Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość norbie

ANKIETA preferencje dotyczące Forumowego zegarka BAUHAUS

ANKIETA preferencje dotyczące Forumowego zegarka BAUHAUS  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

rezwerwa była już cieńsza str. 14 bodajże,

no sprawdziłem str. 14 , tylko skala z pełną kreską,

trzeba by może uporządkować i przedstawić kilka prawie ostatecznych wersji

W powyższej wizualce odchudziłem wskaz. rezerwy i nieco koronkę (w niebieskim została poprzednia dla porównania) Mi bardziej się widzi cieńsza koronka również.

s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy mówiąc o poprawkach powołują sie na bauhaus , więc ja przypomnę pierwszą naczelną zasadę- funkcjonalność , prostota jest na dalszym miejscu

Co nie zmienia faktu, że trapezów w bauhausie raczej nie doświadczysz. Bo trapez sam w sobie jest brzydką geometrią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W powyższej wizualce odchudziłem wskaz. rezerwy i nieco koronkę (w niebieskim została poprzednia dla porównania) Mi bardziej się widzi cieńsza koronka również.

s

Ja bym jeszcze odrobinę pocienił wskazówkę rezerwy chodu. Koronka w białym bardzo dobrej grubości!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie trzeba te projekty zestawic obok siebie aby od razu móc porównać , zobaczyć różnice i nie skakac po temacie oraz ponumerować aby łatwiej pisac która wersja komu odpowiada lub nie ( tak jak john.doe zrobił to w temacie Davosy, b. łatwo jest tam się odnosić do konkretnych projektów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie trzeba te projekty zestawic obok siebie aby od razu móc porównać , zobaczyć różnice i nie skakac po temacie oraz ponumerować aby łatwiej pisac która wersja komu odpowiada lub nie ( tak jak john.doe zrobił to w temacie Davosy, b. łatwo jest tam się odnosić do konkretnych projektów).

+1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do zestawienia poszczególnych projektów ją proponuję jeszcze dodać grafikę w skali 1:1 tak jak to john.doe robił w nocy.Jest wtedy bardziej realnie IMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ustalmy wygląd tarczy oraz to co miało by się na niej znajdować.

potem można pokazywać kolory ale żeby już było na konkretnym projekcie.

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rolex-Day-Date-BaselWorld-2013-Green-Dia

Marcin, TY tak na serio czy to miała być złośliwość w stosunku do tych, co chcą kilka kolorów tarcz :) Bo to straszne paskudztwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudo :) dopytaj koniecznie czy zrobią nam lupke nad datą:-D

Tak i palnik w zestawie aby Ci co nie chcą mogli sobie podgrzać i odkleić :D

Mówię całkiem serio :-), ale zielony musiał by być jeszcze ciemniejszy taki arystokratyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię całkiem serio :-), ale zielony musiał by być jeszcze ciemniejszy taki arystokratyczny.

Arystokratyczny zielony… Zaczynamy chyba iść w bardzo złym kierunku :D :D :D

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak i palnik w zestawie aby Ci co nie chcą mogli sobie podgrzać i odkleić :D

A moze juz nie fantazjujmy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wcześniej oponowałem za brakiem sekundowej, to teraz już nie jestem taki pewien. Ta sekunda z przeciw wagą podoba mi się, a argument z płynącą sekundą trafia do mnie. Wskazówka od rezerwy podoba mi się jaka jest imo nie trzeba jej odchudzać...Dla mnie te ostatnie projekty są w sumie gotowe do produkcji....A co do szkła to też jestem ciekaw czy to będzie szafir z AR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do szkła i AR to mysle że musimy poczekać co QV ustali odnośnie kraju produkcji - Niemcy czy Chiny.
W wypadku produkcji w Chinach chyba możemy założyć że na 95% będzie szafir z AR chyba że zechcemy inaczej :)

PS. No i nie wiemy jak z tą lupką nad datą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo powinien być nieodczepiany

+100  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapanowało typowe dla procesu twórczego rozluźnienie, więc pozwalam sobie zaprezentowaćlimitki limitek:

dgo6.jpg

e3fb.jpg

W przygotowaniu wersja "Putin green" z lupką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.