Gość Dingo #2376 Napisano 26 Czerwca 2015 Najgorzej coś kupić przed weekendem i jak nie dojdzie do piątku... No właśnie przez natłok prac nie odebrałem dziś paczki Nie było mnie w firmie, i muszę czekać do poniedziałku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2377 Napisano 26 Czerwca 2015 No właśnie przez natłok prac nie odebrałem dziś paczki Nie było mnie w firmie, i muszę czekać do poniedziałku Dłuuugi to będzie weekend. Ale mówią że czekanie zaostrza apetyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2378 Napisano 26 Czerwca 2015 Już nie raz przez to przechodziłem i najfajniejsze jest to że wtedy nie mówisz "nie lubię poniedziałków" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2379 Napisano 26 Czerwca 2015 No właśnie przez natłok prac nie odebrałem dziś paczki Nie było mnie w firmie, i muszę czekać do poniedziałku Najgorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #2380 Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Trzeba jutro rowerek i inne atrakcje żeby nie myśleć W sumie postanowiłem sobie, że to ostatni G do grudnia, no może do września Trzeba przystopować...Poza tym, może uda mi się zrobić jakiś test długodystansowy range, bo na razie z zadnym zegarkiem mi się to nie udało, za mało rąk i czasu Edytowane 26 Czerwca 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2381 Napisano 27 Czerwca 2015 Cała Range Rangemanów w kolejności chronologicznej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #2382 Napisano 27 Czerwca 2015 Rewelacja! A u mnie ciśnienie spada 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #2383 Napisano 27 Czerwca 2015 Wow śliczny i z takim pazurem Na zewnątrz może i spada ale pewnie nie w żyłach 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #2384 Napisano 27 Czerwca 2015 Oj tak 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek-kuba 1 #2385 Napisano 27 Czerwca 2015 zer0 gdzie go kupiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #2386 Napisano 27 Czerwca 2015 Witam Mam i ja. Od tygodnia na forum i zachorowałem na niego. Nowe ubranka tez juz w drodze Topotolk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2387 Napisano 27 Czerwca 2015 Zastanawiam się nad zamówieniem klamry i szlufki do paska u jednego z naszych foliowych speców od metalu. Wszystko w stali. Stylizowane pod kształt / formę bezela. Co o tym sądzicie? Oryginalna klamra od 9430 jest... z innej bajki? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2388 Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Gdybyś przestawił wizualizacje to może kilkanaście osób by chciało i byłoby taniej...? Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2389 Napisano 27 Czerwca 2015 WitamMam i ja. Od tygodnia na forum i zachorowałem na niego.Nowe ubranka tez juz w drodze TopotolkDaj linka gdzie i za ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #2390 Napisano 27 Czerwca 2015 zer0 gdzie go kupiłeś?W sklepie w Osace. Stacjonarnym. 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2391 Napisano 27 Czerwca 2015 W sklepie w Osace. Stacjonarnym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek-kuba 1 #2392 Napisano 27 Czerwca 2015 Dzięki zerO -kurcze ale ostatnio jakoś rzadko bywam w Osace.Może Ty jesteś tam częściej? Czy cena jest tajemnicą? Powiem wprost-jestem zainteresowany takim zegarkiem,nowym za przyzwoite pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2393 Napisano 27 Czerwca 2015 Jak każdy, kto śledzi ten temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirzu 0 #2394 Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Najgorzej coś kupić przed weekendem i jak nie dojdzie do piątku... jak ja tego nei znosze.. Zamowilem w srode w nocy rangea, w czwartek dostaje maila o 12 ze w dniu jutrzejszym zegarek zostanie wyslany. Od razu telefon do nich "jak to jutro, to jest prezent na weekend na urodziny dla dziecka" i wyslali tego samego dnia W tym tygodniu buty zamowilem, w czwartek o 7 dostaje maila od UPS ze wygenerowali numer przesylki , w piatek caly dzien oczekuje na kuriera, o 19 dzwonie do UPS a oni ze dzisiaj ten sklep wyslal, a w czwartek tylko etykiete wygenerowal Co do Rangea, jak dla mnie jest przekozak (tylko do podswietelenie). Wszystko inne na plus, tereaz Rysiu wydaje mi sie taki zabawkowy, aczkolwiek i tak jego design jest ponadczasowy i zawsze bedzie sie podobal, co jak co ale jest legendą master of g. jakie funkcje trzyamcie ciagle w Rangeu ? Osobiscie LT, SIG, ALM ( o 24 pika mi ), PS i auto RC (dla mnie to jest cos niezbednego, ta swiadomosc ciaglego bycia na czasie, punktualnym - bezcenne ). Jak u Was? Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Pirzu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2395 Napisano 28 Czerwca 2015 (edytowane) jak ja tego nei znosze.. Zamowilem w srode w nocy rangea, w czwartek dostaje maila o 12 ze w dniu jutrzejszym zegarek zostanie wyslany. Od razu telefon do nich "jak to jutro, to jest prezent na weekend na urodziny dla dziecka" i wyslali tego samego dnia W tym tygodniu buty zamowilem, w czwartek o 7 dostaje maila od UPS ze wygenerowali numer przesylki , w piatek caly dzien oczekuje na kuriera, o 19 dzwonie do UPS a oni ze dzisiaj ten sklep wyslal, a w czwartek tylko etykiete wygenerowal Co do Rangea, jak dla mnie jest przekozak (tylko do podswietelenie). Wszystko inne na plus, tereaz Rysiu wydaje mi sie taki zabawkowy, aczkolwiek i tak jego design jest ponadczasowy i zawsze bedzie sie podobal, co jak co ale jest legendą master of g. jakie funkcje trzyamcie ciagle w Rangeu ? Osobiscie LT, SIG, ALM ( o 24 pika mi ), PS i auto RC (dla mnie to jest cos niezbednego, ta swiadomosc ciaglego bycia na czasie, punktualnym - bezcenne ). Jak u Was?U mnie na stałe jest SIG PS RC i DST. Zegarek kupiłem we wtorek około godziny 21 od sequndas na allegro a w czwartek przed 12 już był na łapie To się nazywa szybka dostawa Edytowane 28 Czerwca 2015 przez rob3rt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #2396 Napisano 28 Czerwca 2015 Pytanie mam jakie miasto city powinienem ustawić? Mieszkam pod Warszawą;-) I co mam ustawić aby godzina sama się ustawiała ? Topotolk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2397 Napisano 28 Czerwca 2015 Pytanie mam jakie miasto city powinienem ustawić? Mieszkam pod Warszawą;-) I co mam ustawić aby godzina sama się ustawiała ? TopotolkBerlin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2398 Napisano 28 Czerwca 2015 A masz instrukcję w PL? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drout 0 #2399 Napisano 28 Czerwca 2015 Tak ustawiłem od początku ale widzę ze zegarek się kalibru wal 2dni temu. Pl instrukcje posiadam Topotolk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2400 Napisano 28 Czerwca 2015 Tak ustawiłem od początku ale widzę ze zegarek się kalibru wal 2dni temu. Pl instrukcje posiadam TopotolkA funkcję RC AUTOM masz ON czy OFF jak masz włączony alert pogodowy to RC jest zablokowane. Poczytaj instrukcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach