułbym sobie w brode :D. Nie wiedziałem tylko że trzeba domawiać osobno te imitacje śrubek :C Podejrzewam że czarna wersja tych że "śrubek" jest w dostępna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny detal jaki w Rangemanie mi sie nie podoba to metalowa  zapinka z paska wolałbym taka jak np w serii GA 1xx i było by idealnie :)

To, że klamerka jest metalowa, to według mnie bardzo dobrze, natomiast jej kształt faktycznie nie specjalnie pasuje do kształtów Range. 

Od naszego forumowego mistrza Ciecha powinni się uczyć  B)

Do nietuzinkowego divera klamrę kolega potrzebował, więc się stało.

klamra-margrette-002.jpg?1406442857

klamra-do-margrette-011.jpg?1406442857

.

Ta również nie pasowałaby do Range, ale kreatywność Ciecha nieporównywalnie większa od projektantów Casio, więc zapewne do Range też zrobiłby idealnie pasującą ;)
Edytowane przez ICE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W internetach wykopałem chyba najdłuższą reklamówkę G, w której występuje m.in. nasz Rang :)

5min, a w timerze u faceta 1h 5min, więc chyba na planie filmowym nie ogarnęli do końca obsługi ;)

Edytowane przez kamilspider

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

hehe, i mamuśka na koniec ;) Ale oglądało się fajnie. Dzięki Kamil. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już trochę starawe  ;)

A na początku była wersja tego filmiku z grą interaktywną  :)

Ile w pracy z kumplem się namęczyliśmy aby zobaczyć cały ten filmik  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja też w to grałem już dawno temu ;)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, szybkie 3 pytania odnośnie rangemana :

1. Czy szybka paruje czasami tak jak w Mudmanie

2. Jeśli kupię wersję zieloną z negatywem, to można obudowę i pasek zmienić na czarny, tak żeby było wszystko czarne ?

3. Czy negatyw jest tak samo mało czytelny jak w innych modelach, tańszych ? czy jest lepiej ? 

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Komuś tam może i zaparował ale ogólnie nie słychać nic na ten temat..

2. Tak można.

3. Kwestia subiektywna, tragedii raczej niema, najlepiej jakbyś przeszedł się do jakiegoś sklepu i sam ocenił o ile masz taka możliwość..

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w TimeTrend we Wrocławiu nie ma niestety...

Obecnie jedyny dylemat mam co do wyświetlacza... negatyw czy zwykły ;/ 

Edytowane przez WookieWroc

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w TimeTrend we Wrocławiu nie ma niestety...

Obecnie jedyny dylemat mam co do wyświetlacza... negatyw czy zwykły ;/

Mam zielonego negatywa i jest ok,oczywiście w wersji normalnej wyświetlacz jest bardziej czytelny ale negatyw jak dla mnie jest ladniejszy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś coś to w sklepiku pojawiło się niebieskie przebranko bo wystawiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam oj tam, wiesz na co zbieram :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dalej dylemat ;] szkoda że na allegro tylko 2 wersje kolorystyczne sa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wydaniu Roman wyglada tak troche dziecinnie jednak wole klasyke:D ale to ma sie włascicielowi podobac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do tego sklepu na allegro, czy jak przysla mi wersje 3ER i stwierdzę że jest mało czytelna, nawet nie ubierająć na rękę, to czy będę mógł wymienić na 1ER bez dodatkowych opłat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No,ale co tu pytac jak prawnie jest 14 dni na oddanie i nikt łaski nie robi,takie prawo:D

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WookieWroc, dokładnie masz prawo w ciągu 14 dni zwrócić zegar bez podania przyczyny jeśli kupiłeś przez neta. Dla kupującego jest to super, ale dla sprzedawcy już raczej nie :D

Jeśli Rang ma być do użytku codziennego to moim zdaniem na pewno nie w negatywie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No codziennego, nie będę go ubierał tylko jak będę jechał rowerem itp, cały czas będę go nosił...

Edytowane przez WookieWroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie bierz negatywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm a ten negatyw to tylko czytelny jest jak sie go bierze okazjonalnie ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wydaniu Roman wyglada tak troche dziecinnie jednak wole klasyke:D ale to ma sie włascicielowi podobac:)

Mam już czarnego gw9300 więc teraz trochę szaleństwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi